#Son bir

İşte Hababam Sınıfı Öğrencilerinin Son Halleri 03:29

İşte Hababam Sınıfı Öğrencilerinin Son Halleri

Antalya'da açılan 'Hababam Sınıfı Müzesi', sinemanın klasikleşen eserinde rol alanlardan hayatta kalan 10 oyuncusunu, 43 yıl aradan sonra yeniden bir araya getirdi...

  • BETA tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Raylara Düşen Görme Engelli Adamı Son Anda Kurtarmak 02:08

Raylara Düşen Görme Engelli Adamı Son Anda Kurtarmak

Olay Amerika Birleşik Devletleri'nin Maryland eyaletinde yer alan Bethesda'da Medical Center Metro İstasyonu'nda meydana geldi. Sabah 08:00 sularında gerçekleşen ve güvenlik kamerasınca kaydedilen olayda, görme engelli a..

  • JET TV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tokatla Son Bulan Evlilik Teklifi 00:44

Tokatla Son Bulan Evlilik Teklifi

Nijerya'da bir genç sevgilisine evlenme teklifi etmek istemiş. Bunun için alışveriş merkezini seçmiş ancak sevgilisi buna daha hazır değilmiş çünkü tokadı yemiş...

  • JET TV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zerrin Özer'i Korku Sardı - Son Yaptığı Şaşırttı 24:55

Zerrin Özer'i Korku Sardı - Son Yaptığı Şaşırttı

Zerrin Özer geçtiğimiz hafta evlendiği ve 36 saat sonra boşanma kararı aldığı eşi Murat Akıncı hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Zerrin Özer nikah töreninin ardından çıkan haberlerle Murat Akıncı'nın dolandırıcı oldu..

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mert Fırat Evde Son Sözü Hanım Söyler 16:36

Mert Fırat Evde Son Sözü Hanım Söyler

Loop Kurumsal Wellbeing Zirvesine konuşmacı olarak katılan Mert Fırat sorularımızı yanıtladı.İdil Fırat ile mutlu bir evlilik yürüten Mert Fırat evliliğiyle ilgili samimi açıklamalar yaptı...

  • BETA tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı 02:38

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkiinde meydana gelen patlamada şehit olan Afyonkarahisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde şehidin bir yakı..

Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu 00:57

Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu

Diyarbakır’dan İstanbul'a yolcu taşıyan yolcu otobüsünün motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İçerisinde 19 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü alev alev yandı. Yolcular alev alev yanan otobüsten..

Korona'ya YAKALANMIŞTI... Nihat Hatipoğlu Hoca'nın SON DURUMU Nedir- 01:24

Korona'ya YAKALANMIŞTI... Nihat Hatipoğlu Hoca'nın SON DURUMU Nedir-

Bugün koronavirüs e yakalanan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu Hoca'nın son durumu ne, sağlık durumu ile ilgili açıklama var mı? Nihat Hatipoğlu Hoca'ya destek olmak için videoyu beğenmeyi ihmal etmeyin. Kanalıma ücretsiz..

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı'yı aldattı mı? Arto son noktayı koydu! 08:56

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı'yı aldattı mı? Arto son noktayı koydu!

Söylemezsem Olmaz yeni bölüm ile ekranlara geldi. Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde Sinan Akçıl Burcu Kıratlı haberi izleyenlere aktarıldı. Sinan Akçıl Burcu Kıratlı'yı aldattı iddiaları son günlerde magazin gündemi..

  • GÜL tarafından
  • 224 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Deprem sonrası İzmir’de son durum havadan görüntülendi 04:03

Deprem sonrası İzmir’de son durum havadan görüntülendi

Arama kurtarma çalışmalarının aralıksız devam ettiği İzmir’de şehrin son durumu havadan görüntülendi. Çekilen görüntülerde aynı karede bir çok binada kurtarma çalışmalarının olduğu gözükürken, çalışmalar nedeniyle şehird..

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı 09:16

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı

Turgay Güler’in sunumu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Araştırmacı Mustafa Şen’in katkıda bulunduğu En Sıradışı, gündemi enine boyuna ele alıyor. Yayına bu hafta ekra..

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı 01:36

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, bölücü terör örgütü tarafından son iki yılda 18 yaşından küçük 88'i kız 316 çocuğun dağa kaçırıldığını ve kız çocuklarının tecavüze uğradığını söyledi. Katırcıoğlu,..

Büşra son yolculuğuna uğurlandı! 01:49

Büşra son yolculuğuna uğurlandı!

ALIŞVERİŞTEN EVE DÖNÜYORDU... BİR YORGUN MERMİ ONU HAYATTAN KOPARDI... TEK SUÇU YOLDA YÜRÜMEK OLAN 17 YAŞINDAKİ HANİFE BÜŞRA KONYAR, BUGÜN GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.....

''Bu son param'' 01:09

''Bu son param''

ÜZERİNE BU SON PARAM ÜZÜLEREK HARCIYORUM YAZDI, SONUNA DA ÜZGÜN SURAT ÇİZDİ. 20 LİRALIK O BANKNOT BİR MİNİBÜS ŞOFÖRÜNÜN ELİNE GEÇTİ.. NOTU OKUYAN ŞOFÖR O PARAYI VEREN MÜŞTERİYİ ARIYOR...

Son 15 Günde Çoğu İlde Vaka Artışı Görüldü 02:04

Son 15 Günde Çoğu İlde Vaka Artışı Görüldü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tedbirlere ve kurallara uyulması çağrısını bir kez daha yineledi. Koca, son 15 günde çoğu ilde vaka artışı görüldüğüne de değindi. Bakan Koca, BioNTech aşısının ilk 5 bin 800 dozunun Türkiye..

İntihara kalkışan genç son anda kurtarıldı 00:23

İntihara kalkışan genç son anda kurtarıldı

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da intihara kalkışan bir genç nehre atlamak üzereyken ekipler tarafından son anda kurtardı...

İstanbul'daki barajların doluluk oranı son 8 ayın en düşük seviyesinde 03:19

İstanbul'daki barajların doluluk oranı son 8 ayın en düşük seviyesinde

İSKİ, İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan barajlardaki su seviyesine İlişkin kritik bir açıklama yaptı. Peki barajlardaki doluluk oranı ne? Son gelişmeleri A Haber muhabiri Mehmet Zeyrek aktardı...

Başkent'te alev alev yanan evden yaşlı kadın son anda kurtarıldı 03:19

Başkent'te alev alev yanan evden yaşlı kadın son anda kurtarıldı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir gecekonduda çıkan yangın itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Mahalle sakinleri evde bulunan yaşlı kadını son anda kurtardı...

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında 00:30

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ''gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı..

Yeşilçam Devi Seyfettin Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı 04:08

Yeşilçam Devi Seyfettin Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeşilçam sinemasının usta oyuncusu Seyfettin Karadayı, Levent Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Usta oyuncu Seyfettin Karadayı bir süredir tedavi gördüğü beyin kanaması hastalığı sebebiyle..

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afra Sarçoğlu Hakkında Çıkan Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu 01:20

Afra Sarçoğlu Hakkında Çıkan Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Ece’si Afra Saraçoğlu, önceki akşam ailesiyle birlikte Arnavutköy Balıkçısı’nda yemek yedi. Çıkışta objektiflere yansıyan Saraçoğlu, Alp Navruz’la çıkan aşk dedikodularına açıklık getir..

  • BETA tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği Son İttifak Savaşı 03:59

Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği Son İttifak Savaşı

Yıllar önce üretilen ve Orta Dünya topraklarına kandan başka hiçbir şey getirmeyen yüzüklerin sonuncusu, üretiminden yüz yıllar sonra ortaya çıkar. Amcasının kendisine emanet ettiği yüzüğün nelere kadir olduğundan habers..

Son Gece 1967 Türk Filmi İzle 1:37:40

Son Gece 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Birinci Dünya Savaşı'nda birbirine âşık olan iki düşmanın hikâyesi konu edilir. Yüzbaşı Faruk, Birinci Dünya Savaşı’nda kuzey cephesinde görevlendirilir. Sığındığı bir evde kendisine karşı koyan yaşlı R..

Hilal Altınbilek Sonunda Ortaya Çıktı - İşte Son Hali 07:58

Hilal Altınbilek Sonunda Ortaya Çıktı - İşte Son Hali

Kubilay Aka ve Miray Daner'i ayırdığı iddia edilen Hilal Altınbilek, günler sonra ilk kez görüntülendi. Aşklarıyla çevresindekileri imrendiren Miray Daner ile Kubilay Aka, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini noktalamıştı. S..

  • BETA tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

Damar Tıkanıklığı Tedavisinde Gelinen Son Nokta 01:30

Damar Tıkanıklığı Tedavisinde Gelinen Son Nokta

En çok kullanılan yöntem, damarı balonla açarak stent yerleştirme yöntemidir. Eğer çok kireçlenmiş bir damar yapısı varsa, damarda uzun bir hasar varsa o zaman başka yöntemleri deniyoruz. Damarın içini tıraşlayıcı bir si..

  • SAGLIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Son Fragmanı 02:31

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Son Fragmanı

Deadpool 2, Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle 18 Mayıs'ta vizyona giriyor! Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..