#Son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Abdulhamid'in Torunu Nilhan Osmanoğlu Milyoner Olmak İstemiş! 05:36

Abdulhamid'in Torunu Nilhan Osmanoğlu Milyoner Olmak İstemiş!

Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme oturan 2. Abdulhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu meğerse yıllar öce milyoner olmak istemiş...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.381 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Keser - Beni Özledin Mi 03:30

Gökhan Keser - Beni Özledin Mi

Baktım Ki Son Günlerde Beni Hiç Takmıyorsun Arayıp Sormuyo Mesajda Atmıyo Yüzüme Bakmıyosun Belli Ki Son Günlerde Halini Görmüyorsun Seni Çok Özledim Arayıcam Sevgilim Dediğin De Dönmüyorsun Beni Özledin Mi Din Mi Din..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Söz | 63.Bölüm 2:24:07

Söz | 63.Bölüm

Canını zor kurtaran Tarık (Mehmet Polat), Yavuz’dan (Tolga Sarıtaş) intikam almak için başka yollar aramaktadır. Ama karşısında Derya’yı (Deniz Baysal) görünce geri çekilme vaktinin geldiğini anlar. Çünkü Derya Yavuz’un ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 163 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 64.Bölüm 2:26:30

Söz | 64.Bölüm

Bombalı saldırının faillerini yakalamak için kendi hayatını feda eden Karabatak (Eren Vurdem), ölümle burun burunadır. Tim onu kurtarmak için son bir hamle yapar ama bu hamle Karabatak’ı kurtarmaya yetmez. Teröristlerin ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Saçma Amfibik Tekne Gezintisi Yola Düşer 03:53

Saçma Amfibik Tekne Gezintisi Yola Düşer

A GENIUS mechanic has merged a 32ft houseboat with a three-wheel tractor to create the most unorthodox vehicle – an amphibious driving houseboat. In the summer of 2016, Theon Parseghian used a derelict 1967 houseboat and..

  • BETA tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Aileye Siper Olmalıyız! 05:39

Aileye Siper Olmalıyız!

Dinin dünya hayatındaki amacının insanı, aileyi ve toplumu iyi ve iyilik doğrultusunda dönüştürmek olduğunu düşünürüm. Ne ki arzu edilen dönüşümün olabilmesi için bu üç ontolojik yapının (ve elbette bu arada tabiatın) ko..

Alerjik Rinit Nasıl Tedavi Edilir 01:26

Alerjik Rinit Nasıl Tedavi Edilir

Alerjik rinit tedavisi teşhisle başlar. Alerjik rinite neden olan etken tespit edilir ve hastanın o etkenden korunması istenir. Alerjik rinitin neden olduğu semptomları iyileştirmek için ilaç tedavisi de gerekebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Söz | 72.Bölüm 2:23:00

Söz | 72.Bölüm

Karargâha bombalı saldırı yapmak üzere olan Karabatak’ı(Eren Vurdem) karşısında gören Tim, büyük bir şok yaşar. Tim ve Nazlı(İlayda Ildır), Karabatak’a aslında kim olduğunu hatırlatmak için elinden geleni yapar.nSami’ye ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi arttı 02:35

Zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi arttı

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi artırıldı. Merkezi Aydın'da bulunan zeytinyağı sıkma fabrikasının Antalya yetkili servisi ve bayisi Esendal Kozak, Kumluca İlçe Ziraat Odası taraf..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı 01:37

ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı

Amerika Savunma Bakanlığı, Afganistan'da son dönemde artan saldırıları önlemek üzere ülkeye 4 bin asker gönderiyor. Savunma Bakanı Jim Mattis, Afganistan'da yaşanan son durumu “Amerika Afganistan’da kaybediyor” sözleriyl..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..