#Son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için

Afrin'de Terör Örgütünün Imha Edilen Eğitim Kampı Ve Muhabere Merkezi 01:21

Afrin'de Terör Örgütünün Imha Edilen Eğitim Kampı Ve Muhabere Merkezi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin/Hacıhasanlı bölgesinde, hava harekâtı ile imha edilmiş olan terör örgütünün eğitim kampı ve muhabere merkezinin görüntülerini paylaştı...

Alışveriş Merkezinde Kafasına Göre Takılan Leopar 00:36

Alışveriş Merkezinde Kafasına Göre Takılan Leopar

Hindistan'da bir alışveriş merkezinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir leopar ortalıkta geziniyor daha sonra alışveriş merkezini terk ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarıyer'de AVM'de Silahlı Saldırı 00:30

Sarıyer'de AVM'de Silahlı Saldırı

Sarıyer'de bir alışveriş merkezinin kafesinde oturan 1'i kadın 2 kişiye yönelik saldırı düzenlendi. Motosikletli 2 kişi tarafından gerçekleşen saldırıda 2 kişi yaralanırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı...

Hande Ataizi'den 20 Yaş Küçük Sevgili Esprisi 04:40

Hande Ataizi'den 20 Yaş Küçük Sevgili Esprisi

Ünlü Oyuncu Hande Ataizi Bir Estetik Merkezinin Açılışında Boy Gösterdi. Ataizi, 20 Yaş Genç Sevgilisiyle İlgili Gazetecilerin Sorusu Üzerine Espriyi Patlattı...

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gıdıklanan Adamın Pedikür ile İmtihanı 00:37

Gıdıklanan Adamın Pedikür ile İmtihanı

Kendine bir bakım yaptırmak isteyen adam güzellik merkezinin yolunu tutmuş. Sıra pediküre gelince adam oldukça zorlanmış, çünkü çok gıdıklanmış...

  • JET TV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı 00:52

Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı

İstanbul'da İnsansız Hava Aracı (İHA) AR-GE merkezinin bulunduğu bölgeyi izinsiz şekilde görüntülerken gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk vatandaşı savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı...

Bakan Soylu Acil Çağrı Merkezini Açtı 01:26

Bakan Soylu Acil Çağrı Merkezini Açtı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karabük’te acil çağrı merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Santralde çağrılara cevap veren Bakan Soylu ekipleri harekete geçirdi...

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek almaya 2 kişi mi gidiyorsunuz' 07:13

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek alma

Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ve Çayırbaşı Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi Amirliği ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek market alışverişini bahane eden 40 kişiye toplamda 138 bin 760 lira idari para cezas..

İşini Aşkla Yapan Güvenlik Görevlisi 00:15

İşini Aşkla Yapan Güvenlik Görevlisi

Alışveriş merkezinin otopark girişinde görevli olan güvenlik görevlisi sergilediği hareketlerle işini ne kadar çok sevdiğini belli etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Büyük Sıfırlama ve 4. Sanayi Devrimi 2:15:53

Büyük Sıfırlama ve 4. Sanayi Devrimi

MAHFUZ! MATRİX UYANIRKEN İNSANLAR UYUTULUYOR! | Mukaddes Pekin Başdil % Eray Hacıosmanoğlu Mukaddes Pekin Başdil bu programda, Eray Hacıosmanoğlu ile birlikte Mahfuz adlı yeni kitabı ve insanlık hakkında konuşuyor. Meta..

  • STUDIO AS tarafından
  • 521 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha 02:24

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha Toplam 8 bin 950 metrekare inşaat alanı olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı yaklaşık olarak 5,5 milyon TL’ye mal olurken, in..

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi... 01:15

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi...

New York'ta Eylül ayında güvenlik görevlilerinin dikkatsizliğinden yararlanarak 1,6 milyon dolar değerinde bir kova altın çalan hırsız hala yakalanamadı. Polis, hırsızlık anının görüntülerini yayınladı. Polis tarafından ..

  • Cowboy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

Facia Böyle Başladı 00:23

Facia Böyle Başladı

Rusya'da 64 kişinin öldüğü yangının başladığı anlar ve yaşanan paniğe ait görüntüler ortaya çıktı. Rusya'nın Kemerovo şehrinde 64 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangının başladığı anlar ve yaşanan panik, güvenlik kamerasına..

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı 01:13

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı

Kent merkezinde 2 gün boyunca etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde ise kara dönüştü. Yağan ilk karla birlikte, Hakkari kent merkezinin tam karşısında bulunan 3 bin 467 rakımlı Sümbül Dağı'nın zirveleri kısmen beyaza bür..

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat 00:59

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat

Zırhlı askeri personel taşıyıcı araçlar ve rütbeli askerleri taşıyan otobüs sınır hattı istikametine gitti. Hatay'ın Suriye sınırındaki askeri birliklere, personel ile araç, ekipman ve sağlık malzemesi gönderildi. Suriye..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Köpeğin Kovalamasından Kaçan Bizler 00:26

Köpeğin Kovalamasından Kaçan Bizler

İşte her yaş için filmler, köpek atılan bombalı dalı geri getirmek için elinden geleni yapıyor :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım 00:50

Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım

Katar, Somali'nin başkenti Mogadişu'daki terör saldırısında yaralananların tedavisi için 3 yardım uçağı gönderdi.Katar resmi ajansı QNA'nın haberine göre, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin talimatıyla Somali'y..

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır 05:04

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır

Balparmak Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : 1 Tane yumurta 2 Yemek kaşığı yoğurt 2 Yemek kaşığı tereyağı (100gr.) 4 Yemek kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı irmik Yarim paket kabartma tozu Yaklaşık 3 ..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Irak'ta çifte saldırı can aldı 00:53

Irak'ta çifte saldırı can aldı

Irak'ın başkenti Bağdat yılın son gününde yine kana bulandı. Başkentin merkezinde, bir pazar yerinde meydana gelen çifte bombalı saldırıda en az 21 kişi yaşamını yitirdi. Kanlı eylemde 50'den fazla kişi de yaralandı. Öl..

Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı 00:43

Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı

İsrail hava kuvvetleri Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan bir silah deposuna bombalı saldırı düzenledi. Saldırı perşembe gecesi yaşanırken söz konusu silah deposunun Lübnan'daki Hizbullah örgütünün kontrolünde olduğu açı..