#Son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için

Kazmalarla Araca Saldırdılar 00:59

Kazmalarla Araca Saldırdılar

Esenler'de öfkeli bir grup ellerinde sopa, taş ve kazmayla caddede ilerliyor ve aracı geçiyor. Grubu gören araç sürücüsü ise manevra yaparak caddeden ayrılmak istiyor. Ancak araç cadden ayrılamadan geri gelen grup araca ..

Yanan Aracın Patlama Anı 00:25

Yanan Aracın Patlama Anı

Alevler içinde yanan araç patlıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makas Atarken Refüje Giren BMW Sürücüsü 01:01

Makas Atarken Refüje Giren BMW Sürücüsü

Otoyolda kendinin ve başkalarının hayatını hiçe sayarak makas atan sürücü bir anda yol kenarındaki refüje çarptı. Araç içerisindeki kamerada tarafından kaydedilen kaza anı sosyal medyada paylaşıldı..

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı 00:38

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı

Suudi Arabistan'da yüksek sesli müzik eşliğinde seyahat eden 2 kişi, yolculuklarını da sosyal medyadan canlı yayınladı. Ama sürücünün bir anlık dikkatsizliği sebebiyle araç şeridinden çıktı ve karşı yönden gelen otomobil..

Hayalet Otomobilin Araca Çarpması 00:42

Hayalet Otomobilin Araca Çarpması

Singapur'da araç içerisinde bulunan kameraya yansıyan görüntülerde birden bire ortaya çıkan araç kazaya neden olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsansız İş Makinesi 00:50

İnsansız İş Makinesi

Built Robotics firması sürücüsüz otomobillerden esinlenerek inşaat sektörüne otonomiyi getirmeyi hedefliyor. Sensörler ve takip cihazları sayesinde hareketleri algılayan araç kendi kendine inşaat sahasında çalışabiliyor...

Emniyet Kemeri Takmayanlara Ders Gibi Kaza! 00:38

Emniyet Kemeri Takmayanlara Ders Gibi Kaza!

Aksiyon kamerasının kaza anında araç içerisinde kaydettiği görüntüler emniyet kemerinin hayati önemini bir kez daha gösterdi. Görüntüler çekime giden bir youtube kanalı çalışanlarının yolcuğu sırasında kaydedildi. Emniye..

  • PengoTV tarafından
  • 1.880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şişli’de Otomobil Duran Kamyonete Çarptı 3 yaralı 04:51

Şişli’de Otomobil Duran Kamyonete Çarptı 3 yaralı

Şişli’de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Araç içerisinde sıkışan sürücüyü sağlık ekipleri tarafından çıkartılırken, araç içerisinden çıkartılan başka bir yaralı ise kaldırımda ambulans bekledi...

Kazadan Kurtulan Karedenizli Ailenin İstifini Bozmadığı Anlar 00:37

Kazadan Kurtulan Karedenizli Ailenin İstifini Bozmadığı Anlar

Viraja hızlı giren adamın direksiyon hakimiyetini kaybedişi ile spin atan bir araç ve içindeki ailenin gayet soğukkanlı bir şekilde Niye öyle yaptı ki? diye sorgulamaları araç içi kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aracın Tavanında Yolculuk Yapan Kuzu 00:25

Aracın Tavanında Yolculuk Yapan Kuzu

Gelibolu-Keşan istikametinde seyreden bir aracın üzerindeki kuzuyu görenler şaşkına döndü. Araç üzerinde kilometrelerce giden kuzu, İzzettiye Mahallesi yakınlarında vatandaşlarca cep telefonu ile görüntülendi. Araç sahib..

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sollama Yapan Otomobilin Önüne Direksiyon Kırınca Takla Atmasına Sebep Olan Tanker Şoförü 01:03

Sollama Yapan Otomobilin Önüne Direksiyon Kırınca Takla Atmasına Sebep

Kaza görüntülerinin sık sık yaşandığı ülke olan Rusya’da bu kez de bir araç kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde arka arkaya giden 2 tankeri sollamak isteyen araç sürücüsü tankerin bir anda sola manevra yapması so..

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2. El Araçta -Serdar Bey'e Opsiyonlanmıştır- Oyunu 16:33

2. El Araçta -Serdar Bey'e Opsiyonlanmıştır- Oyunu

Bazı art niyetli galericiler ve araç sahipleri ‘opsiyon’ oyunuyla ikinci el otomobilde fiyatları suni olarak yükseltiyor. ‘Serdar Bey’e opsiyonlanmıştır’ yani kaporası alınmış ve satış işlemleri sürüyormuş gibi gösterile..

Hurda yığınına dönen araçtan sağ çıktı 00:57

Hurda yığınına dönen araçtan sağ çıktı

Batman'ın Gercüş ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç şarampole yuvarlandı. Kazada araç hurdaya dönerken, sürücü ağır yaralandı...

2 el araç fiyatları cep yakıyor 02:33

2 el araç fiyatları cep yakıyor

DÖVİZ İNDİ, 2. EL ARAÇ FİYATLARI DA İNER HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ. ÜSTELİK UZMANLARDAN FİYATLAR DAHA DA YÜKSELEBİLİR UYARISI GELDİ. SIFIR ARAÇ PİYASASINDA İSE DURUM TAM TERSİ, DÖVİZDEKİ DÜŞÜŞ İNDİRİM KAMPAYANLARINI BERABERİ..

İnternetten araç satanlar dikkat! 01:53

İnternetten araç satanlar dikkat!

İNTERNETTEN ARAC SATANLAR, ÖZELLİKLE SİZLER BU HABERİMİZİ DIKKATLE İZLEYİN! İSTANBULDA BIR CETE, BÜRO TUTUP GERÇEK BİR ŞİRKET GÖRÜNTÜSÜ VERDİ... GÜVEN KAZANDIKTAN SONRA DA ARAC SAHIPLERINI TUZAĞA DÜŞÜRÜP MİLYONLUK VURGUN..

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakalandı 01:38

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakala

Adana’da ön plakası folyo ile kapatılmış arka plakası olmayan bir otomobile polis ‘dur’ ihtarında bulunurken araç sürücü durmayıp kaçmaya başladı. Otomobil kaçtığı sırada yere pompalı tüfek atarken 2 kilometre ileride bi..

Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Şoföre Yardım Eden Güzel İnsanlar 02:29

Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Ş

Patlak lastiği ile yolda giderken insanların dikkatini çeken araç bir süre sonra kontrolünü iyice kaybedip sağa sola gitmeye başlıyor. Direğe çarpıp onu da fırlatan aracı durdurma görevi ise o sırada yolda bulunan motorl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi 00:46

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi

Şahinci gençlerin toplanacağı bilgisine ulaşan polis ekipleri ve trafik polisleri, belirlenen bölgeye baskın yaptı. Çevik kuvvetin de desteğiyle otomobilli gençlerin bulunduğu caddeyi 2 ayrı noktadan kapatan polis, 200 a..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı 01:56

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı

Olay, saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey-Aksaray bağlantı yolu Esenler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 FU 911 plakalı tır sürücüsü Remzi Başkurt, Esenler Atışalanı mevkiinde taşıdığı beton kö..

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi 00:46

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi

TEM Otoyolu'nda Selimpaşa mevkiinde sis nedeniyle meydana geldiği belirtilen trafik kazasında 1 kişi öldü. Kaza sabah saatlerinde TEM Otoyolu Silivri Selimpaşa mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Balık taşıyan Eş..

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır Mı 03:23

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yapılan testte 2,83 promil alkollü çıkan sürücü Hüseyin K. (55), kamyonetini durduran polislere tepki gösterdi. Hüseyin K., İnsan, kız arkadaşının yanında alınır mı? Sizde hiç saygı kalmam..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tofaş Acil İniş Sistemi 01:13

Tofaş Acil İniş Sistemi

Ümraniye'de alkollü sürücü refüje çarpan otomobilden düştü. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Ümraniye Ihlamurkuyu Çanakkale Caddesi'nde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Ferhat Ö., hızla 'u' dönüşü yapmak istedi..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH 01:42

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:11

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..