#Son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle 1:24:07

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Film, polis memuru Ahmet’in Sungur ile mücadelesini anlatır. Sungur, İstanbul’daki uyuşturucu, kaçakçılık ve kumar piyasasını ele geçirmiştir. Ticareti istediği gibi yönlendirmektedir. Şehirde artan cinaye..

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi 02:08

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi

Malzemeler 5 adet orta boy enginar 250gr iç bakla 250gr bezelye 15-20 adet arpacık soğanı 1 adet küp doğranmış havuç 3-4 sap dereotu 1 adet küp doğranmış patates Yarım limon Yarım su bardağı zeytinyağı 2 diş sarımsak 1 y..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Emlak sektöründeki fırsatçılar sahte ilan veriyor 02:33

Emlak sektöründeki fırsatçılar sahte ilan veriyor

Sahte ilan veriyorlar. Piyasayı artırıyorlar. Emlak sektöründeki fırsatçılar vatandaşı mağdur ediyor. Yabancıya konut satışında da usulsüzlük yapan kimi sahtekarlar, fiyatların yükselmesine neden oluyor. Mücahit Topçu ve..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

 Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi 17:55

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi

Hamuru için, 3 küçük bardak un 1,5 küçük bardak su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çorba kaşığı maya 1 çay kaşığı tuz Sosu için, 1 bardak domates püresi 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 dilim rozbif..

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle 3:14:49

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle

İnsan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadec..

  • PengoTV tarafından
  • 73.604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız 05:48

Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dünkü yürüyüş sırasında kalp krizi geçiren Mamak ilçe örgütünden Hasan Tatlı’nın hayatını kaybetmesine ilişkin, “Çok üzgünüz adalet yolundaki ilk kaybımız. İnşallah bundan sonra buna benze..

Türkçe tabela kalmadı! 02:23

Türkçe tabela kalmadı!

ESKİ İSTANBUL'UN GÖZBEBEĞİ FATİH... SON YILLARDA ÇEHRESİ GİDEREK DEĞİŞİYOR... TARİHİ ÇARŞILARDA ARTIK SURİYELİ ESNAF ÇOĞUNLUKTA, TABELALAR GENELLİKLE ARAPÇA... İLÇE SAKİNLERİ İSE DEĞİŞİMDEN RAHATSIZ... AMA SUÇU YABANCILA..

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar 02:21

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sahte kimlik kullanarak yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmak isteyen aralarında sözde Ağrı bölge sorumlusunun da olduğu 4 PKK'lı jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalandığı ar..

Nusaybin'de Ele Geçirilen Bomba Böyle Imha Edildi 00:15

Nusaybin'de Ele Geçirilen Bomba Böyle Imha Edildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK'ya ait mühimmat bulundu.Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Abdulkadir Paşa, Fırat, Dicle, Yenişehir, Zeynel Abidin ve Kışla mah..

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Türk Dizilerinin Birbirinden Güzel 12 Kadın Oyuncusu! 03:00

Türk Dizilerinin Birbirinden Güzel 12 Kadın Oyuncusu!

Özellikle son günlerde rol aldıkları diziler sayesinde,yıldızı parlayan genç oyunculardan en dikkat çekenlerinin 12 tanesini sizler için derledik.Umarım sizde bu fikirlerimize katılırsınız...

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fulin'den Aleyna Tilki'ye Ağır Hakaret!! 03:16

Fulin'den Aleyna Tilki'ye Ağır Hakaret!!

Yine bir Aleyna Tilki tartışması.Gün geçmesin ki yeni bir Aleyna vakası yaşanmasın.En son olarakta Fulin,son günlerde yıldızı iyice parlayan Aleyna Tilki için zihinsel gelşimimi henüz tamamlanmamış dedi.Bundan sonra ikil..

  • ANKA tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye’de Bir ilk : iPhone Hafıza Boyutunu 128 Gb Seviyesine Arttırma 05:58

Türkiye’de Bir ilk : iPhone Hafıza Boyutunu 128 Gb Seviyesine Arttırma

iPhone’unuzun Hafızasını 128 GB Yapın! Apple, ürettiği son iPhone modellerinin dahili hafızalarını 16, 64 ve 128 GB olarak belirlemiş durumda. Günümüzde 16 GB hafızanın pek çok kullanıcıya yetmediğini ve iPhone’larda mic..

  • PengoTV tarafından
  • 1.397 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Müge Anli'nin Programina Çikan Leyla'nin Amcasi (Programda Di̇kkat Çeken Ayrinti) 04:48

Müge Anli'nin Programina Çikan Leyla'nin Amcasi (Programda Di̇kkat Çek

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz magazin programında geçtiğimiz günlerde melek olup aramızdan ayrılan Leyla Aydemir'in konusu masaya yatırıldı. Beyaz Magazin yorumcusu Canan Danyıldız, Müge Anlı'nın programına çıkan leyla'nı..

  • BETA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Kahramanların Ölümü Araz Elses 03:50

Kahramanların Ölümü Araz Elses

Gerilir zorlu bir yay Oku fırlatmak için; Gece gökte doğar ay Yükselip batmak için. Mecnûn inler, kanını Leylâ'ya katmak için. Cilve yapar sevgili Gönül kanatmak için. Şair neden gam çeker? Şiir yaratmak için. Dağda niçi..

Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..