#Son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için

Şok Görüntüler: PKK Afrin'den Çıkmak İsteyen Sivillere Ateş Açtı 02:52

Şok Görüntüler: PKK Afrin'den Çıkmak İsteyen Sivillere Ateş Açtı

Terör örgütü YPG/PKK, Afrin ilçe merkezinde kontrolü kaybediyor. Sivil kalkan olarak kullanılmak istemeyen halk, Afrin merkezinden çıkmak için araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturdu. Teröristler, merkezden uzaklaşmak istey..

Çalıntı Bisikleti Çalan Hırsız 00:28

Çalıntı Bisikleti Çalan Hırsız

Park halinde bulunan çekicinin üzerinden kimliği henüz belirlenemeyen hırsız bisiklet çaldı. Çekinin üzerindeki bisikletlerin çalıntı olduğu ve Yediemin parkına götürüleceği öğrenildi. Hırsızın çalıntı bisikleti çalarken..

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başakşehir Bilgievlerinde sosyal mesafeli 'EBA' hizmeti 02:03

Başakşehir Bilgievlerinde sosyal mesafeli 'EBA' hizmeti

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk ve ortaöğretim kurumlarında dersler online olarak başladı. Başakşehir Belediyesi de, ilçe genelindeki tüm bilgievlerinde internet erişim hızında sorun yaşayan öğrenciler için sosyal ..

Alıkonulup darp edilen, yakılmaya çalışılan kadın KADES sayesinde kurtarıldı 05:42

Alıkonulup darp edilen, yakılmaya çalışılan kadın KADES sayesinde kurt

Adana’da kocasıyla sorun yaşadığı için bir arkadaşının evine sığınan kadın burada alıkonularak darp edilip, yakılmak istendi. KADES uygulamasını indirip yardım isteyen kadın, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafı..

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi 00:47

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi

İstanbul Esenyurt'ta ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki çocuk, servisi kaçırınca annesi tarafından işkenceye maruz kaldı. Elektrik Elektronik Mühendisi olan 32 yaşındaki Ebru Memiş, servisi kaçırdığı için okula da gitmek i..

  • Cowboy tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı 00:34

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı

Konya'da, zabıtaya yakalanmamak isteyen dilencinin topladığı paraları yanındaki ekmek arası dönerin içine gizlediği ortaya çıktı. Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarında ..

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor 04:06

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ikamet eden Ümmani Uysal (53), beyninden ameliyat olduktan sonra her derdini manilerle anlatmaya başladı. 2010 yılına köyünden ilçe merkezine gitmek için bindiği minibüsün kapısı açılınca ..

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada 01:05

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde inşaat yapı malzemeleri satan bir dükkandan malzeme çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00 sıralarında Akyazı ilçesi Ada Caddesi Cumhuriyet Mahallesi'nd..

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 04:37

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ümraniye’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dü..

Bin Liralık Yumurta 04:14

Bin Liralık Yumurta

İzmir'in Foça İlçesi’nde, pazarda damgasız yumurta sattığı için 65 yaşındaki Mümin Ihlamur’a 15 bin TL cezası kesildi. İHA muhabirine özel açıklama yapan Ihlamur, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün 2 yıl,..

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi 03:25

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali kapsamında Ayla Çelik ile Koray Avcı Örnek Mahallesi’nde konser verdi. Konsere binlerce Ataşehirli katıldı. Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aç Kurtlar Köpeği Böyle Parçaladı 01:26

Aç Kurtlar Köpeği Böyle Parçaladı

Erzurum'un Karayazı ilçesinde, kar yağışı sebebiyle aç kalan kurtlar, yakaladıkları sahipsiz köpeği yedi.İlçede yer alan Ağrı-Tutak karayolu yakınındaki Karayazı İlçe Mezarlığı yanındaki karla kaplı arazide, gece saatler..

  • JET TV tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı 02:26

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı

AK Parti Sultanbeyli İlçe Kongresinde konuşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, “Kadıköy'e, Bakırköy'e, Şişli'ye yaptığımız gibi belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de Sultanbeyli ve Arnavutköy'e de metro götüreceğiz” dedi. Kon..

Arkadaşında Yatıya Kalan Canan Hoşgör Hayatının Kabusunu Yaşadı 04:32

Arkadaşında Yatıya Kalan Canan Hoşgör Hayatının Kabusunu Yaşadı

Oyuncu Canan Hoşgör, yatıya gittiği arkadaşına yanında götürdüğü yaklaşık 200 bin dolarını (yaklaşık 950 bin lira) çaldığı gerekçesiyle dava açtı. Oyuncu Hamdi Alkan'ın iki kez evlenip boşandığı eski eşi oyuncu Canan Hoş..

  • BETA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırat Somonu Norveç’e Rakip 05:16

Fırat Somonu Norveç’e Rakip

Fırat nehrinde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor. Fırat Nehri'nde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesi arasında kalan ..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım 02:32

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım

Kağıthane’de cadde üzerinde bir grup çocuğun yanına giden polis ekipleri, arkadaşlarının su satarak ayakkabı almak istediği 11 yaşındaki çocuğu ekip otosuna alarak götürdüğü pazarda giyindirdi. Yapılan yardıma sevinen ço..

THE ECONOMIST AÇIKLADI! BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ EGE'DE! SAVAŞ & KARA KIŞ | Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci 1:21:15

THE ECONOMIST AÇIKLADI! BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ EGE'DE! SAVAŞ & KARA KIŞ |

The Economist Açıkladı! Bütün Dünyanın Gözü Ege'de, Kara Kış ve Savaş Kapıda! Rusya, Türkiye'yi gaz ile tehdit ediyor! Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci'den beklenen ve özlenen Ufuk Ötesi programında şok etkisi yaratacak açı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek 00:31

Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı ile büyük beğeni toplayan Recep İvedik 5 17 Şubat’ta hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan filme ilk tepki ise Giresun Üniversitesi'nin Azeri kökenli akademisyeni Prof. Dr. Aygün Att..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

12 Strong Orijinal Fragmanı 02:44

12 Strong Orijinal Fragmanı

12 Strong Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Chris Hemsworth ve Oscar adayı Michael Shannon, Alcon Entertainment, Black Label Media ve Jerry Bruckheimer Films'in oynadığı güçlü yeni savaş draması 12 STRONG'da oynuyor. 9/11 ..

Uçan Daireler İstanbul'da 1955 Türk Filmi İzle 1:12:15

Uçan Daireler İstanbul'da 1955 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, iki gazetecinin başına gelen esrarengiz olaylar konu edilir. Şapşal ve Kaşar isimli iki arkadaş gazeteci olarak çalışır. Son günlerde haber yapamadıkları için müdürlerinden uyarı alırlar. Bu yüzden uçan..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Hamilelikte 34. Hafta 01:36

Hamilelikte 34. Hafta

Artan hamilelik şikayetleri nelerdir? Prof. Dr. Melih Atahan Güven anlatıyor...

  • SAGLIK tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 8 yıl önce