#Son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Barcelonalı Palyaço Karcocha 54:09

Barcelonalı Palyaço Karcocha

Olası bir ortamda olumlu bir atmosfer yaratan özel insanlar var. Karcocha bu özel insanlardan biridir. Sokaktaki insanlara karşı gülümseme yeteneğine sahip harika sanatçılardan biridir. Bu eğlenceli videoda Karcocha'nın ..

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Eşi Başak Dizer'e Milyonluk Jest 05:16

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Eşi Başak Dizer'e Milyonluk Jest

Evlilik yıl dönümlerinde gözde çiftin arkadaşları yalnız bırakmadı.Yakışıklı oyuncu eşine çok lüks bir araç aldı ve otomobilin içinden çekilen resimlerini sosyal medyada paylaştılar...

  • ANKA tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hem Otomobil  Hem Uçak 01:06

Hem Otomobil Hem Uçak

Trafikteki araç sayısı her gün artıyor, yollar artık yetmiyor. Toplu taşımayı yer altına indirmek de çözüm olmadı. Şehir içi ulaşıma aranan çözüm, gökyüzünden bir havayolu şirketinden geldi. İşte geleceğin arabası! Hem y..

Pc Oyunu Gibi Kamyon Yarışı 01:04

Pc Oyunu Gibi Kamyon Yarışı

Stadium Super Trucks yarışı son zamanların en gözde yarışlarından biri. Araba içi kameraya yansıyan güzel görüntülerle yarışı izleyebilirsiniz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber - ABD Zırhlıları Arasında YPG Flaması 00:40

Dünya Haber - ABD Zırhlıları Arasında YPG Flaması

Abd ypg lilere yeni zırhlı araç verdi..

Park Kavgasında Yumruklar Konuştu 01:50

Park Kavgasında Yumruklar Konuştu

Bursa'da park yeri tartışması meydan dayağıyla son buldu. Park yasağı bulunan site önüne dubaları kırarak araç koyduğu iddia edilen sürücü ve arkadaşları site sakinine tekme ve yumruklarla saldırdı....

  • En Yeniler tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki Çalışmalar Havadan Görüntülendi 01:26

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki Çalışmalar Havadan Görüntülendi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki çalışmalar havadan görüntülendi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapı yenileme çalışmaları başladı. Çalışmalar ve oluşan uzun araç kuyruğ..

Yol Çöktü Ve Ağaçları Yuttu 00:26

Yol Çöktü Ve Ağaçları Yuttu

Yol çöktü: Devasa çukur araç ve ağaçları yuttu Çin’in Nantong şehrinde yol çöktü, ortaya devasa bir çukur çıktı. Güvenlik güçleri bölgede hemen önlem aldı ve kimseyi alana yanaştırmadı. Patlayan su borusunun yumuşattığı ..

Fethiye'de Trafik Kazası 5 Yaralı 02:11

Fethiye'de Trafik Kazası 5 Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında ehliyetsiz araç kullanan 16 yaşındaki K.A. otomobil ile bir evin bahçe duvarına çarptı. Kazada 5 çocuk yaralandı...

Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi 01:01

Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Rusya'da kontrolden çıkan TIR, bir aracı kağıt gibi ezdikten sonra yan yattı. Üzerine gelen TIR'dan son anda kurtulan bir araç ise, diğer şerite girince karşıdan gelen başka bir TIR'la çarpıştı. Yaşanan felaket sonucu ot..

Tofaş İle Harbi Makas Atan Genç 00:15

Tofaş İle Harbi Makas Atan Genç

Şimdiye kadar trafikte çılgınca makas atan bir çok araç izledik. Ancak bu tofaş sahibi genç duruma son noktayı koymuş...

  • JET TV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçekten Var Olan 5 Beyin Yakan Makine 10:22

Gerçekten Var Olan 5 Beyin Yakan Makine

Son Teknoloji Ürünü 5 Sıradışı Araç Araçlar: 5- Bonnell Giant vacuum cleaner 4- Faun Trackway 3- Mercedes Mamute 6x6 2- US NAVY RP Flip 1- Tanco A200 Automatic Static Bale Wrapping Machine..

  • BETA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşırı Hız Felaketle Bitti 01:01

Aşırı Hız Felaketle Bitti

Dağıstan'ın başkenti Mahaçkale'de kontrolü kaybedilen otomobil, akaryakıt istasyonuna daldı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Son sürat benzin pompasına çarpan araç adeta hurdaya dönerken, içindeki 2 kişi de ağır ya..

Minik Çocuk Ölümden Kıl Payı Kurtuldu 00:22

Minik Çocuk Ölümden Kıl Payı Kurtuldu

Annesinin elinden kurtulup yolun karşısına gelen minik çocuk, Karşı şeritten hızla gelen otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Korku dolu anlar araç kamerasına böyle yansıdı...

Binanın üstünden düşen beton parçasından saniyelerle kurtuldu 00:32

Binanın üstünden düşen beton parçasından saniyelerle kurtuldu

Arabasını temizlerken bir süre sonra yukarıdan sesler geldiğini fark eden adam, binanın çatısından kopan büyük beton parçasını görerek geriye çekildi. Adam ezilmekten son anda kurtulurken, beton parçası arabasının üzerin..

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı! 01:57

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı!

İKİNCİ EL ARAÇ ALIM SATIMLARINDA EKSPERTİZ RAPORU VE GARANTİ ZORUNLULUĞU VAR AMA, BU BİLE ZAMAN ZAMAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇEMİYOR. SON ÖRNEĞİ ANKARA'DA YAŞANDI. 32 YAŞINDAKİ ONUR KARA, HATALI EKSPERTİZ RAPORU İDDİASI..

Küçükçekmece freni boşalan oto kurtarıcısı ağaca çarparak durdu 03:24

Küçükçekmece freni boşalan oto kurtarıcısı ağaca çarparak durdu

Küçükçekmece’de freni boşalan ve içinde sürücü bulunmayan bir oto kurtarıcısı ağaca çarparak durdu. Araç kurtarıcısı ağaç sayesinde binaya çarpmaktan son anda kurtuldu...

Büyükçekmece’de hızını alamayan İETT otobüsü yoldan çıktı 01:41

Büyükçekmece’de hızını alamayan İETT otobüsü yoldan çıktı

Büyükçekmece'de yol çalışmasını son anda fark eden ve hızla gelen İETT otobüsünün şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Kazada bir kişi hafif yaralanırken yaşanan kaza anı ise otobüsün araç kamerası ta..

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi 02:46

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi

Olay, saat 22.55'te Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi üzerindeki köftecide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gasp ettiği araçla kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan A., müşterilerin bulunduğu restora..

Kayınpeder Gelinini Vurdu 01:44

Kayınpeder Gelinini Vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kocası ile tartışan kadın, kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Olay, 22.30 sıralarında İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde meydana geldi. Eşi Remz..

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı 00:52

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı

Bursa'daki feci kazada aşırı alkol aldıkları iddia edilen sözlü bir çiftten biri hayatını kaybederken, bir diğeri ise ağır yaralandı. Bursa - Mudanya yolu merkez istikametine doğru meydana gelen kazada bir kişi hayatını ..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı 01:05

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı

Milliyet.com.tr » Gündem » Haber » Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?11.06.2017 - 16:21 | Son Güncelleme: 11.06.2017-23:39 Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bodrum Masalı 41. bölüm il..