#Son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Gerçek Su Böreği Lezzetinde Yufkadan Su Böreği Yapımı 01:36

Gerçek Su Böreği Lezzetinde Yufkadan Su Böreği Yapımı

Kolay Su Böreği Tarifi için Gerekli Malzemeler; 6 yufka Sosu için; 1/2 su bardağı su 1/2 su bardağı süt 2 yumurta 1/2 su bardağı sıvı yağ İç harcı için; Beyaz peynir Kaşar peyniri Maydanoz Üzeri için; Yumurta sarısı Susa..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır 10:07

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır

Tiramisunun Keki için 4 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 çorba kaşığı kakao 1 paket kabartmatozu 1 paket şekerli vanilin Tiramisunun Kreması icin Malzemeler 1 litre sut 7 çorba kaşığı tepeleme un 1..

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uygulama 11:11

Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uy

Nasıl Daha Üretken Olunur. Çoğu mobil uygulama zamanımızı çalsa da, daha üretken olmanızı sağlayabilecek bazı uygulamalar da söz konusudur. Mutlaka sahip olmanız gereken uygulamalardan birini indirin ve değerli zamanınız..

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali) 2:28:54

Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali)

Tümay, Arif’e inanır ve Tarık’ı artık bir katil olarak görür. Tarık ise Zafer’in gözünden düştüğünü bildiğinden son bir oyun oynayıp öylece ortadan yok olmayı planlar. Işık, Zafer’e gidip Tarık’tan kendilerini korumasını..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 46.Bölüm 2:16:44

Söz | 46.Bölüm

Söz oyununun yeni versiyonu yayına girdi! nhttp://www.sozoyna.com/sozoynanhttp://www.sozoyna.com/sozonlinennSöz’ün 46. Bölümünde;nAvcı’nın hayatı tehlikede!nTürkiye için büyük bir tehdit haline gelen Derman (Timur Acar)..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Başika'da Daeş Teröristi İşte Böyle Yakalandı 01:52

Başika'da Daeş Teröristi İşte Böyle Yakalandı

Başika'da Daeş Teröristi İşte Böyle Yakalandı Musul'da DEAŞ'a karşı operasyonlar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde DEAŞ'tan temizlenen Başika'da, peşmerge güçlerine teslim olan bir DEAŞ teröristinin yakalanma anı kameraya ya..

İnisınt Pipıl Ar Bin Kil For No Rizin 05:05

İnisınt Pipıl Ar Bin Kil For No Rizin

inisınt pipıl are bin kil for no rizin... birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde hem kaynaştırıcı hem ingilizce geliştirici bir parça.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galaksi Taksi Tam sürüm 15:48

Galaksi Taksi Tam sürüm

Galaksi Taksi Tam sürüm -Metin Akpınar-Zeki Alasya O günlerde 400.000 taşıt varken bugün 3milyona yakın taşıt var..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.286 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin'de Matematik Öğretmeni Olmak! 00:42

Çin'de Matematik Öğretmeni Olmak!

Geçtiğimiz günlerde, Rusya'dan bir öğretmenin dersteki görüntüleri sanal alemi kasıp kavurmuştu. Güzel öğretmene yanıt gecikmedi ve Çin'de çekilen bu görüntüler ortaya çıktı. Çinli matematik öğretmenini izliyoruz. Çantas..

  • Cowboy tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Kötü Arkadaş Kategorisinde Oscar'a Aday Olabilecek 2016'nın En Kötü Arkadaşları 06:45

En Kötü Arkadaş Kategorisinde Oscar'a Aday Olabilecek 2016'nın En Kötü

2016'yı ardımızda bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde şimdiye kadar hep yılın en iyilerini gördük. Şimdi ise sıra en kötülerini izlemekte. 2016 yılında arkadaşları tarafından dumura uğratılan insanlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yavşaklıkta Bir Üst Levele Geçmek 00:22

Yavşaklıkta Bir Üst Levele Geçmek

Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın başkenti Berlin'de, metro istasyonunda bir kişi kadına tekmeli saldırı düzenlemişti. Sınırları zorlamaya çalışan bu yavşak takımları şimdide Hollanda'da zenci bir kadına arkadan yaklaşıp t..

  • PengoTV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katlı Şık Topuz Saç Modeli 00:58

Katlı Şık Topuz Saç Modeli

Özel günlerde kullanabileceginiz bir saç modeli.Kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın.))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Yozgat 1:08:41

Maceracı _ Yozgat

Murat yeni ve maceracı Ekibi geçtiğimiz Günlerde Memleketi Yozgatın Sarıkaya ilçesini ziyaret ederek programını yaptı...