#Son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda 01:28

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda

İngiltere Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecini resmen başlatırken, AB'de yaşayan İngiliz vatandaşları çifte vatandaşlık için evrak hazırlıyor. Londra'daki Fransa Büyükelçiliği, Brexit referandumunun ardından vatandaşlık..

Yilmaz Güney Umutsuzlar 03:52

Yilmaz Güney Umutsuzlar

Fira : sen gideli cok oldu cigdem sen gideli 467 gün oldu her kursun deligi bir gün icindir niye kursun söküp atmak icin kurtulmak icin belki Lakin seni öldürmek capasi bosmus sen ölmezmisin 467gün seni hergün kursuladim..

Minik Zahir'in Yürümesi 25 Bin Liraya Bağlı 06:11

Minik Zahir'in Yürümesi 25 Bin Liraya Bağlı

Manisa’da Hidrosefali hastası 4 yaşındaki Zahir Demir’in hayatına normal bir şekilde devam edebilmesi için 25 bin lira gerekiyor. Küçük oğlunun bugüne kadar devlet desteğiyle 8 kez ameliyat edildiğini ve şant tedavisi uy..

İnsanı Rahatsız Eden 'Raptor'lu Görüntülerle Boğa Güreşlerine Tepki 00:52

İnsanı Rahatsız Eden 'Raptor'lu Görüntülerle Boğa Güreşlerine Tepki

Bizim için rahatsız edici boğalar için kaçınılmaz bir son! Boğaların canice katledilmesini sonlandırmak amacıyla faaliyet gösteren FLAC'ın hazırladığı reklam filminde arenaya boğa yerine Raptor olarak bildiğimiz Velocir..

  • JET TV tarafından
  • 1.645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor'da Prosinecki Sesleri 07:51

Bursaspor'da Prosinecki Sesleri

beIN Sports'a konuşan Ali Ay, Yeni teknik direktör için çalışmalarımız sürüyor. Henüz biten bir şey yok. Prosinecki de görüştüğümüz isimler arasında. Yönetim olarak yabancı hoca istiyoruz. dedi. Yeni bir takım kurman..

Almanya Ve Katar Dışişleri Bakanları Ortak Basın Toplantısı Düzenledi 01:13

Almanya Ve Katar Dışişleri Bakanları Ortak Basın Toplantısı Düzenledi

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ve Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman El Sani Almanya'nın Wolfenbüttel kentinde bir araya gelerek ortak basın toplantısı düzenledi. Almanya Dışişleri Bakanı, kr..

Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final) 00:38

Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final)

Yiğit, kendisi için son derece zor olan bu sıradışı görevi başarmak zorundadır. Bu da yetmezmiş gibi, bir de polis olma sevdalısı Işıl’a (18) toslar okulda. Işıl’ın, kendisini Karebil Lisesi’ne gönderen Başkomiser Necdet..

Valbuena, Marsilya'ya Döndü 01:28

Valbuena, Marsilya'ya Döndü

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mathieu Valbuena, tatilini geçirmek üzere Marsilya'ya gitti. Fransa'nın Olympique Lyon takımından transfer edilen Mathieu Valbuena, tatil için Marsilya'ya gitti. Sarı-lacivertli takımın ..

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı 03:48

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı

ABD polisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında Türklere saldıran PKK'lılara müdahale eden koruma polisleri için yakalama kararı çıkardı. Polis yetkilisi daha da ileri giderek Erdoğan'ı gözaltına almak için yete..

Denizde Erkek Cesedi Bulundu 04:09

Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Edinilen bilgiye göre, Liman Caddesi mevkisinde serinlemek için liman arkasına gelen vatandaşlar, deniz yüzeyinde bir kişinin hareketsiz şekilde olduğunu görmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ek..

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı 05:03

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı

Adana'da gelininin sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından oğlu öldürülen Musa Arıç'ın, gelini ve oğlu için yaptırdığı 'kalp' dekorasyonlu evin inşaatı yarım kaldı. Cinayet sanığı olarak tutuklanan gelininin babası..

Drone İle Mangal Yakmak 00:38

Drone İle Mangal Yakmak

Son günlerin en popüler araçlarından drone bu kez çok farklı bir iş için kullanıldı. İzmir'de bir grup piknikçi, mangal yakmak için drone kullandı...

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lens Adım Adım Beşiktaş'a 01:03

Lens Adım Adım Beşiktaş'a

Forvet için Negredo ile anlaşma zemini arayan Beşiktaş kanat oyuncusu için tanıdık bir ismi kadrosuna katmak üzere. Siyah beyazlılar, sezonu Fenerbahçe'de tamamlayan Lens ile prensip anlaşmasına vardı, Sunderland ile gör..

  • OFSAYT tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrikalı Öğrencilere 7 Milyon Dolarlık Eğitim Katkısı 04:26

Afrikalı Öğrencilere 7 Milyon Dolarlık Eğitim Katkısı

Uluslararası öğrenci potansiyeline önem veren Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) son dört yıldır özellikle Afrika’nın genç nüfusu için eğitim olanaklarını sonuna kadar açtı. Bu zamana kadar toplamda 1058 Afrikalı öğrenciyi bü..

Lamborghini 4.0 İmalat 01:34

Lamborghini 4.0 İmalat

Başmühendislik Sorumlusu Ranieri Niccoli, Sant'Agata Bolognese'deki üretim tesisinde tanıtan dijital, teknolojik ve yapısal yeniliklerden bahsetmek için Lamborghini Factory 4.0 içindeki izleyicilere katılıyor. En son dij..

  • BETA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Planet Of the Apes Last Frontier Background Episode Three Trailer PS4 01:08

Planet Of the Apes Last Frontier Background Episode Three Trailer PS4

Planet of the Apes: Last Frontier is a narrative adventure game of conquest, betrayal, and survival. Coming soon for PS4, the morally and ethically challenging choices you make will influence how the story plays out for ..

  • BETA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Planet Of The Apes Last Frontier  Launch Announcement Trailer  PS4 01:02

Planet Of The Apes Last Frontier Launch Announcement Trailer PS4

Planet of the Apes: Last Frontier is a narrative adventure game of conquest, betrayal, and survival. Coming soon for PS4, the morally and ethically challenging choices you make will influence how the story plays out for ..

  • BETA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Skyforge - Demonic Incursion  PS4 03:16

Skyforge - Demonic Incursion PS4

Demonic Dawn, Skyforge'un en son ücretsiz güncellemesi şu anda canlı. Aelion'un dört bir yanında, şeytanın gemileri tespit edildi, büyük İblis Tanrı Nihaz ordularını gezegenimizi fethetmek için gönderdi. Ölümsüzler, savu..

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Esmiyor 02:39

Neden Esmiyor

Son zamanlarda havalar normal değerlerin oldukça üzerinde! Hele mevsim yaz olunca, ne kadar ince giyinirsen giyin ya da ne kadar bulunduğun ortamlarda ne kadar klima, vantilatör gibi soğutucular olursa olsun, sıcaklara d..

Michael Jordan Top 10 Smaç( Dunks) 03:02

Michael Jordan Top 10 Smaç( Dunks)

Şu son zamanlarda Maykıl Cordın için 50 yaşında olmasına rağmen basketbola geri dönecek iddiaları dönüp dolaşıyor. Ve onun için bu harika videoyu hazırlamışlar. Maykıl NBA'e geri dönse ne olur? eski performansını izletti..

  • PengoTV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nightmare Return To Elm Street (2018) Orijinal Fragmanı 03:23

Nightmare Return To Elm Street (2018) Orijinal Fragmanı

Drew'ın kızı kâbuslardan acı çekmeye başlayınca, kızını kurtarması ve çocukluğunun işkencecisine iyilik için son vermesi için korkunç anıları eski sınıf arkadaşı ve Elm Sokağı Hayalperest'i'nden hayatta kalanlarla yüzleş..

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm 2. Fragmanı 00:52

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku, intikam planı için harekete geçiyor! Havuç, bu planın içerisine dahil oluyor! Haluk'un gerçekleri öğrenerek Tutku'yu kovması bir son değil, daha büyük intikamlar ..

 Bob The Train - Alfabe Macera - Abc Şarkıları 1:00:38

Bob The Train - Alfabe Macera - Abc Şarkıları

Bu çocuk şarkıları alfabeyi, sayıları, şekilleri, renkleri ve daha fazlasını öğrenmek için mükemmeldir. Çocuklarınızın tekerleme tekerlemelerinin çok sevinçlerini öğrenmeleri için bir durak dükkanıyız. Kanalımıza abone o..

Parmak Aile - Daha Fazla Tekerlemeler Ve Çocuk Şarkıları 35:13

Parmak Aile - Daha Fazla Tekerlemeler Ve Çocuk Şarkıları

Bu çocuk şarkıları alfabeyi, sayıları, şekilleri, renkleri ve daha fazlasını öğrenmek için mükemmeldir. Çocuklarınızın tekerleme tekerlemelerinin çok sevinçlerini öğrenmeleri için bir durak dükkanıyız. Kanalımıza abone o..

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman 01:41

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman

Marsilya'da denize nazır bir villada yaşayan Martin ölüm döşeğindedir. Angele, Joseph ve Armand babalarının son günlerine eşlik etmek için onun yanına gelirler. Çocuklarını etrafına toplayan Martin, onlara aşıladığı ide..

Çukur Yeni Sezona Bomba Gibi Girmeye Hazırlanıyor 10:26

Çukur Yeni Sezona Bomba Gibi Girmeye Hazırlanıyor

Show TV’de Eylül ayında 3. sezonuna başlayacak olan Çukur dizisi, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürürken gelen bir haber heyecan yarattı. Adeta ekranda bir fenomen haline gelen Çukur dizisinin müziklerine Toygar Işık..

  • BETA tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sera domatesini sıkıp, suyunu içti 01:43

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti

SON ZAMANLARDA UZMANLAR HEM KORONAVİRÜSTEN KORUNMAK İÇİN HEM DE SAĞLIKLI KALABİLMEK İÇİN SÜREKLİ UYARIYOR... KIŞIN KIŞ YAZIN YAZ MEYVE SEBZELERİNİ TÜKETİN DİYE... ANTALYA'DA YILLARINI SERA SEBZECİLİĞİNE VEREN BİR ÇİFTÇİ ..

Otobüs biletinde tavan fiyat 02:22

Otobüs biletinde tavan fiyat

KURBAN BAYRAMI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, GÖZLER BİR KEZ DAHA BİLET FİYATLARINA ÇEVRİLDİ. YOLCULAR SON DÖNEMDEKİ FİYATLARI PAHALI BULUP İSYAN ETTİLER, ULAŞTIRMA BAKANLIĞI DA TAVAN FİYAT İÇİN DÜĞMEYE BASTI...

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..