#Son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017) 02:02

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017)

Fransız komedi bir köy siyah esmer doktor gerekir görünüyor ve ailesi kırsal Fransa'da 1970'li yıllarda tanınmaya. Bir köyün Eylem siyah görünüyor bir köy Kongo yerlisi, taze doktor kendi köyünde berabere mezun olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor 02:44

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde yaptığı konuşmasında, Sizin bu ilçeyi dar ettiğiniz FETÖ'nün elebaşısı Pensilvanya'dan bu evetleri duydukça kriz geçiriyor fenalaşı..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de 00:40

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de

Dünya’nın uydusu Ay’a ilk turistik yolculuk, 2018’in ikinci çeyreğinde gerçekleştirilecek. Haberi, uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX firmasının sahibi Elon Musk, Twitter’dan duyurdu. Kişisel hesabından, ‘Beni Ay’a u..

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:50

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

97 yıl önce yeryüzünde yaşayan insanların ölümüyle sonuçlanan nükleer bir savaş gerçekleşmiş ve dünyanın yüzeyi yaşanılamayacak seviyede radyasyonla kaplanmıştır. Bilinen tek hayatta kalanlar gezegenin yörüngesinde bulun..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Baba Candır 63. bölüm fragmanı 00:34

Baba Candır 63. bölüm fragmanı

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, bab..

Nicki Minaj, Lil Wayne - Changed It 04:54

Nicki Minaj, Lil Wayne - Changed It

Şarkı Sözleri Lil Wayne] I did it for everybody out here on their own I did it for the ones who walk a mile in them cages And never tell me no Come get me when I fall, and tell me when I'm wrong But you should know I bou..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 18. Bölüm 14:38

İstanbul Muhafızları 18. Bölüm

Gürgen'in adını tüm dünyaya duyurabilmek için bu bölümdeki hedefi Çemberlitaş. Çemberlitaş sütunu, Bizans İmparatoru I.Konstantin onuruna Roma'daki Apollon tapınağından getirilerek İstanbul'a dikilmiştir. Bizans dönemin..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şarkini Söyle Çizgi Film İzle 1:47:53

Şarkini Söyle Çizgi Film İzle

Sadece hayvanlara ait bir evrende yaşayan bir koala; tiyatro işletmektedir. Fakat ciddi maddi sıkıntılar geçirmektedir. Bu maddi sıkıntı onu yeni projeler yapamaya zorlamaktadır. Bir şarkı yarışması düzenleyerek bu sıkın..

  • Tv Series tarafından
  • 2.912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liverpool 1: 2 Crystal Palace  Maç Özeti İzle 04:54

Liverpool 1: 2 Crystal Palace Maç Özeti İzle

Crystal Palace, Anfield'de Premier League'in hayatta kalması yönünde dev bir adım atmak için Liverpool'u yenerken ve rakiplerinin en üstteki dört öne geçmesini engelleyince, Christian Benteke eski kulüpten ayrılmaya geld..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..

TNK - Söyle Ruhum 04:15

TNK - Söyle Ruhum

Derindeyim çok derindeyim Çok karanlık bu ben miyim Tutun beni son nefesteyim Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle? Düşmemek için Hiç atladın mı söyle? Söyle sen de söyle Hiç yenildik mi böyle? Acılar biter..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Eftalyanın Korkunç Ölümü! 03:46

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Eftalyanın Korkunç Ölümü!

İngiliz Charles Hamilton'ın verdiği görevi başaramayan Eftalya'yı, kötü bir sürpriz beklemektedir. Charles Hamilton, Eftalya'dan intikamını onu ve babasını öldürerek alıyor. İngiliz Charles Hamilton, Azize'yi önünde bir ..

  • ANKA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 27.Bölüm - İngiliz Ajanın Korkunç Planı! 05:51

Vatanım Sensin 27.Bölüm - İngiliz Ajanın Korkunç Planı!

İzmir'de başarısız olması sonrası İngiltere'ye geri çağrılan İngiliz Hamilton, gitmeden önce son kozunu oynama niyetindedir. Ard arda gelen başarısızlık haberleri sonrası, İngiltere'nin İtilaf Devletleri adına İzmir'e yo..

  • ANKA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar! 05:01

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar!

Hüseyin'den, Zeynep'e sürpriz evlenme teklifi geliyor; Cevher Ailesi'nde romantik dakikalar yaşanıyor. Hüseyin, Zeynep ile yeniden bir hayat kurmak ister. Zeynep'i davet ettiği mekanda, birbirlerini ilk gördükleri zamanl..

  • ANKA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

Turbo Hd İzle ( Animasyon ) 1:36:19

Turbo Hd İzle ( Animasyon )

Hayalperest bir sümüklü böceğin en büyük hayali dünyanın en hızlı sümüklü böceği olmaktır. Kendisini diğer arkadaşlarından daha yavaş gören ve bu nedenle dışlanmış hisseden sevimli hayvanın başına sıradışı bir kaza gelir..

Adalet Peşinde  Film İzle 1:47:30

Adalet Peşinde Film İzle

Adalet Peşinde'de ölümle sonuçlanan bir ev soygunu sonrasında sağ kalan kişinin sevdiklerinin intikamını almak için sınır tanımayışını işlerken, kör adaleti de sarsıcı bir şekilde mercek altına yatırıyor. Clyde Shelton (..

  • Tv Series tarafından
  • 5.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Kılıçdaroğlu 2019'da Cumhurbaşkanlığına Aday Olacakmı? 01:45

Kılıçdaroğlu 2019'da Cumhurbaşkanlığına Aday Olacakmı?

Şirin Payzın'ın sunduğu ve CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programında CHP'li milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması, Darbe Araştırma Komisyonu raporuna yapılan itirazlar, KHK'lar ve FETÖ operasyonları..

THY'de Samsun Hazırlığı 00:17

THY'de Samsun Hazırlığı

Türk Hava Yolları(THY), işitme engelli yolcularla uçuş sırasında daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla kabin memurlarına yönelik işaret dili eğitimi başlattı. 6 GÜNLÜK EĞİTİM Türk Hava Yolları, yolcu memnuniyetini artt..