#Son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için

Kampüste Lgbti Öğrencinin Feministlere Vaazı - Ankara 02:50

Kampüste Lgbti Öğrencinin Feministlere Vaazı - Ankara

Üniversiteli Kadın Kolektifi Ankara Üniversitesi “DTCF İtiraf Ediyor” facebook sayfasında paylaşılan “Son zamanlarda fakültede bu LGBT olanlar çoğaldı. Ortabahçe de adeta onların yaşam alanı, kendilerine yeni yol arkadaş..

  • JET TV tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti 01:37

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti

Eşi tarafından kalbinden bıçaklanan koca hayatını kaybetti Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kendisini aldattığını düşündüğü kocasını takip eden kadın, tartıştığı kocasını tartışma sırasında bıçaklayarak ölümüne sebep oldu ..

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı 01:19

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı

Uşak'ın yeni Valisi Salim Demir göreve başladıUŞAK - Bakanlar Kurulunun 13 Haziran 2017 tarih ve 2017/10458 sayılı kararnamesiyle Uşak Valiliğine atanan Vali Salim Demir için vilayet binası önünde karşılama töreni düzenl..

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..

Devler Yola Çıktı 00:54

Devler Yola Çıktı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için İtalya'ya gitti. Hazırlıklarına 17 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Milli Takım, Atatürk Havalimanı'ndan Milano'ya hare..

  • OFSAYT tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaylı Pkklı 00:59

Uzaylı Pkklı

Silahlı İHA ve insanlı keşif uçaklarının akınları PKK’yı bunalttı. Teröristler termal kameralardan kaçabilmek için alüminyum folyoya sarınmaya başladı. TSK’nın son dönemde terörle mücadelede özellikle SİHA’lar (Silahlı İ..

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Aleyna Tilki Konser Verdi 06:47

Aleyna Tilki Konser Verdi

Edirne'nin İpsala ilçesinde konser veren Aleyna Tilki, hayranlarının istilasına uğradı. Tilki, protokol için ayrılan bölümü nedeniyle kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahne önüne davet etti. Geçtiğimiz gün Se..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem - Savaş Meryemi Kurtarabilecek Mi 05:54

Meryem - Savaş Meryemi Kurtarabilecek Mi

Meryem 6. Bölüm'de Selma ve Meryem'in hayatı tehlikeye giriyor; Savaş son anda yetişip herkesi kurtarıyor! Meryem'in hapisteyken zor günler geçirmesine sebep olan Selma, daha sonra en yakınlarından biri olmuştu. Çocuğuna..

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Filminde Partneri Büşra Develi Oldu 01:28

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Filminde Partneri Büşra Develi Oldu

Dört yıl sonra beyazperdeye dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde partneri Büşra Develi oldu. 'Cesur ve Güzel’ dizisi final yapan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl sinemaya ağırlık verecek. Yurt içi ve dışında birçok..

  • ANKA tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı 04:33

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı

Orman yangınları ülkenin akciğerlerini küle döndürürken, yarım asırdır ağaç kesme işiyle uğraşan Ağırman ailesine de ekmek kapısı oluyor. Ülkenin dört bir yanında yanarak yok olan ormanlar yürekleri burkarken, bu olay b..

St. Louis'de Pencereleri Parçaladılar 01:01

St. Louis'de Pencereleri Parçaladılar

Protestocular, eski polis cinayetinden beraat ettikten sonra St. Louis'de pencereleri parçaladılar Beyaz bir eski polis memuru, 2011 yılında siyah bir şüphelinin öldürülmesi olayından beraat ettikten sonra St Louis'de ik..

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir 02:35

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir

Pyongyang, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'yi tamamen imha yönündeki ateşli tehdidi bir köpek havlıyor anlamına geldiğini belirtti ve Trump'un uyarıları sadece saçma bir köpek rüyası olduğuna dikkat çekti. K..

Evden Çıkmayan Mükemmel Güzellik Barbie Bebek Angelica 01:36

Evden Çıkmayan Mükemmel Güzellik Barbie Bebek Angelica

Canlı Barbie olarak tanımlanan Valeria’dan sonra Rusya’dan bir Barbie Bebek daha çıktı. Kıyafetlerini ailesi seçiyor. Biriyle çıkmasına asla izin verilmiyor! Barbie Bebek Unvanıyla dünya gündemine oturan ve güzelliği ner..

  • ANKA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film  Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Du

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok 04:25

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok

Hayatıma bir son vermek istersen, Hancere gerek yok gözlerin var ya Eğer ki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dağ olsam ç..

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti 01:56

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada , TSK görevini angajman kuralları içinde sürdürüyor. 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başlandı. denildi. TSK'nın internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya gör..

Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:05:10

Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Edebiyat öğrencisi olan Anastasia röportaj almak için gizemli adam olan Grey in yanına gider. Grey 'den oldukça fazla hoşlanır onu düşünmektedir. Grey 'de onu arzular fakat şartları oldukça değişik olacaktır. Yapım :2015..

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak 01:06

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Tottenham'ı karşı karşıya getirecek maçta gözler son 11 karşılaşmada 15 kez fileleri havalandıran Harry Kane'in üzerinde olacak. Real Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın basın toplan..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kaan, gönlünü Ayperi'ye kaptırıyor! Ayperi, Kaan'ın duygularına nasıl cevap verecek? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek g..

Dünyanın En Hızlı Döken Hit Rekoru Kırma 96Mph 03:19

Dünyanın En Hızlı Döken Hit Rekoru Kırma 96Mph

British gardener Kevin Nicks has smashed through his official record for the world’s fastest shed - by reaching a top speed of 96.8mph. The 52 year-old, from Chipping-Norton in Oxfordshire, surpassed his previous record ..

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyon Meraklıları Aşağı Ve Kirli Louisiana Mudfest Olsun 02:10

Kamyon Meraklıları Aşağı Ve Kirli Louisiana Mudfest Olsun

FANS of big trucks and muddy fields shared their love for the unique pastime at this years Trucks Gone Wild showcase. The high octane event took place at Louisiana Mudfest, an all purpose venue for off road driving enthu..

  • BETA tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

God of War PGW 2017 Gameplay Trailer PS4 02:02

God of War PGW 2017 Gameplay Trailer PS4

Intensity, strategy, and an emotional combat connection between Kratos and his son Atreus, is what Santa Monica Studio wants you to feel in the new combat system for God of War. This combat moment with the deadly Draugr’..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabalar 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:42:24

Arabalar 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Sadece Sen Film İzle 1:40:58

Sadece Sen Film İzle

Ali, yaşamında oldukça zor bir dönemden geçmektedir. Nasıl başa çıkacağını düşündüğü bir sırada, sessiz sakin bir hayat sürmekte olan Hazal ile tanışır. Hazal, Ali'nin ketum ve durgun ruhuna büyük heyecan katacak, kalbi ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Transformers 2 Yabancı Film İzle 2:30:33

Transformers 2 Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..