#Son haşlamacı anan yapmaz bunu

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Ezel - Ezel 9.Bölüm | En Kötü İhtimal - HD 1:48:13

Ezel - Ezel 9.Bölüm | En Kötü İhtimal - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 9. Bölüm ÖzetnnAli, içini kemiren şüphe yüzünden deliye dönmüş duru..

  • Dizi TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sancak - Söz Ver 02:51

Sancak - Söz Ver

Söz & Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Söz Ver Beni öldürmen lazım, soğumuşken sancım. En başından bile bile sana dönmem lazım. Ellerini çek üz..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Affet şarkı sözleri ile Kırgın yüreğimin sesini sana duyuramadım ya da Duymak istediklerin kalbimde değiller daha Bu sayfa kapandı belki de ta derinlerde Yaşamadan aldırman da çok zor bu olanlara İhanet ettiğin günde..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi 03:41

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi

Mardin’de yerli ve yabancı turistler, 11’inci yüzyılda Ortadoğu’da üretilen ve Haçlılar tarafından Avrupa’ya götürülen Halep gar sabununa yoğun ilgi gösteriyor. Mardin’in Artuklu ilçesinde çarşıda bulunan sabuncu dükkanı..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Hadise - Hay Hay 03:38

Hadise - Hay Hay

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix & Mastering: Tarık Ceran/Digilog by TC Yönetmen: Şenol Korkmaz Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Yapımcı: Erdi Sevinç Color: Ercan Küçük Edit: Şenol Korkmaz Styling: İnan Kı..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Ezel - Ezel 9.Bölüm | En Kötü İhtimal - HD 1:48:13

Ezel - Ezel 9.Bölüm | En Kötü İhtimal - HD

Ezel 9. Bölüm ÖzetnnAli, içini kemiren şüphe yüzünden deliye dönmüş durumda.Fakat daha acili var. Mert’in araştırması tehlikeli boyutlara varıyor. Cengiz ve Ali gerçeğe daha fazla yaklaşmadan Mert’i durdurmak zorundalar...

  • Dizi TV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

İdo Tatlıses - Yağmurlar 03:34

İdo Tatlıses - Yağmurlar

Yağmurlar şarkı sözleri ile Ben senden ayrı kalmadım hiç istemem bunu Sevmek öyle şeydir sen ne istesen de bu Yan yanayız dediklerimle şimdi yokum Farkına varmadım ne aptalım ben yokum Bana oynadın Seni istemedim hiç ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yatarken Şifa Niyetine Yiyorum Dedi 4 Mucize Besini Açıkladı 01:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yatarken Şifa Niyetine Yiyorum Dedi 4 Mucize Bes

Yeni havalimanı ve diğer projelerin açılış töreni için Tokat'ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konunun bala gelmesiyle beraber akşamları manda yoğurduna hurma, kestane balı, yulaf ezmesi karıştırarak yediğini ve bu karış..

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi 01:55

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi

Rus birlikleri müzakere kapsamında Kiev yakınlarındaki Buça'dan çekildi. Ancak çekilmenin ardından onlarca sivilin infaz edildiğinin anlaşılması büyük tepki çekti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski, yaşananlardan NATO'yu ..

Feta Artur - Leyla 03:14

Feta Artur - Leyla

Leyla şarkı sözleri ile Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi 03:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi

Programda Seda Nur isimli genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şiir okumak istediğini söyledi. Erdoğan, Seda Nur'u kırmayarak, Nurullah Genç'in Beni Yakışına şiirini Seda Nur ile okudu. O ZAMAN KASETTİ CD'LER YOKTU Erd..

Travmaların Yüklerini Taşımayın! Değişime Hazır Olun! Geçmişin Yüklerinden Kurtulma Zamanı! 1:50:22

Travmaların Yüklerini Taşımayın! Değişime Hazır Olun! Geçmişin Yükleri

Fikirleriniz Artık Size Ait Değil Din ile Dinsizleştirme Bu Teknikler İşe Yaramaz! 60 Saniyeliğine Bunu Yapın! Bir Olayın Geçmişte Travması Olduğunu Nasıl Anlarız? Hiçbir Şey Yapmayınca Sonuç Gelmez! ATALARDAN GELEN TRAV..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce
TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ. 33:28

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ.

• Herkese sesleniyoruz! TÜM MÜCADELE EDEN DEĞERLİ DOSTLARIMIZ VE GÜZEL İNSAN AİLEMİZİN HEPSİ İLE BİRLİK OLDUK. HEP BİRLİKTE VATANIMIZI VE MİLLETİMİZİ BU KÜRESEL DECCALİ SİSTEMİN PLANLARINA KARŞI KORUYALIM.???????? MİLLET..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 10 ay önce
Cumhuriyet'in 14.Yıl Kutlamaları Görüntüleri 00:48

Cumhuriyet'in 14.Yıl Kutlamaları Görüntüleri

Cumhuriyet'in 14.Yıl Kutlamaları Görüntüleri Atatürk'ün Katıldıgı Son Cumhuriyet Bayramı Görüntüleri yayınlandı..

Yüzme Konusunda Sıkıntı Yaşayan Balığa Can Yeleği Yöntemi 00:38

Yüzme Konusunda Sıkıntı Yaşayan Balığa Can Yeleği Yöntemi

Kız arkadaşının 23 yaşındaki süs balığının son birkaç aydaki üzücü durumuna muhteşem bir çözüm getiren yaratıcı adam! Yüzme konusunda sıkıntı yaşayan Sally isimli son zamanlarını akvaryumun dibinde pek hareket edemeden g..

  • Cowboy tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbrıs müzakeleri 9 Ocak'ta yeniden başlıyor 01:06

Kıbrıs müzakeleri 9 Ocak'ta yeniden başlıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Brüksel'de Avrupalı yetkililer ile görüştü. Son günlerde Kıbrıs müzakereleri konusunda diplomasi trafiği hız kazandı. 9 Ocak'ta İsviçre'de ikili görüşmeler yenid..

Real madrid 2-2 Borussia Dortmund - Maç Özeti izle 04:14

Real madrid 2-2 Borussia Dortmund - Maç Özeti izle

Şampiyonlar Ligi'nde ilk tur gruplarında 6. ve son maçlar bu gece oynandı ve üst tura çıkan takımlar belli oldu. Gecenin en önemli maçında F Grubunda Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında 2-0 öne geçmesine karşın üs..

Ölüme Kimse Bu kadar Yakın Olamazdı..Şaka Gibi KAZA ... 00:51

Ölüme Kimse Bu kadar Yakın Olamazdı..Şaka Gibi KAZA ...

Pisi Pisi Gitmek Bu Olaydan Bahsediliyor Galiba.. Son Anda Demir yolu işçileri gariban Adamın canını kurtarıp iki tanede patlattılar. izlemeden bence geçmeyin..

  • Cowboy tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnanılmaz Oyun - Yenilmez Şampiyon Film İzle 1:55:09

İnanılmaz Oyun - Yenilmez Şampiyon Film İzle

Bob Ladoucer isimli bir futbol tutkunu adamın hikayesini konu alan son derece etkileyici bir film. Filmin bu kadar dikkat çekici olmasının nedeni ise gerçek yaşanmış bir hikayeden ele alınmasıdır. Bu konuda ortaya çıkard..

  • Film İzle tarafından
  • 25.602 görüntüleme
  • 8 yıl önce