#Son haşlamacı anan yapmaz bunu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika 04:17

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika

Kenan Doğulu Kalabalık içinden nefis kokun gelir Seni gören yıldızlar anlar şık nedir? Yüreğime güneş çarpar Günümü gülüşün sarar İçimde çocuksu çoşku kopar Ajda Pekkan Hem kalbe hemde gözlere Dokunur aşkın tufar sende Ç..

Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi 02:05

Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi

Türkiye Kupası’nı kazanarak basketbol otoritelerinin takdirini alan Banvit, Avrupa arenasında da başarılı bir grafik ortaya koydu. A Grubu’nu 11 galibiyet ve 3 yenilgi ile ikinci sırada bitirerek üst tura çıkan Banvit, A..

44 Yaşındaki Kaleci Takımını İpten Aldı 00:31

44 Yaşındaki Kaleci Takımını İpten Aldı

Meksika'da oynanan Cruz Azul - Pachuca maçına son dakikada atılan gol damgasını vurdu. Tavşan lakaplı 44 yaşındaki kaleci Conejo Perez, uzatma dakikalarında attığı kafa golüyle takımı Pachuca'ya 1 puanı getirdi...

Kuzey Kore ile Abd Savaşa Girerse İnsanlığın Bir Çoğu Hayatını Kaybeder 00:48

Kuzey Kore ile Abd Savaşa Girerse İnsanlığın Bir Çoğu Hayatını Kaybede

Papa Francis Kuzey Kore-Amerika Birleşik Devletleri geriliminin giderek tehlikeli boyutlara vardığını belirterek uzlaşmaya varmak için araya üçüncü bir ülkenin girmesi gerektiğini belirtti. Kahire’den Vatikan’a giden uça..

Everton 0: 3 Chelsea Maç Özeti İzle 07:26

Everton 0: 3 Chelsea Maç Özeti İzle

Premier Lig'in 34. haftasında Chelsea, Everton deplasmanını son anlarda bulduğu gollerle, Tottenham'ın derbiye çıkacağı haftayı galibiyetle geçti. Chelsea, Premier Lig'in 34. haftasında konuk olduğu Everton deplasmanınd..

Davetsiz Misafir _ Ardahan 1:15:06

Davetsiz Misafir _ Ardahan

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ardahan’a gidiyor. Ardahan turunda ilk olarak Çıldır Gölü’nün buz tutan yüzeyinde kızaklarla dolaşan Davetsiz Misafir, Çıldır’ın buzla..

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haber - Marine Le Pen Euro'dan Çıkma Fikrinden Vazgeçti 01:00

Dünya Haber - Marine Le Pen Euro'dan Çıkma Fikrinden Vazgeçti

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna hazırlanan aşırı sağcı Marine Le Pen, Euron ile ilgili vaadinde geri adım attı. Daha önce Euro yerine ulusal para birimi Fransız Frangı'nı geri getireceğini söyleyen..

 Adanaspor 2-5 Antalyaspor Maç Özeti İzle 04:19

Adanaspor 2-5 Antalyaspor Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, deplasmanda karşılaştığı Adanaspor'u 5-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından kırmızı beyazlı takım, puanını 46 yaparak Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürdü. Ev sahi..

Ç. Rizespor Maçı Bitimi Fenerbahçe Yorumları 01:19

Ç. Rizespor Maçı Bitimi Fenerbahçe Yorumları

Fenerbahçe, Rizespor'u Sow'un son dakika golü ile 2-1 mağlup etti, üst üste 4. galibiyetine ulaştı... Spor otoriteleri yorumluyor..

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:45

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde Arda Turan, Burak Yılmaz ve Gökhan Özoğuz muhteşem bir düete imza attı... Şarkı Sözleri_______________________: Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Stres Çarkının İçerisinde Ne Var 08:07

Stres Çarkının İçerisinde Ne Var

What's inside son zamanların popüler oyuncağı stres çarkının içerisinde ne olduğunu merak etti. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stres Çarkının İçerisinde Ne Var? 08:07

Stres Çarkının İçerisinde Ne Var?

What's inside son zamanların popüler oyuncağı stres çarkının içerisinde ne olduğunu merak etti. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhur Başkanı Hindistanda 04:20

Cumhur Başkanı Hindistanda

Hindistan ziyaretinden son dakika görüntüleri....

 Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü 00:54

Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi 2016- 2017 Yılı Faaliyetleri Kapsamında Karate Genç Erkekler(A-B) Kız-Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları Türkiye Genelinden 46 İlde 591 S..

Naci BOSTANCI Cumhurbaşkanı ERDOĞAN'ın AK Partiye Dönüş Sürecini Değerlendirdi 08:29

Naci BOSTANCI Cumhurbaşkanı ERDOĞAN'ın AK Partiye Dönüş Sürecini Değer

AK Parti Grup Başkanvekili Prof. Dr. Naci BOSTANCI, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın AK Partiye dönüş sürecini, 2 Mayıs'ta AK Parti'de Genel Merkez'de yapılacak olan Grup Toplantısı ve 21 Mayıs Olağanüstü Kurultayı'..

Avustralya'da Piton Yılanının Doğu Kahverengi Yılanını Yemesi 00:59

Avustralya'da Piton Yılanının Doğu Kahverengi Yılanını Yemesi

Ender bir görüntü; Doğu kahverengi yılanını piton yiyor. Doğu kahverengi yılanı (Pseudonaja textilis) genellikle kahverengi yılan olarak anılan bir Avustralya elapididir. Çok güçlü zehiri insanların yoğunlaştığı Avustral..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı 01:10

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı

Almanya Federal İstatistik Ofisinin (Destatis) öncü verilerine göre, Almanya’da enflasyon, geçtiğimiz yılın aralık ayında, bir önceki aya oranla yüzde 0,7 arttı. Aralık ayındaki enflasyon artışı 2015 yılının aynı ayına ..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Amerika'da Yaşayan Türk Çocuklarına Türkçe Eğitim Projesi 06:57

Amerika'da Yaşayan Türk Çocuklarına Türkçe Eğitim Projesi

Yurtdışında yaşayan Türk ailelerin yaşadıkları sorunlardan biri, çocuklarının istedikleri düzeyde Türkçe öğrenememeleri. Özellikle Amerika’da sık karşılaşılan bu duruma çözüm arama çabası bugün birçok aileyi üzen bir kon..

Brezilyalı Milyarder Tutuksuz Yargılanacak 00:25

Brezilyalı Milyarder Tutuksuz Yargılanacak

Brezilya mahkemesi, ülkenin en zengin iş adamı Eike Batista'nın tutuksuz yargılanmasını kararlaştırdı...

İşte Sarıyer’deki İnfazın Şüphelisi; İran Halkın Mücahitleri 00:46

İşte Sarıyer’deki İnfazın Şüphelisi; İran Halkın Mücahitleri

Sarıyer’de öldürülen TV kanalları sahibi İranlı Saeed Karimian ve ortağı Muhammet El Almutairi’nin infazında İran Halkın Mücahitleri kuşkusu var. İran’ın şirkete bir kadın ajan yerleştirdiği, örgütün rahatsız olduğu beli..

İtalya'da Renzi Demokrat Parti Liderliğine Yeniden Seçildi 01:01

İtalya'da Renzi Demokrat Parti Liderliğine Yeniden Seçildi

İtalya'da beş ay önce Başbakanlık koltuğundan istifa eden Matteo Renzi, pazar günü düzenlenen seçimle Demokrat Parti liderliğine yeniden seçildi...

Sarıyer’de Lüks Otomobile Silahlı Saldırı- 2 Ölü 04:06

Sarıyer’de Lüks Otomobile Silahlı Saldırı- 2 Ölü

Sarıyer'de seyir halindeki otomobilin önün kesen başka bir araçtaki saldırganların açtığı ateş sonucu lüks araçtaki iki İran uyruklu kişi hayatını kaybetti. Olay Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi Levent istikametinde saat 2..

Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm ) 01:56

Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm )

Saç Ayda Kaç Cm Uzar? İnsan saçı ayda ortalama 1.25 cm uzar ve saçın her bölgesi için uzama miktarı aynıdır. Beslenme, genel sağlık koşulları, ilaç kullanımı, yaş, saç bakımı ve çevresel faktörler bu uzama süresi ve mik..

  • Kadınca tarafından
  • 1.775 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..