#Son haşlamacı anan yapmaz bunu

Menemen Belediyespor 3-2 Gençlerbirliği (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 05:41

Menemen Belediyespor 3-2 Gençlerbirliği (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

GENÇLERBİRLİĞİ YENİLDİ AMA LİDER ÇIKTI Menemen Belediyespor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği’ni mağlup etmeyi başardı. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. hafta karşılaşmasında Spor Toto 2. Lig ekiplerinde..

  • Ömer tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı 01:11

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı

Japonya ata sporu sumoda yıllar sonra gelen başarıyla sevince boğuldu. Japonya doğumlu Kisenosato, Moğol sporcuların hakimiyetine son vererek 19 yıl sonra büyük şampiyon anlamına gelen Yokozuna unvanını aldı. Bu başarın..

Sezen Aksu - Manifesto 03:34

Sezen Aksu - Manifesto

Niye herkes bu kadar ciddi Okunmamış kitaplar ama ciltli Asık asık yüzlü insanlar Ta yüreğine kadar kilitli Ne gülümseme ne günaydın, yok E tabi üçüncü sayfada olay çok Haberler hep son dakika şok şok Yaşamak inadına h..

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti 01:16

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da düzenlenen gösteriler olaylı geçti. Bakırköy ve Şişli'deki gösterilerde gerginlik çıktı. Çıkan arbedede polis havaya ateş açtı...

İsveç- Şiilere Ait Bir Camide Yangın 00:30

İsveç- Şiilere Ait Bir Camide Yangın

Camide yangın izle..

İşçi Bayramı Kutlamaları Le Pen Karşıtı Yürüyüşe Dönüştü 01:10

İşçi Bayramı Kutlamaları Le Pen Karşıtı Yürüyüşe Dönüştü

Fransa'daki 1 Mayıs İşçi Bayramı gösterilerine cumhurbaşkanlığı seçimleri damgasını vurdu. Sendikalar, ikinci tura kalan adaylardan Emmanuel Macron ile ilgili ikiye bölünse de aşırı sağcı diğer aday Marine Le Pen'e karş..

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Oğuzhan Koç - Yapamam 03:59

Oğuzhan Koç - Yapamam

Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez daha... Güler miydin? Bakar mıydı..

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Kahramanmaraş’a 2 Başarı Birden 01:33

Kahramanmaraş’a 2 Başarı Birden

TOKİ Kazım Karabekir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Hokey Takımı İle Öğretmenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kız Takımı Okul Sporları Gençler Hokey Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı Elde Ettiler...

VOA - TGRT Haber 1 Mayıs 19:00

VOA - TGRT Haber 1 Mayıs

tgrt haber 1 mayıs izle..

Hakan Sabancı'nın Yeni Gözdesi Dila Tarkan 02:34

Hakan Sabancı'nın Yeni Gözdesi Dila Tarkan

Hakan Sabancı yeni Aşka yelken açtı.. son gözdesi Dila Tarkan....

  • ANKA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ufuk Bayraktar Fena Kızdı! 00:56

Ufuk Bayraktar Fena Kızdı!

Son zamanlarda hakkında çıkan “Eşinden ayrılıyor” haberleri ile ilgili soru sorulunca, Bayraktar gergin anlar yaşayıp soruları yanıtsız bıraktı...

  • ANKA tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Last Man On Earth Season 3 Ep. 17 Fragmanı 00:55

The Last Man On Earth Season 3 Ep. 17 Fragmanı

Kıyametten sağ kurtulmanın uzun vadedeki sonuçları, SON MANUN YERİNDEKİ 1 saatlik sezon finalinde grup üzerinde büyük bir etki yaratmaya başlar...

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon 02:31

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kainat Güzeli 64 Yıl Sonra Fransa'dan 00:46

Kainat Güzeli 64 Yıl Sonra Fransa'dan

2016 Kainat Güzellik Yarışması’nda tacın sahibi Fransa’yı temsil eden İris Mittenaere oldu. Filipinler’de, bu yıl 65’ncisi düzenlenen yarışmada final heyecanını Miss Fransa ile Haiti’den Raquel Pelissier yaşadı. Kainat..

Wonder Woman Big Bang Fragmanı 01:00

Wonder Woman Big Bang Fragmanı

Wonder Woman'ın en son fragmanını inceleyin ve JUN 2 tiyatrolarında kaçırmayın...

Kerimcan Durmaz Kobra Murat ile Oynuyor 01:16

Kerimcan Durmaz Kobra Murat ile Oynuyor

Kerimcan Durmaz son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sosyal medya platformlarından paylaştığı fotoğraflar ve videolarla fenomen haline geldi...

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
As Tarlasına Düştük Galiba 01:15

As Tarlasına Düştük Galiba

Yeraltı dünyasının en korkulu mensuplarından olan Baba (Sadri Alışık) faaliyette bulunduğu çevreye dehşet saçmakta, buralardan zorla haraç toplamaktadır. Son zamanlarda gizli parolalarını öğrenip, onların adına bu para..

Yavrum Sana Vurmak İstemezdim 01:14

Yavrum Sana Vurmak İstemezdim

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Maceracı _ Amasya Merzifon 1:03:05

Maceracı _ Amasya Merzifon

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Amasya Merzifon’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Amasya Merzifon Bölüm'ünde ne..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Nusret'in 3.5 Milyon Kişinin İzlediği Kıyma Şovu 01:00

Nusret'in 3.5 Milyon Kişinin İzlediği Kıyma Şovu

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başaran Nusret, son şovuyla yine herkesi kendine hayran bıraktı...

  • JET TV tarafından
  • 1.344 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınlığımı İnkar Edemem 00:38

Kadınlığımı İnkar Edemem

Konusu, Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde geçen filmde, oğlu olmayan Recai Bey (Haluk Kurtoğlu) kızı Şeref'i (Gülşen Bubikoğlu) erkek gibi yetiştirmiştir. Baba-kız Jön Türk Hareketi'nin içindedir. Bu arada II. Abdü..

Ayinden Sonra Bara Dönüşen Kilise 00:37

Ayinden Sonra Bara Dönüşen Kilise

Belçika'nın bir köyünde son meyhanenin de kapanmasının ardından, köyün papazı her pazar kilisede bir bar kurulmasına izin verdi. Ama bir şartı vardı...

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce