#Son haşlamacı anan yapmaz bunu

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı 02:21

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı

Kuzey Koreli bilgisayar korsanlarının Güney Kore'ye siber saldırı yaparak yüzlerce askeri belgeyi ele geçirdiği iddia edildi. İddiaya göre ele geçirilen belegelerde Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a suikast planı da var. C..

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat  Buzdağının Görünen Kısmı 02:21

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat Buzdağının Görünen Kısmı

ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı ol..

O Ses Türkiye-Acun Ilıcalıdan Murat Boza Destek!  00:53

O Ses Türkiye-Acun Ilıcalıdan Murat Boza Destek!

Murat Boz son anda butona basarak yarışmacıyı kapınca Hadise duruma tepki gösterdi. Hadise, her ne kadar Acun Ilıcalı'dan destek beklese de umduğunu bulamadı...

  • ANKA tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiçek Abbas (1982 ) İlyas Salman Film İzle 1:18:17

Çiçek Abbas (1982 ) İlyas Salman Film İzle

Filmin Konusu: Şakir sahtekar ve dolandırıcı bir minibüs şoförüdür. Çiçek Abbas ise Şakir’in muavinliğini yapmaktadır ve Şakir’in tam aksine son derece saf, iyi niyetli ve dürüst bir adamdır. Ancak ikisi de aynı kıza sev..

  • PengoTV tarafından
  • 5.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rahat Valiz 00:48

Rahat Valiz

Seyahat Zamanları Valiz İşkencelerine Son..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Kamikaze Drone'ları Göreve Hazır! 03:29

Türkiye'nin Kamikaze Drone'ları Göreve Hazır!

Türk savunma sanayisinin son dönemde en dikkat çeken ürünlerinden olan ve Türkiye'nin gökyüzündeki yeni askerleri olarak nitelendirilen kamikaze drone lar sahaya çıkmaya hazırlanıyor...

The Big Bang Theory 11. Sezon 3. Bölüm İzle 20:33

The Big Bang Theory 11. Sezon 3. Bölüm İzle

The Big Bang Theory 11.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Big Bang Theory season 11 episode 03 The Big Bang Theory s11e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncel..

Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:05:10

Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Edebiyat öğrencisi olan Anastasia röportaj almak için gizemli adam olan Grey in yanına gider. Grey 'den oldukça fazla hoşlanır onu düşünmektedir. Grey 'de onu arzular fakat şartları oldukça değişik olacaktır. Yapım :2015..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

The Gifted 1. Sezon 1. Bölüm İzle 47:18

The Gifted 1. Sezon 1. Bölüm İzle

The Gifted 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Gifted season 1 episode 01 The Gifted s1e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Erken Sevinen Kalecinin Hazin Sonu 00:46

Erken Sevinen Kalecinin Hazin Sonu

Sevinmek için acele eden kalecinin sonu..

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geveze Kadına Başkası Tarafından Verilen Ceza 00:52

Geveze Kadına Başkası Tarafından Verilen Ceza

O kadar çok konuştu'ki yan masadaki adam buna son verdi..

  • JET TV tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görev Üzerindeki İtfaiye Aracını Çalmaya Kalkıştı 00:33

Görev Üzerindeki İtfaiye Aracını Çalmaya Kalkıştı

Görev yapan itfaiye aracını çalmaya kalkan kişi izleyenleri şoke etti. İlginç görüntülerin adresi ABD'nin New York eyaleti. Manhattan bölgesinde, görev sırasında çalışır halindeki araca bir kişinin bindiğini fark eden it..

Astronotlar Devasa Robotik Kol İçin İş Başında 01:39

Astronotlar Devasa Robotik Kol İçin İş Başında

10 Ekim Salı günü NASA astronotları Randy Bresnik ve Mark Vande Hei uzay gemisinin robotik kollarından birini tamir etmek için Uluslararası Uzay İstasyonunun dışına çıktı. Canadarm2 Kanada Uzay Şirketi tarafından yapılm..

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında) 03:23

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında)

DİJİTAL YAPIM EVİ, MUSTAFA USLU Sunar 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir, nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır v..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Designated Survivor 2. Sezon 3. Bölüm İzle 42:31

Designated Survivor 2. Sezon 3. Bölüm İzle

Designated Survivor 2.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Designated Survivor season 2 episode 03 Designated Survivor s2e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelik..

Mr. Robot 3. Sezon 1. Bölüm İzle 53:24

Mr. Robot 3. Sezon 1. Bölüm İzle

Mr. Robot 3.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Mr. Robot season 3 episode 01 Mr. Robot s3e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve ..

Riverdale 2. Sezon 1. Bölüm İzle 42:28

Riverdale 2. Sezon 1. Bölüm İzle

Riverdale 2.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Riverdale season 2 episode 01 Riverdale s2e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve ..

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım 01:15

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım

2030'da fosil yakıt tüketen araçlar 12 şehre giremeyecek Dünyanın en büyük şehirleri iklim değişikliğine karşı dev bir adım attı. Londra, Paris ve Los Angeles gibi 12 metropol 2030’a kadar emisyon gazlarını sıfıra düşürm..

Demet Şener Şimdiye Kadar Hiç öyle Sert Konuşmamıştı 02:43

Demet Şener Şimdiye Kadar Hiç öyle Sert Konuşmamıştı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile olan boşanma süreci, son dönem yaşadıkları ve ünlü bekar bayanların evli adamlarla olan ilişkileri üzerine yorum ve değerlendirmelerde bulunuyor..

  • ANKA tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Takipçisinden Gülben Ergen’i Kilitleyen Soru 03:14

Takipçisinden Gülben Ergen’i Kilitleyen Soru

Sosyal medyası üzerinden kendiyle ilgili son yaşanan olaylarla ilgili gelen soruları cevaplayan Gülben Ergen e bir takipçisinin yazdığı not ünlü sanatçının sus pus olmasına neden oldu...

  • ANKA tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sorumsuzluğun Böylesi Pes Dedirtti! 00:37

Sorumsuzluğun Böylesi Pes Dedirtti!

Rusya'nın Tambov kentinde sorumsuz bir adam, trenin geçmesini beklemeyerek bisiklet ile karşıya geçti. Trenin altında kalmaktan son anda kurtulan adam kameraya böyle yansıdı...

Ralli Sırasında Faciadan Dönüldü 00:27

Ralli Sırasında Faciadan Dönüldü

Ormanlık alanda gerçekleştirilen yarışlarda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil defalarca kez takla attı. Bu sırada orada fotoğraf çekimi yapan şahıs, bir adımla kendisini geriye atınca ezilmekten son anda kurtuldu. ..

Vatanım Sensin Yeni Sezon Fragmanı 01:13

Vatanım Sensin Yeni Sezon Fragmanı

Vatanım Sensin Yeni Sezon Fragmanı yayında! Savaşın şiddeti giderek artıyor; Yunan Ordusu'na karşı verilen mücadelede yeni bir dönemece giriliyor! Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayıp, büyük beğeni toplayan Vatanım S..

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında 01:03

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında

Greenpeace uyarıcı olarak adlandırılan Fransız Nükleer Güvenlik raporunu yeniden düzenliyor. Greenpace çevreci eylemciler geçtiğimiz 18 ay boyunca Fransa'nın 19 nükleer reaktör alanının sadece çevre kirliliği ve radyoakt..

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:42

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı

Yılın düğünü, Selin ve Yasin’in şok evlilik misillemesiyle skandala dönüşürken, Yağız ve Sinan’la ilgili büyük sırrı öğrenen Güzide’nin başına gelenler, skandal düğünü dehşet gecesine çevirir. Düğün gecesinden sonra ya..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

Dur Jale O Kahve Zehirli 02:06

Dur Jale O Kahve Zehirli

Kadın Berberi başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deni..

BMW Konsept Z4 (2017). 01:42

BMW Konsept Z4 (2017).

BMW Concept Z4'e bir göz atın: Dinamik, ilerici ve karşı konulmaz heyecan verici. BMW'nin tasarım dili tarafından alınan yeni yön, burada vücudun hacimleri güçlü bir biçimde şekillendirilmişken, açık yüzeyler oluşturan s..

  • BETA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Berberi  Ayhan Işık 01:50

Kadın Berberi Ayhan Işık

Kadın Berberi başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deni..