#Son haşlamacı anan yapmaz bunu

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı 04:06

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Çelik, kentte bu yıl 800 bin ton civarında şeker pancarı üretimi yapıldığını ve ekonomiye katkısının 400 milyon lira olduğunu söyledi. Yaklaşık 360 bin hektar tarım arazi..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Simge - Prens & Prenses 04:35

Simge - Prens & Prenses

Her şeye rağmen, bugünde son buldu Sustu tüm sesler, güneşle kayboldu Tüm düşünceler, sahile vurdu Ah neler, neler, bir rüzgarla uçtu Yaz yaz bitmez, ömrüm yetmez Anlat şarkı, anlat son kez Bu masalda mutsuzlar var Yaln..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

İbo Show  Küçük İbo Ayrılık Acısı 04:08

İbo Show Küçük İbo Ayrılık Acısı

Evlerin önünden geçtim dün gece Seni son defa görmek istedim Ayrılıp gitmeden sen buralardan Sesini son defa duymak istedim Kapılar kapalıydı perdeler örtük Odalar karanlıktı ışıklar sönük Çaresiz ayrıldım boynum bükük ..

Kuzey Kore bu kez başaramadı 01:08

Kuzey Kore bu kez başaramadı

Kuzey Kore'nin yaptığı son füze denemesinin başarısız olduğu öne sürüldü. Mart ayı başında yaptığı başarılı füze denemeleriyle dikkat çeken Kuzey Kore, sabah saatlerinde yeni bir füze fırlattı. ABD ordusu, füzenin fırl..

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun 04:55

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun

hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer… saf..

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 01:39

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017)

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 05/04/2017 ‘de İngiltere Premier Lig ‘de oynanan Swansea City – Tottenham maçında; Ev sahibi maça hızlı baslıyarak golü buldu ilk yarıyı böyle kapatırken son dakikalara k..

The Last Man On Earth Season 3 Ep. 16 00:50

The Last Man On Earth Season 3 Ep. 16

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı 01:37

ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı

Amerika Savunma Bakanlığı, Afganistan'da son dönemde artan saldırıları önlemek üzere ülkeye 4 bin asker gönderiyor. Savunma Bakanı Jim Mattis, Afganistan'da yaşanan son durumu “Amerika Afganistan’da kaybediyor” sözleriyl..

Final Nedir 05:47

Final Nedir

Final zamanı geldi! Sınavlar sınavlar. Vize biter, final başlar, final biter bütünleme başlar.Kimi stresli kimi mutsuz kimiyse bitse de gitsek kafasında! Bitse de gitsek kafasındakiler haklı bir yandan. Zira hemen ardınd..

Real Madrid 3 - 1 Paris Saint-Germain Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 05:10

Real Madrid 3 - 1 Paris Saint-Germain Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Son 16 turunun en önemli eşleşmesinde, Paris Saint-Germain'in daha iyi oynadığı maçta Real Madrid son dakikalarda bulduğu gollerle 3-1 kazandı..

  • OFSAYT tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Dönemin Aranan İsmiydi Yıldız Asyalı'ya Ne Olmuş Böyle 02:04

Bir Dönemin Aranan İsmiydi Yıldız Asyalı'ya Ne Olmuş Böyle

ir dönemin en çok aranan isimlerinden biri olan Yıldız Asyalı, sessiz sedasız oyunculuğa devam ediyor. Ancak Yıldız Asyalı'nın son halini görenler şaşkınlığa uğradı. İşte Yıldız Asyalı'nın son hali. 2015 yılında iş ada..

  • BETA tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:11

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözler Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiyorum itiraf, Etmiyorum bertaraf Ama her..

Altının 8 ayarı! 02:21

Altının 8 ayarı!

GÖRÜNTÜ BİREBİR AYNI, AMA FİYATI EMSALLERİNE GÖRE DAHA UYGUN. ALTIN FİYATLARI SON GÜNLERDE BİRAZ DALGALI OLSA DA SON İKİ YILA BAKILDIĞINDA ALTIN TIRMANDI. HAL BÖYLE OLUNCA SON DÖNEMDE EVLENMEK, NİŞAN YAPMAK İSTEYENLER D..

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios) 05:42

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios)

When We Were Young [Verse 1] Everybody loves the things you do From the way you talk To the way you move Everybody here is watching you Cause you feel like home You're like a dream come true But if by chance you're here..

  • PengoTV tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..