#Son haşlamacı anan yapmaz bunu

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı 02:26

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı

AK Parti Sultanbeyli İlçe Kongresinde konuşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, “Kadıköy'e, Bakırköy'e, Şişli'ye yaptığımız gibi belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de Sultanbeyli ve Arnavutköy'e de metro götüreceğiz” dedi. Kon..

Dünyanın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 10.000 Lira Vereceğim 03:47

Dünyanın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 10.000 Lira Vereceğim

Merhaba! Ben Doğukan Özkan... Dünya'nın DÜZ olabileceği benim de aklımdan geçmemişti hiç! Bu işin içine nasıl girdim, anlatsam inanmazsınız! :) Fakat işin içinde olduğumdan beri de gerçek anlamda dünyam değişti Ben g..

  • JET TV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı yayında!Tutku'nun dönüşüyle sıkıntılı günler geçiren Meltem ile Haluk, tüm problemlerin üstesinden gelebilecekler mi? Tutku'nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçl..

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Mangalda Tavuk Kanadı ve Budu Tarifi 06:59

Mangalda Tavuk Kanadı ve Budu Tarifi

1 kg tavuk- kanat kemiksiz but karışık 6 diş sarımsak 2 çay bardağı kefir 3-4 dal taze kekik 1,5 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 çay kaşığı tuz 2 tepeleme çay kaşığı kimyon 2 tatlı kaşığı pul ..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Zeytinli Poğaça Tarifi 10:22

Zeytinli Poğaça Tarifi

Zeytinli pogaca tarifi 1 su bardağı ılık su 1 çay bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı kuru maya isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir bir tane yumurta sarısı üzerine beyazini hamurun içine katiyoruz 1 tatlı kaşı..

Sucuklu Kurufasulye Tarifi 04:06

Sucuklu Kurufasulye Tarifi

500 gr kuru fasulye 2 adet kuru soğan 2/3 kangal, 250 gr sucuk 5 diş sarımsak 5 adet köy biberi 1 parça ilikli kemik 2 su bardağı domates suyu 1/2 su bardağı su 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı k..

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

Nohutlu Tel Şehriye 08:34

Nohutlu Tel Şehriye

1 su bardağı (100 gr) tel şehriye 3 avuç (150 gr) haşlanmış nohut 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 100 gr Erzincan tulum peyniri 1 adet kuru kırmızı biber 1 dal biberiy..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma 14:17

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma

Psa grubundan peugeot 308 ve opel astra nın tasarımlarına baktığımızda ikisinin de bilindik bir hatchback formunda olduğunu söyleyebilriz astra da alman dna sı düz hatlar peugeot da biraz daha estetik hatlar dikkat çekiy..

  • BETA tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Borcamda Çilekli Pasta 10:01

Borcamda Çilekli Pasta

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Hazırlanışı : Yumurta şeker vanilyayı mikserle 5 dk. çırpın. Ardından kuru malzemeyi eleyerek ilave ed..

Lazanya Tarifi 11:23

Lazanya Tarifi

Yarim kilo dana Kiyma Lazanya yapraklari (haslanmiyandan) 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 1 yemek kasigi domates salcasi 1 cay bardagi domates sosu(domateste rendelenebilir) tuz karabiber tozbiber kurunane Kasar peyni..

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle 1:41:43

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir sevgi-nefret ilişkisi anlatılır. Ethem, kız kardeşi Yıldız ve köşke evlâtlık olarak alınan Ali aynı evde büyümüşlerdir. Bu süre içerisinde Yıldız ile Ali birbirlerine âşık olur. Babalarının ölümüyle..

Kadınlar Ne İster ( What Women Want ) Türkçe Dublaj Hd İzle 2:06:39

Kadınlar Ne İster ( What Women Want ) Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Nick Marshall (Mel Gibson) kendisine güvenen ve neredeyse bunu bir abartı ögesi olarak psikopatlık haline getirmiş iyi bir reklamcıdır. Kendisine olan güveni o kadar fazladır ki kendisini insan üstü bir varlık..

  • Tv Series tarafından
  • 20.770 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Osman Pazarlama Full Hd İzle 1:52:15

Osman Pazarlama Full Hd İzle

Konusu : Osman sevdiği kızla artık evlenmek istemektedir ancak maddi durumlar yüzünden bu bir türlü gerçekleşmemektedir. Bu durumun olmamasının bir diğer sebebi ise sevdiği kızın babasıdır. Önce zengin ol, kendini ispat..

Karamanın Koyunu Full Hd İzle 1:44:41

Karamanın Koyunu Full Hd İzle

Konusu : Bahtiyar, koşulları oldukça rahat olan bir kışlada askerlik yapmaktadır. Bir gün çeşme başında gördüğü Mhriban adlı kadına ilk görüşte aşık olur ve onunla evlenmek ister. Mihriban'ın da Bahtiyar'da gönlü vardır..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Zeytinyağlı Enginar Tarifi 02:33

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

MALZEMELER 4 adet Enginar, 1 adet soğan, 1 adet limonun suyu, 200 g garnitür, 4-5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı un, Süslemek için dereotu. *************..

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı 00:57

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın'da Anneler Günü sürprizi herkesi duygulandırıyor. Anneler Günü gelip çatıyor! Çocuklar Duymasın'da duygusal anlar yaşanıyor! Anneler Günü'nün yaklaşm..

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle 1:13:47

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir ailenin iflasla başlayan çöküşü anlatılır. Osman’ın ailesi ani bir iflasla altüst olur. O vakte kadar müreffeh bir hayat yaşamışlardır. Baba Suat’ın tek çaresi ağabeyinden yardım istemektir. Ancak a..

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..