#Sondaj çalışmaları

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor 03:29

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Kabaklar köyündeki orman yangını kontrol altına alınamıyor. Köyün doğu tarafında yangın kontrol altına alınırken, bu kez de güney tarafında yangın giderek büyüdü. Kabaklar köyünde yaşayan ..

  Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği 00:24

Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği

Rusya'nın başkenti Moskova'da bomba alarmı verildi. Bölgede, birden fazla bomba konmuş olma ihtimaline karşı 20 binden fazla kişi tahliye edildi. Alışveriş merkezleri, tren istasyonları, üniversiteler ve otellere yönelik..

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı 04:33

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı

Orman yangınları ülkenin akciğerlerini küle döndürürken, yarım asırdır ağaç kesme işiyle uğraşan Ağırman ailesine de ekmek kapısı oluyor. Ülkenin dört bir yanında yanarak yok olan ormanlar yürekleri burkarken, bu olay b..

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

Son Nokta İle Yay Çizildi 01:00

Son Nokta İle Yay Çizildi

TSK'nın, Suriye'nin İdlib ilinde Astana anlaşmaları kapsamında kurduğu gözlem noktaları çalışmaları sona erdi. Kurulan 12. gözlem noktası ile İdlib'in kuzeyinden başlayan, Suriye toprakları içinde bir yay çizerek İdlib'i..

Sarıyer’de Bir Kişi Denize Düştü 01:24

Sarıyer’de Bir Kişi Denize Düştü

Sarıyer’de asker olduğu iddia edilen kimliği belirsiz bir kişi denize düştü. Ekiplerin denize düşen şahsı arama çalışmaları sürüyor...

Spiker Reaksiyonlarını Animasyona Dönüştüren Sanatçıdan Sanat Eseri Tadında Çalışmalar 01:17

Spiker Reaksiyonlarını Animasyona Dönüştüren Sanatçıdan Sanat Eseri Ta

Nick Murray isimli müthiş yetenekli ve yaratıcı animasyon sanatçısı ile tanışın! Uzun yıllarını verdiği animasyon işinde bir hayli başarılı olan sanatçı eğlenceli çalışmaları ile son günlerde gündemde. Çılgın spikerleri ..

  • JET TV tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan'dan 'Prompter' Cevabı: Ben Prompterın Dersini Veririm Sana 01:30

Erdoğan'dan 'Prompter' Cevabı: Ben Prompterın Dersini Veririm Sana

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Sakarya'da vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, prompter iddialarına ilişkin, Muharrem İnce'ye Ben sana prompter dersi veririm dedi...

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı 03:28

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı

İzmir merkezli 19 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütte hususi olarak anılan 23 kişi gözaltına alındı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgüt..

Kılıçdaroğlu'nun Alfabeyle İmtihanı İzleyenleri Güldürdü 00:26

Kılıçdaroğlu'nun Alfabeyle İmtihanı İzleyenleri Güldürdü

Seçim çalışmaları kapsamında bir televizyon kanalının 'Seçim Özel' programına katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, alfabede kaç harf olduğunu bilmediği ortaya çıktı. Sunucuların söze müdahale etmesinin ardından kon..

İYİ Parti Seçim Minibüsünde Çalan Şarkı Partilileri Şoke Etti 00:23

İYİ Parti Seçim Minibüsünde Çalan Şarkı Partilileri Şoke Etti

Partilerin seçim çalışmaları tüm hızıyla sürerken, İYİ Parti seçim minibüsünde çalan şarkı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Şarkı İYİ Partilileri şoke etti. Minibüste çalan şarkı sonrası sosyal medyada kullanıcılar, Mi..

Gizli İttifak Artık Saklanamıyor: CHP-HDP Kol Kola 00:35

Gizli İttifak Artık Saklanamıyor: CHP-HDP Kol Kola

İstanbul Pendik'te kaydedilen görüntülerde CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi el ele kol kola seçim çalışması yapıyor. CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin oluşturduğu Millet İttifakında HDP'nin olmaması, seçmenin ürk..

Doğubayazıt'ta Asfaltlama Çalışmalarına 12 Milyon Lira Harcanacak 00:46

Doğubayazıt'ta Asfaltlama Çalışmalarına 12 Milyon Lira Harcanacak

Ağrı'nın Doğubayazıt Belediyesince, 20 yılda sadece 8 kilometresi asfaltlanan 450 kilometrelik yol ağında bu yıl yapılacak asfaltlama çalışmaları için 12 milyon lira kaynak ayrıldı...

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı 01:12

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk, Meltem'in diyet fikri ile savaş içine giriyor! Çocuklar Duymasın 12. Bölüm 15 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meltem'in babası MüsteşarKemal ameliyat olaca..

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler  Mersin'de Yakalandı 02:43

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler Mersin'de Yakalandı

Mersin'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Akdeniz Bölgesi'nde eylem hazırlığında olan ve Kuzey Irak'tan kente geldikleri tespit edilen 4 terör örgütü PKK mensubu yakalandı. Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet..

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica Festivali 04:06

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica F

Avusturya'nın Linz şehrinde gerçekleştirilen Ars Electronica Festivali teknoloji, sanat ve bilimle alakalı çalışmaları bir araya getiriyor. Kore ve İngiltere’den gelen takımlar birlikte çalışarak ışık bariyerleri içer..

Amuda Kalkmak İsterken Kedilerinin Aklını Alan Kadınlar 00:22

Amuda Kalkmak İsterken Kedilerinin Aklını Alan Kadınlar

Evinde yoga çalışmaları yapan kadın amuda kalkma hareketi denerken dengesini kaybetmiş ve olanlar kedilerine olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Belgin Uruk Gelin Saçı Yaptırmak İsteyenler İçin Yeni Topuz Modelleri Ve Yapılışı 03:03

Belgin Uruk Gelin Saçı Yaptırmak İsteyenler İçin Yeni Topuz Modelleri

Gelin Ve Nişan Saçı - Maşalı Saç Modelleri - Düğün Gelin Çalışmaları Videolarımızı beğenip paylaştığınızda daha fazla kişiye ulaşabiliriz. Ayrıca videolardan haberdar olmak için ABONE OL tuşuna basabilirsiniz....

Kartal'da Orman Yangını 01:12

Kartal'da Orman Yangını

Kartal Aydos Ormanı'nda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda 110 İtfaiye ekibi sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor...

Ünlü Oyuncunun Evi Yıkıldı Kardeşi Ölümden Döndü 03:07

Ünlü Oyuncunun Evi Yıkıldı Kardeşi Ölümden Döndü

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü 14.30 sıralarında Türkali Mahallesi meydana geldi. İddiaya göre, oyuncu Gülden Dudarık’ın oturduğu evin yanında devam eden inşaat çalışmaları sırasında dökülen beton nedeniyle Dudarık’ı..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Elektromanyetik Fırlatma Sistemleri 05:18

Türkiye Elektromanyetik Fırlatma Sistemleri

Savunma Sanayii Başkanlığı Ar-Ge Çalışmaları ,Elektromanyetik Fırlatma sistemlerine yönelik çalışmalarımız ve hedeflerimiz...Savunma Sanayisindeki gelişmeler. Şahi 209 elektromanyetik fırlatma sistemi,sapan,tufan..

  • PengoTV tarafından
  • 17.189 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler 02:26

Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler

Norveç'te içerisinde bin 300 yolcu taşıyan ve motoru arızalanan cruise gemisi Viking Sky'ın yardım ikazları sonrası helikopterle tahliye çalışmaları başladı. Gemiden gelen görüntülerde mobilyaların savrulduğu, bazı camla..

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor 01:19

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor

YPG/PKK'nın örgütün Münbiç ve Aynularab (Kobani) ilçelerindeki tünel kazma çalışmaları Aralık 2018'de görüntülenmişti. Örgütün süren kazıları bugün yine görüntülendi. YPG/PKK söz konusu iki ilçedeki mevcut tünelleri uza..

Paraşüt Pilotu Ve Yabancı Yolcusu Kayalıklara Düşüp Öldü 00:29

Paraşüt Pilotu Ve Yabancı Yolcusu Kayalıklara Düşüp Öldü

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'nde bulunan dünyaca ünlü Babadağ'dan atlayış yapan yamaç paraşüt pilotu ve yabancı yolcusu hayatını kaybetti. Jandarmanın drone ile havadan tespit ettiği cenazelere ulaşma çalışmaları devam..

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum 02:23

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum

Uzmanlar Katalonya krizi konusunda ne düşünüyor ? Brüksel Üniversitesi’nin Avrupa Çalışmaları Enstitüsü’nde görev yapan siyasi uzman Alvaro Oleart Katalonya parlamentosunda yapılan bağımsızlık ilanın hemen ardından Eur..

Döngel Karhanesi  Metin Akpınar Film İzle 1:15:41

Döngel Karhanesi Metin Akpınar Film İzle

Film, bir genelev sahibinin bankadan aldığı krediyi geri ödeyememesi nedeniyle, bankanın geneleve el koymasıyla başlar. Daha sonra bankaya fon tarafından el konulmasıyla birlikte, genelev de fona geçer. Ankara, işletmele..

  • PengoTV tarafından
  • 8.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce