#Sondaj çalışmaları

2 Otomobili Ezen Minibüs Şaha Kalktı 03:18

2 Otomobili Ezen Minibüs Şaha Kalktı

Kaza, Şehir Miralay Nazım Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, I.İ. (45) yönetimindeki 38 P 1424 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir binanın otoparkına daldı. ..

Mutlukardeşler - Gelin & Damat 04:07

Mutlukardeşler - Gelin & Damat

Ve huzurlarinizda MutluKardesler 2013/2014 single parcamiz: GELiN&DAMAT ( Yakin zamanda ugrasta oldugumuz bu eseri Video/Klip olarakta paylasacagiz ) GELiN&DAMAT adi altinda yapmis oldugumuz bu calismamizin amaci ev..

  • PengoTV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Afrika'da Çöpten Görünmeyen Deniz 00:27

Güney Afrika'da Çöpten Görünmeyen Deniz

Güney Afrika'da insanların medeniyetten nasibini almamış olması ve devlet yetkililerinin yetersiz çalışmaları denizi bakın ne hale getirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Otobüsten Düşen İranlı Kadın 00:26

Otobüsten Düşen İranlı Kadın

Seçim çalışmaları çerçevesinde üstü açık otobüste kutlama yapan kalabalıktan tam ağaçlık alandan geçerken bir kadın ağaca takılmış ve yere düşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar 02:09

Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar

Finlandiya'nın aşırı sağcı lideri Marco De Wit, AP seçimlerine yönelik çalışmaları sırasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yere attı. Son bir haftadır seçim çadırı kuran ve oy toplamaya çalışan Wit, konuşması esnasında defalar..

Seren Serengil Trafiğe Takıldı 01:04

Seren Serengil Trafiğe Takıldı

tv100 ekranlarının popüler magazin programı Duymadık Demeyin bugün bir fire ile başladı. Fatih Sultan Mehmet köprüsündeki bakım çalışmaları nedeniyle trafiğe takılan Seren Serengil çektiği videoyu da paylaştı...

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle 1:41:26

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydamaya 3. Bölüm - Biz Bir Ekibiz 46:57

Aydamaya 3. Bölüm - Biz Bir Ekibiz

Tonguç sonunda Aydamaya ile karşılaştı. Aydamaya'yı karşısında gören Tonguç, Aydamaya'nın dünyaya düşen dost bir uzaylı olduğunu kabullenecek mi ? Büyük bilgenin Aydamaya'yı geri döndürme çalışmaları nasıl sonuç verecek ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 376 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aydamaya 4. Bölüm - Dünya Benim İkinci Evim Mi 42:16

Aydamaya 4. Bölüm - Dünya Benim İkinci Evim Mi

Ada ve Tonguç'un planıyla Şermin ile tanışan Aydamaya mayakona dönmek için gerekli çalışmaları rahatça yürütebilecek mi? Hiçbirşeyden haberi olmayan Muhtar'ı da plana dahil eden Tonguç, olup bitenleri Şermin'den gizleyeb..

  • ÇocukTV tarafından
  • 499 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki 01:33

Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki

İsviçre'nin Basel kentinde çok uzun süredir gizemini koruyan bir mumyanın İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın atası olduğu ortaya çıktı. Bilim insanlarının araştırmasına göre mumyalanan kadın, Jonhson'ın 8. dere..

Caminin minaresi böyle yıkıldı 01:27

Caminin minaresi böyle yıkıldı

Sivas’ta yol çalışmaları kapsamında yıkılan caminin kalan minaresi de halat yardımıyla yıkıldı, vatandaşlar o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti...

Sıcaktan bunalan çocuklar çamurda halay çekip hortumla serinledi 02:08

Sıcaktan bunalan çocuklar çamurda halay çekip hortumla serinledi

Şanlıurfa’da sıcaktan bunalan çocukların çamurun içinde halay çekip hortumla birbirlerini ıslatarak serinlemeye çalışmaları ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu...

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor 07:55

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor

Elazığ’da meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği 20 binden fazla konutun ağır hasar aldığı deprem sonrasında başlatılan yapım ve yıkım çalışmaları kentte aralıksız olarak sürüyor. Şu ana kadar 17 bin 543 adet konut..

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasında yangın 01:36

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasında yangın

Kahramanmaraş’ta bir tekstil fabrikasında çıkan yangın 6 saatte kontrol altına alındı. Yangını soğutma çalışmaları devam ediyor...

Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı 03:07

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı

Kayseri Erciyes bölgesinde gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 45 vatandaş, Jandarma ve Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. Gece saatlerinde etkisin..

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle 1:32:05

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle

Konusu : Arkeoloji çalışmaları yapan bir ekip esrarengiz bir gemide toplanırlar. Daha sonra arkeolog grubu bu gemide yer alan bir takım garip olaylara şahit olur. Öğrendiklerine göre 2 yıl önce bu gemide korkunç olaylar..

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle 1:19:56

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, gizli bir teşkilat ajanının yerine geçen bir adamın yaşadıklarını konu edinir. Kurt, Nato’ya bağlı gizli bir teşkilat ajanıdır. Çalışmaları yüzünden pek çok düşman edinmiştir. Kendisine kurulan bir tuzak ..

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi 02:33

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi

Van'da Yasin Tukuç isimli bir ortaokul öğrencisi atık malzemeler ve motosiklet motoru ile go kart aracı yaptı. 14 yaşında olan Yasin Tukuç go kart aracını üç arkadaşıyla birlikte hazırladı. Fen bilgisi öğretmeni Mehmet M..

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yol tartışması sokağı ringe çevirdi 01:46

Yol tartışması sokağı ringe çevirdi

Beylikdüzü’nde yol tartışması yüzünden birbirine giren iki sürücü, caddeyi boks ringine çevirdi. Çevredeki vatandaşların kavgayı ayırma çalışmaları sonuçsuz kalınca kavga çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına sani..

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı 02:17

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı

Sayın seyirciler bir yandan yerli aşı çalışmaları devam ederken diğer yandan da Çin'den gelen koronavirüs aşısının gönüllüler üzerindeki denemeleri devam ediyor. Bu kapsamda Ankara Şehir Hastanesi de sürece dahil oldu. A..

Sahte içki operasyonunda 1 şüpheli adliyeye sevk edildi 00:20

Sahte içki operasyonunda 1 şüpheli adliyeye sevk edildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün sahte içki sebebiyle yaşanan ölümlerle ilgili çalışmaları sürerken 1 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi...

Kanser Hastalarına Şifa Olacak Tesis Yapılıyor! _ 01:30

Kanser Hastalarına Şifa Olacak Tesis Yapılıyor! _

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep'te kanser hastalarına şifa olacak bir tesis inşa ettiklerini, üretecekleri moleküllerle hem ithalatın önüne geçecek hem de yenilikçi bilimsel çalışmaları destekleyecek..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Depremde denizde mahsur kalanlar var 03:45

Depremde denizde mahsur kalanlar var

▪️Seferihisar'da deprem sonrasında deniz suyu yükseldi. İlçe sokakları ve binalar sular altında kaldı ▪️Depremde denizde mahsur kalanlar var ▪️Bayraklı’da çöken binada arama çalışmaları başladı..

DEPREMDE YAN YATAN BİNA 02:50

DEPREMDE YAN YATAN BİNA

31.10.2020 İzmir depreminde yan yatan binada kurtarma çalışmaları devam ediyor...

İzmir Depremi Dünya Gündeminde 02:21

İzmir Depremi Dünya Gündeminde

İİzmir depremi dünya gündemine oturdu. Avrupa'dan Amerika'ya büyük medya kuruluşları anbean yaşananları aktardı. Arama kurtarma çalışmaları manşetlere taşındı...

  • GÜL tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı! 26:41

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı!

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize: Elif Bebek Sağ Çıktı! / A Haber Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 6..