#Sondaj çalışmaları

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece 40:42

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece

Kült TV, Gizemli ve Bilinmeyenler kanallarının ortak araştırmaları neticesinde, elimize geçen bilgiler doğrultusunda olay yerini incelemek üzere yollara koyulduk.Değerleri paha biçilemez olan villa ve köşklerin tam ortas..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk 01:00

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk

Güney Güneyan'ın ilk araştırma kitabı olan Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk Kutlu Yayınevi etiketi ile çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu eser için, başta Amerika'da olmak üzere birçok..

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm 2:07:31

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında’da heyecan devam ediyor.nBu Cuma 25. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Filiz’in kaçırılması sonrası gelişen olaylar ve Erbakan’ı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 5 yıl önce
TÜRK UFO : FEYDAMİD PROJESİ 02:05

TÜRK UFO : FEYDAMİD PROJESİ

1960 için dikkat çeken bir vizyon! Saygılarımla #algı #yargı #fikir #girişimcilik Not: Feydamid vizyonu için bilişsel çelişki ile yorum yapmamak adına öncelikle Thomas Townsend Brown'un 1921 yılındaki keşfinden ..

  • PengoTV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gelecek güzel haberi bekliyorlar 01:13

Gelecek güzel haberi bekliyorlar

İzmir’de depremde yıkılan apartman enkazında arama ve kurtarma çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Enkaz altında olanların yakınları ise ekiplerden gelecek güzel bir haber bekliyor...

Seda Enkaz Altından Sağ Çıkamadı 01:38

Seda Enkaz Altından Sağ Çıkamadı

İzmir'deki depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı’nda arama kurtarma çalışmaları sona erdi. Enkaz atlından son olarak 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Seda Dinçer'in cansız bedeni çıkarıldı...

  • GÜL tarafından
  • 332 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kastamonu’da elektrik kontağından çıkan yangında 10 ev ve 1 cami yandı 07:52

Kastamonu’da elektrik kontağından çıkan yangında 10 ev ve 1 cami yandı

Kastamonu’da merkeze bağlı Tepeharman köyünde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında 10 ev ve 1 cami yandı. Yangın, ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı. Ekiplerin, soğutma çalışmaları ise devam e..

İnşaat iskelesi tramvay yoluna düştü 03:41

İnşaat iskelesi tramvay yoluna düştü

Fatih Çemberlitaş’ta inşaat çalışmaları yapılan boş binanın iskelesi, tramvay yoluna düştü. Kimsenin yaralanmadığı olayda, tramvay seferlerinde bir süre aksama yaşandı...

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu 02:11

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu

Başkan Erdoğan Birleşmiş Milletler Kovid-19 özel oturumuna özel video mesaj yayınladı. Türkiye'nin 156 ülkeye yardım gönderdiğini dile getiren Başkan Erdoğan, Prof. Uğur Şahin'i ve Dr. Özlem Türeci'ye de aşı çalışmaları ..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi 06:12

6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi

Yalova'nın Altınova ilçesinde Norveçli bir firma için üretilen her biri 6 bin 200 ton ağırlığındaki iki yolcu gemisi, 1600 araç lastiği üzerinde 4 günlük çalışmayla suya indirildi. Tersan Tersanesi, Norveçli firmayla an..

İran’da petrol borusu patladı 01:41

İran’da petrol borusu patladı

İran’ın Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletindeki petrol borusu patladı. Patlama nedeniyle çıkan yangınları söndürme çalışmaları devam ediyor...

Çin Aşısı Sinovac İçin Analizler Yapılıyor 01:50

Çin Aşısı Sinovac İçin Analizler Yapılıyor

Çinli Sinovac aşısı geçtiğimiz hafta içerisinde 3 milyon doz olarak Türkiye'ye getirilmişti. Aşının analiz çalışmaları Sağlık Bakanlığı laboratuvarlarında yapılıyor. İşte detaylar.....

Karadeniz'de can pazarı 01:26

Karadeniz'de can pazarı

SICAK BİR GELİŞMEYLE DEVAM EDELİM. KARADENİZ'DE CAN PAZARI KURULDU BUGÜN. FIRTINADA İLERLEYEMEYEN RUS BANDRALI GEMİ BATTI. 12 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 6'SI KURTARILDI, İKİSİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI. ARAMA KURTARMA ÇALIŞ..

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor'' 02:21

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor''

DEVLETİMİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR DEDİ, DEVLET KORUMASINDAN YARARLANMIŞ GENÇLERLE, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN ATAMA TÖRENİNDE KONUŞTU. GELİŞMİŞ ÜLKELERDEKİ AŞI KRİZİNE DİKKAT ÇEKEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TÜRKİYE'DEK..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Dev kargo gemisi karaya oturdu 01:27

Dev kargo gemisi karaya oturdu

TEKİRDAĞ'DAN RUSYA'YA GİDEN PANAMA BAYRAKLI KARGO GEMİSİ MAKİNE ARIZASI NEDENİYLE BEYKOZ AÇIKLARINDA KARAYA OTURDU. BİRAZ ÖNCE DE SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI. KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI EKİPLERİN KURTARMA ÇALIŞMALAR..

Korona Yapay Zekayla 0 Tespit Edilecek 02:09

Korona Yapay Zekayla 0 Tespit Edilecek

Ağrı'da hepsi bilim insanı olan aile üyeleri dünya genelinde yapılmış ender bir çalışmaya imza attı. Korona virüsü yüzde yüz teşhis eden yapay zeka sistemi geliştirdi. Bu çalışmaları dünyaca ünlü bir dergi de de yayımlan..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Karaya Oturan Gemi Batmasın Diye Halatla Taşlara Bağlandı 01:04

Karaya Oturan Gemi Batmasın Diye Halatla Taşlara Bağlandı

İstanbul Zeytinburnu'nda karaya oturan gemi batmasın diye halatla taşlara bağlandı.103 metrelik geminin kurtarılma çalışmaları devam ediyor...

Korana virüsüne karşı kritik çözüm- 41 saatte etkisiz hale getiriyor 06:02

Korana virüsüne karşı kritik çözüm- 41 saatte etkisiz hale getiriyor

Prof. Dr. Erdem Yeşilada korona virüs ile mücadele kapsamında bitkiler aleminden gelen olağanüstü bilgileri aktardı. Doğru bitkisel karışımlarla korona virüsün boğazdan akciğere inmeden 41 saat içerisinde etkisiz hale ge..

Çukura düşen kamyonet şaha kalktı 02:03

Çukura düşen kamyonet şaha kalktı

Tokat’ın Niksar ilçesinde alt yapı çalışmaları sırasında yağmurla birlikte oluşan çukura düşen kamyonetin ön kısmı şaha kalktı...

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

Artvin'de korkutan yangın 00:45

Artvin'de korkutan yangın

Artvin'de bir evde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın diğer evlere de sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor...

38 günde 100 ton deniz salyası toplandı 02:56

38 günde 100 ton deniz salyası toplandı

İzmit Körfezi’nde balıkçıların korkulu rüyası haline gelen deniz salyasına karşı mücadele sürüyor. 38 gündür süren temizlik çalışmaları kapsamında balıkçıların avlanmalarını durduran 100 ton deniz salyası toplandı...

Rusya'da akaryakıt istasyonunda patlama- 16 yaralı 00:53

Rusya'da akaryakıt istasyonunda patlama- 16 yaralı

Rusya'da bir benzin istasyonunda çıkan yangının ardından şiddetli patlamalar meydana geldi. Olayda 16 kişi yaralandı. Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor...

Pakistan'da toprak kayması- 3 ölü 00:54

Pakistan'da toprak kayması- 3 ölü

Pakistan'ın Haripur kentinde meydana gelen toprak kayması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Toprağın altında kalan ve yaklaşık 250 kişinin çalıştığı kırma tesisinin çökmesi sonucu çok sayıda işçi enkaz altında kaldı. Kurt..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..