#Sondaj çalışmaları

Yıldız Kenter'in Tiyatro Çalışması 02:07

Yıldız Kenter'in Tiyatro Çalışması

Yıldız Kenter'in tiyatro çalışmaları...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay'ın Arabesk Müzik Hakkındaki Röportajı 12:50

Orhan Gencebay'ın Arabesk Müzik Hakkındaki Röportajı

Sunucu Ayşe Egesoy'un Orhan Gencebay ile günlük yaşantısı, müzik çalışmaları ve çocuk yaştaki sanatçılar hakkındaki röportajı. Orhan Gencebay'ın rol aldığı filmlerden kesitler...

Haberci Türkiye Renkleri 8.Bölüm 39:59

Haberci Türkiye Renkleri 8.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 8.bölümünde; Antalya batık arama çalışmaları, Şharm El-Şeyh kenti su altı dalışı, Kaş'ta bulunan su altı köpekbalığı heykeli ve beyaz köpekbalıkları konu edilmektedir...

Haberci Türkiye Renkleri 9.Bölüm 44:58

Haberci Türkiye Renkleri 9.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 8.bölümünde; Antalya batık arama çalışmaları, Şharm El-Şeyh kenti su altı dalışı, Kaş'ta bulunan su altı köpekbalığı heykeli ve beyaz köpekbalıkları konu edilmektedir...

Haberci Türkiye Renkleri 19.Bölüm 45:18

Haberci Türkiye Renkleri 19.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; Sivas'ın tarihi yapıları, restorasyon çalışmaları, 1. Kış Festivali ve Balıklı Çermik Kaplıcaları konu edilmektedir...

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor 03:16

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor Başbakan Yardımcısı Şimşek, 18 yaş altı genç ve çocukların da velileri, vasileri aracılığıyla Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılımına ilişkin çalışma yaptık..

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı 01:11

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı Son dakika gelişmesi... Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu belirlenen 370 derneğin faaliyetleri durduruldu. İçişleri Bakanlığınca, FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve IŞİD ba..

Sinemamıza Hayat Verenler 1.Bölüm İzle 30:15

Sinemamıza Hayat Verenler 1.Bölüm İzle

Elfin Yüksektepe'nin sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Ömer Kavur'un sinema alanındaki çalışmaları konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinemamıza Hayat Verenler 3.Bölüm İzle 28:28

Sinemamıza Hayat Verenler 3.Bölüm İzle

Elfin Yüksektepe'nin sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Memduh Ün'ün sinema alanındaki çalışmaları konu edilmektedir...

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Sinemamıza Hayat Verenler 12.Bölüm İzle 28:24

Sinemamıza Hayat Verenler 12.Bölüm İzle

Elfin Yüksektepe'nin sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; Ediz Hun'un sinema alanındaki çalışmaları konu edilmektedir...

Sinemamıza Hayat Verenler 14.Bölüm İzle 29:21

Sinemamıza Hayat Verenler 14.Bölüm İzle

Elfin Yüksektepe'nin sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Ülkü Erakalın'ın sinema alanındaki çalışmaları konu edilmektedir...

Sinemamıza Hayat Verenler 15.Bölüm İzle 26:33

Sinemamıza Hayat Verenler 15.Bölüm İzle

Elfin Yüksektepe'nin sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; İlhan Arakon'un sinema alanındaki çalışmaları konu edilmektedir...

Sinemamıza Hayat Verenler 19.Bölüm İzle 27:50

Sinemamıza Hayat Verenler 19.Bölüm İzle

Elfin Yüksektepe'nin sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; Süheyl Eğriboz'un sinema alanındaki çalışmaları konu edilmektedir...

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar 1:14:14

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar

Feyruz (Fairuz, Fairouz, Fayrouz, Arapça: فيروز), asıl adıyla Nouhad Haddad, Lübnanlı şarkıcı. Mardinli Wadi Haddad ile Lübnanlı Süryani-Maruni Liza Alboustani'nin ilk kızı olarak 21 Kasım 1935'te Jabal Alarz'da doğdu. A..

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Sinemamıza Hayat Verenler 32.Bölüm İzle 29:36

Sinemamıza Hayat Verenler 32.Bölüm İzle

Elfin Yüksektepe'nin sunuculuğunu yaptığı programın 32. bölümünde; Halit Refiğ'in sinema alanındaki çalışmaları konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbulluların Üst Geçitle İmtihanı 04:18

İstanbulluların Üst Geçitle İmtihanı

Avcılar Sosyal Tesisler metrobüs istasyonu ve üst geçidinin, yenileme çalışmaları dolayısıyla kapatılması vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Girişleri demir bariyerle kapatılmasına rağmen, vatandaşların üzerinden atlayara..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi 01:02

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi

İnsanlık tarihi binlerce asılsız UFO haberine ev sahipliği yapıyor. Bunlardan bazıları doğru da olabilir bilemiyoruz ancak genellikle farklı hava araçlarının gökyüzündeki görüntülerinin dünya dışı varlıklara ait olabilec..

  • Cowboy tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Kader Savaşçısı Film İzle 1:43:56

Kader Savaşçısı Film İzle

Filmin Konusu: İyi bir Amerikan askeri olan Tyler Afganistan'da savaşmıştır. Bir operasyon sırasında hayatı tehlikeye giren Tyler arkadaşı Quincy tarafından kıl payı canını zor kurtarır. Ancak arkadaşı Quincy bu kurtarma..

  • Tv Series tarafından
  • 2.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsal Yer Sanctum Film İzle 1:48:49

Kutsal Yer Sanctum Film İzle

Gerçek olaydan esinlenmiş bir film.Su altında kazı çalışmaları yürüten bir ekibin, dünyanın en karmaşık tünel sistemlerinde yaşadıkları trajedi ve tehlikeleri konu alan filmin yapımcısı “Avatar” ve “Titanic” filmlerinin ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Yusufeli Barajı 04:33

Yusufeli Barajı

Artvin Yusufeli Barajı: Temelden 270 metre yüksekliği ile kendi sınıfında Türkiye’nin en yüksek, dünyanın ise 3.yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES Projesi’nde bir eşik daha aşıldı. 21 Aralık 2012 tarihinde yapı..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..