#Soner sarıkabadayı tarifi zor müzik dinle

Taciz şüphelisine linç girişimi! 01:22

Taciz şüphelisine linç girişimi!

Küçük çocukları taciz ettiği iddia edilen yabancı uyruklu şahsa linç girişimi! Polis mahallelinin elinden zor aldı..

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

Yasak dinlemeyen İtalyan paraşütçünün inadı 05:34

Yasak dinlemeyen İtalyan paraşütçünün inadı

Antalya'da uçuş yapan İtalyan yamaç paraşütçüsü rüzgar sebebiyle zor anlar yaşadı. Yasak olmasına rağmen uçmakta direnen paraşütçü, paraşütünü kontrol etmekte zorlanınca aydınlanma direğine takıldı. Paraşütçü, havalandığ..

Yurt fiyatları cep yakıyor 02:49

Yurt fiyatları cep yakıyor

Üniversite öğrencileri kayıtlarını yaptırdı. Şimdi sıra kalacak yer bulmaya geldi. Ama işler bir hayli zor...

Tuzlu Çorba Şakası 00:18

Tuzlu Çorba Şakası

Çorba yapan kadının aklına gelen tuzlu şaka kocasına zor anlar yaşatmış. Yaptığı çorbadan bir kaşık alıp içini tuzla doldurmuş ve kocasına içirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Metroda 'maske' tartışması! 01:26

Metroda 'maske' tartışması!

NU HAFTA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ DAHİLİNDEKİ BAZI YASAKLAR KALKTI. MESELA AÇIK HAVADA MASKE YASAĞI YOK, AMA TOPLU TAŞIMADA DEVAM EDİYOR...BU KURALI UNUTAN GENÇ KIZ METROYA MASKESİZ BİNİNCE ORTALIK KARIŞTI, YAŞLI KADIN, MAS..

Ev sahibi kiracıya saldırdı 01:17

Ev sahibi kiracıya saldırdı

ANTALYA'DA BİR ADAM TEK KATLI EVİNİ KİRAYA VERMİŞTİ... EVİNDEN ALEVLER YÜKSELDİĞİNİ ÖĞRENİNCE KOŞARAK GİTTİ. SORUMLU TUTTUĞU KİRACISINA SALDIRDI... MAHALLELİ ÖFKELİ EVSAHİBİNİ ÇOK ZOR UZAKLAŞTIRDI...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Yoldaki Yılanı Elle Yakalayan Kadın 00:18

Yoldaki Yılanı Elle Yakalayan Kadın

Ormanlık alandan geçen yolda duran yılan yüzünden zor anlar yaşayan sürücüler, cesaretli kadının hamlesiyle rahatlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yapılacak şaka değildi, yaptı! 01:58

Yapılacak şaka değildi, yaptı!

YAPILACAK ŞAKA DEĞİLDİ, YAPTI! YÜZÜNE KAR MASKESİ TAKIP, HIRSIZ GİBİ DAVRANDI, GECE VAKTİ ARKADAŞININ İŞ YERİNİN KAPISINA DAYANDI… BIÇAKLANMAKTAN ZOR KURTULDU..

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Gelini Kucağından Düşüren Damat 00:14

Gelini Kucağından Düşüren Damat

Düğün öncesi şans ve bereket getirsin diye damadın uçurmak istediği beyaz güvercin, yanında bulunan gelinin yüzüne dikey dalış yaptı. Gelinin zor anları izleyenleri güldürürken o anlar viral oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yolcu Dolu Minibüste Yangın Çıktı 01:20

Yolcu Dolu Minibüste Yangın Çıktı

İSTANBUL KARTAL'DA YOLCU DOLU MİNİBÜS, BİR ANDA ALEV ALDI.. DAKİKALAR İÇİNDE DE KÜLE DÖNDÜ. YOLCULAR CANINI ZOR KURTARDI.....

Gaz Pedalı Takılı Kalırsa 00:53

Gaz Pedalı Takılı Kalırsa

Çocuğunu okuldan almak için arabası ile evden çıkmak isteyen kadın, gaza bastığında başına geleceklerden habersizdi... Kadının arabasının gaz pedalı takılı kalınca zor anlar yaşamış..

  • PengoTV tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Giovanni Guidetti Fenerbahçe Mücadelesi Zorlu Olacak 01:16

Giovanni Guidetti Fenerbahçe Mücadelesi Zorlu Olacak

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde oynayacakları Fenerbahçe maçı için, Çok önemli ve zor bir maç Fenerbahçe mücadelesi. Benim de bütün konsantrasyonum yarınki Fenerba..

Asyalı Ailenin Rüzgar ile İmtihanı 00:23

Asyalı Ailenin Rüzgar ile İmtihanı

Aşırı rüzgarlı havada evlerine gitmek isteyen aile zor anlar yaşamış. Hatta ailenin en ufağı rüzgar nedeniyle oldukça uzaklaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ayı ile köpek karşı karşıya 01:36

Ayı ile köpek karşı karşıya

BURSA'DA BİR BOZAYI ONU İZLEYEN GENCE SALDIRMAYA KALKTI... AMA KAHRAMAN KÖPEĞİ HESABA KATMAMIŞTI...SAHİBİ KAÇIP CANINI ZOR KURTARIRKEN, ONA SİPER OLAN SADIK DOSTU DEVASA AYIYILA CESURCA SAVAŞTI...ARDAHAN'DA İSE TAM TERSİ..

Alibeyköy'de Tramvaya Ulaşmak İsteyen Vatandaşların Zorlu İmtihanı 06:22

Alibeyköy'de Tramvaya Ulaşmak İsteyen Vatandaşların Zorlu İmtihanı

Eyüpsultan'da bulunan Alibeyköy Tramvay İstasyonu'nu kullanmak isteyen vatandaşlar, yaya geçidinin olmaması nedeniyle yolun karşısına geçerken zor anlar yaşıyor. Yetkililere seslenen vatandaşlar, hızlıca akan trafiğin ol..

Berberdeki Adamın Ağda ile İmtihanı 01:51

Berberdeki Adamın Ağda ile İmtihanı

Berberinde kendisine ağda yapmasını isteyen adam, iş ağdaları çıkarmaya gelince zor anlar yaşamış. Adam berberden çığlık çığlığa acısını yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Şemsiyeli Adamın Fırtına ile İmtihanı 00:36

Şemsiyeli Adamın Fırtına ile İmtihanı

Fırtınalı havada okula elindeki şemsiye ile giriş yapmak isteyen adam rüzgar yüzünden zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Feribotta can pazarı! 00:55

Feribotta can pazarı!

Bursa'da etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak yağış sonrası Güzelyalı İskelesi'ne yanaşmak isteyen İDO deniz otobüslerindeki yolcular metrelerce yükselen dalgalar sonucu zor anlar yaşadı. Feribot iskeleye yanaşamadı, h..

Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

Gülben Ergen - Bay Doğru 04:14

Gülben Ergen - Bay Doğru

Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen çok zor, Bir daha sevmek istemiyorsun. Hele senle aşk değil bu çok kurallı bir okul, Sevmedikçe kaytarıyorsun. Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey ..

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu 03:57

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu

Adem Gümüşkaya – Umrumda Olur Mu Şarkı Sözleri Kavga Dövüş Bize Göre Miydi Sevgilim. Kırdın Da Ne Oldu Sanki. Maksadını Çözemeden Yoruldum Bittim. Kalsaydın Ölür Müydün Ki ? Sana Neler Harcadı Kalbim. Delisin Ya Anlamad..

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle 1:02:35

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Gizli servis ajanı Ethan Runner, şimdilerde eskiden olduğu kadar dinç ve sağlıklı değildir. Ciddi bir sağlık problemi yaşayan ve neredeyse ölümün eşiğinde olan; bu yüzden de uzaklaştığı kızıyla daha çok ..

  • Film İzle tarafından
  • 7.519 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afrikalı Kadınların Yürüyen Merdiven ile İmtihanı 00:24

Afrikalı Kadınların Yürüyen Merdiven ile İmtihanı

Yeni açılan alışveriş merkezine giden Afrikalı kadınlar ilk defa karşılaştıkları yürüyen merdivende zor anlar yaşamışlar. Etiketler:..

  • PengoTV tarafından
  • 250 görüntüleme
  • 2 yıl önce