#Soner sarıkabadayı tarifi zor müzik dinle

Acı ile Karışık   Garip Kuşun Yuvasını Allah Yaparmış 03:40

Acı ile Karışık Garip Kuşun Yuvasını Allah Yaparmış

Acı ile Karışık - 1969 Acı ile Karışık filmde, bir sokak şarkıcısı ile sevdiği kızın yaşadıkları anlatılır. Osman, küçük saz arkadaşlarıyla beraber sokak sokak dolaşıp şarkı söyler. Fakat kazandığı para kaldığı evin kir..

Acı ile Karışık   Git Kurtar Sevdiğini 05:54

Acı ile Karışık Git Kurtar Sevdiğini

Acı ile Karışık - 1969 Acı ile Karışık filmde, bir sokak şarkıcısı ile sevdiği kızın yaşadıkları anlatılır. Osman, küçük saz arkadaşlarıyla beraber sokak sokak dolaşıp şarkı söyler. Fakat kazandığı para kaldığı evin kir..

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu 01:22

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu

Ruhani lider, istasyondaki astronotların dünyamızı Tanrı'nın gözünden görme fırsatı bulduğunu söyledi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevli astronotlar Papa Francis ile sanal ortamda bir araya gelerek ruhani liderin..

Sadece Sen Film İzle 1:40:58

Sadece Sen Film İzle

Ali, yaşamında oldukça zor bir dönemden geçmektedir. Nasıl başa çıkacağını düşündüğü bir sırada, sessiz sakin bir hayat sürmekte olan Hazal ile tanışır. Hazal, Ali'nin ketum ve durgun ruhuna büyük heyecan katacak, kalbi ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şekerpare Şener Şen İlyas Salman Türk Filmi Hd İzle 1:30:17

Şekerpare Şener Şen İlyas Salman Türk Filmi Hd İzle

Şekerpare - 1983 Şekerpare, Atıf Yılmaz'ın yönettiği 1983 yapımı Türk filmi. Senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı filmin baş rollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Yaprak Özdemiroğlu oynamıştır.Osmanlı Dönemi'nde komiserli..

  • PengoTV tarafından
  • 9.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dila Hanım Türkan Şoray  Türk Filmi İzle 1:30:00

Dila Hanım Türkan Şoray Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Barazoğlu İhsan Bey'in karısı Dila Hanım bir arazi anlaşmazlığı yüzünden kocasını vuran Karadağlı Rıza'yı öldürmeye yemin eder. Bir rastlantı sonucu, hiç tanımadığı Rıza ile karşılaşır. Onu büyük bir aşkla..

  • KAPALI SET tarafından
  • 6.715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meraklı Köfteci  Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:11:28

Meraklı Köfteci Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Meraklı Köfteci izle, Meraklı Köfteci full izle, Meraklı Köfteci hd izle, Zühtü geçimini seyyar köftecilikle geçiren iyi niyetli biridir ancak bir okadarda meraklı olması başına türlü işler açar. Bir gün zor durumda olan..

  • PengoTV tarafından
  • 23.795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle 2:17:15

Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle

Bütün hayatını Anadolu’nun ücra köşelerinde öğrencilerine adamış, bunun uğruna karısı ve çocuklarından bile vazgeçmiş bir öğretmen Nazım (Şener Şen). Psikopat kocasından kaçıp, kızıyla birlikte İstanbul’a yerleşen ve bir..

  • PengoTV tarafından
  • 7.673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedi Belgesel Film İzle 1:18:58

Kedi Belgesel Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinem, yatakta yakalandığı Hakan'a komplo mu kurdu? Arka Sokaklar 459. Bölüm 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, cezaevinde yaralandıktan sonra görevini tam..

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de Üst Üste Dört Gündür Yok Ediyor 00:36

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de

Rusya, Tu-22M3 Uzun Menzilli Bombardıman Uçaklarını İlk Kez Suriye'de Teröristlere Karşı KullandıRus Havacılık ve Uzay Kuvvetleri, doğu Suriye'de ISIS karşı olan Süriye'ye hava desteği sağlamaya devam ediyor. 23 Kasım'd..

Recep İvedik 2 İzle 1:49:34

Recep İvedik 2 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Cansu Dere Heyecanlandırdı Yeni̇ Bi̇r Aşk Mı Başlıyor 00:53

Cansu Dere Heyecanlandırdı Yeni̇ Bi̇r Aşk Mı Başlıyor

Ünlü oyuncu Cansu Dere, önceki gün Bebek’te bir mekân çıkışı görüntülendi. Güzel oyuncu, iş hayatına ve özel hayatına dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cansu Dere, arkadaşlarıyla birlikte Bebek’te yemek yedi. Mekân..

  • BETA tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi 00:57

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi

19 Ocak'ta Sinemalarda! Size çok eğlenceli efsane bir film hazırladık.Hepinizi bekliyoruz. Paylaşmayı unutmayın. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman g..

Neden Kötü Yorum Yaparız 03:55

Neden Kötü Yorum Yaparız

Bilgisayarı açınca ya da o telefonu eline alınca ekranın karşısında sadece sen yoksun. Arkanda bi’ de kocaman önyargı duruyor. işte o yüzden yapıyorsun o kötü yorumları. O arkandakinden kurtulmazsan iyiyi güzeli hayatta ..

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı 00:50

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'yu girdiği zor durumdan kurtarabilecek mi? Yaşanan olaylardan dolayı Sumru'nun psikolojisinin bozulduğunu düşünen Yaşar, kızının yanlış şeyler yapmasını engelle..

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı 00:51

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, suçlu ilan edilip hapse atılıyor! Aslı namlunun ucunda! Ferhat, Aslı'nın gözleri önünde tutuklanarak ondan ayrılmak zorunda kalır. Ferhat'ın hapiste de başı beladadır...

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle 1:34:57

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle

Konusu: Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde ke..

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:38

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Lionel Messi biyografisi: İspanyol futbol kulübü FC Barcelona ve kaptanları Arjantin milli takımı için ileri oyuncu olarak oynayan bir Arjantin profesyonel futbolcusu. Genellikle dünyanın en iyi oyuncusu sayılır ve tüm z..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Değişime Doymuyor Bu Kez Nasıl Bir Yenilik Yaptı 02:08

Ceylan Değişime Doymuyor Bu Kez Nasıl Bir Yenilik Yaptı

Estetik operasyon geçirenler kervanına katılan Ceylan, özel hayatı ve imaj değişikliğiyle ilgili merak edilenleri cevapladı. Son günlerde bazı sanatçılar yaptırdıkları estetik operasyonlarla gündemden düşmüyor... Tanınma..

  • BETA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..