#Sonra hangi hayvan gelir zekiysen cevaplarsın

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları 10:04

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları

Korkunç gerçekler.Ölen insanların 40 gün boyunca evlerinde olduğuna yada bu süre içinde evlerinde ögrüldüklerine dair inanışlar vardır. Anadolunun heryerinde ölen yakınlarını gördüğünü söyleyen insanlar yada korkularını ..

  • ZULMA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma 12:25

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma

Mustafa ve Baran Suriye sınırında yaşayan iki küçük kardeştir. Savaş uçaklarının seslerinden çok korkan Mustafa; uçakların insanları öldürdüğünü öğrenince korkusunun yerini öfke almıştır. Bir gün abisinin “Uçurtmalar çok..

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964 04:20

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964

Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum ..

Ferhat Göçer - Yanına Kalmaz (Yeni Versiyon) 03:04

Ferhat Göçer - Yanına Kalmaz (Yeni Versiyon)

Şarkı Sözleri: Yalnız Bir Şehir Hasret Bir Kahır Yanarsın Sende Birgün Gelir Yüreğin Acır Kanarsın Sende Tuttuğun Eller Yakar Senide Gittiğin Yerler Yutar Senide Kendine Kalır Birgün Benide Anlarsın Sende Yanına Kalmaz ..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Madrigal - Sonunda 03:54

Madrigal - Sonunda

Bir karışıklık var sadece bende mi Diğer bütün hayatlar birbirinden güzel mi İsyan edemem ki nasıl geçebilir zaman Yaşamadan toparlanmadan Yeni gezegen gibi boş hayaller peşinde Eski günleri yad eder bi biçimde Teslim o..

Barış Manço - Gibi Gibi 03:55

Barış Manço - Gibi Gibi

Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi Arpa buğday yan yana orak ist..

Buray - Ayağında Kundura 03:42

Buray - Ayağında Kundura

Ayağında kundura Yar gelir dura dura Ölürem ben ölürem vah Genç ömrümü çürüttün Göğsüme vura vura sineme vura vura Ölürem ben ölürem Nere gitse gelirem Ben bir fakir uşağam Arar seni buluram vay Ölürem ben ölürem Nir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karişik Seçme Türküler 1:15:50

Karişik Seçme Türküler

Seçme Türküler: 1.SAÇLARINI TARAMIŞŞIN YAVUZ BİNGÖL 2.UYAN SUNAM RESUL DİNDAR 3.VUR SİNEME ÖLDÜR BENİ AYNUR HAŞHAŞ 4.YAZIMI KIŞA ÇEVİRDİN NEŞET ERTAŞ 5.DALGIN DALGIN AYNUR HAŞHAŞ 6.MEVLAM BİR ÇOK DERT VERMİŞ GRUP HALİMİZ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pera - Sensiz Ben (Official Video) 04:31

Pera - Sensiz Ben (Official Video)

Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da gittin Kırık cam misali hatalarım acıtır se..

Ceylan - Entarisi Dım Dım Yar 04:03

Ceylan - Entarisi Dım Dım Yar

Entarisi dım dım yar Gelir diye umdum yar Yatsıya kadar bekledim Gözlerimi yumdum yar Hım hım hım da hım hım yar Vıy vıy vıy vıy da vıy vıy yar Hımı hımı hım da hım hım yar Vıy vıy vıy da vıy vıy yar Entarisin ..

Ceylan - Minnoş 03:44

Ceylan - Minnoş

Entarimi dar biçtim Yakasını dar kestim Ne talihsiz başım var Asker oğlana düştüm Hele hele minnoş minnoş minnoş Hele minnoş minnoş minnoş Entarisi vişneden Şimdi gelir çeşmeden Alacaksan al beni Yataklara düşmeden He..

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara 01:17

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara

Bu, otelde ahçı yamağı olarak çalışan sakar bir adamın öyküsüdür... Yamak Rajon Cafer (Sadri Alışık) kendisi gibi aynı otelde çalışan Elif’e (Serpil Gül) sevdalıdır ve ikisi de evlenme planları yapmaktadırlar. Uzaklarda ..

Ethnic Band - Şeytan Bunun Neresinde 03:36

Ethnic Band - Şeytan Bunun Neresinde

Telli sazdır bunun adı Ne ayet dinler ne kadı Bunu çalan anlar kendi Şeytan bunun neresinde Venedik'ten gelir teli Eriktendir bunun kolu Hey Allah'ın şaşkın kulu Şeytan bunun neresinde Abdest alsan aldın demez ..

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz) 07:48

Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz)

Psikotik olmak demek, geçici olarak gerçeklerden kopmak demektir, bu rahatsızlık algılamayı ve algıları işlemeyi değiştirir. Öncelikle anlam algılamaları (idrak etme) özgün idrak haline gelir ve düşünce çağrışımsal atl..

Ebru Gündeş - Teşekkür Ederim 04:33

Ebru Gündeş - Teşekkür Ederim

Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş Görür görmez anladım hemen o anda Sarı sandıklara kilitlemiştim aşkımızı Sahip çıkmışsın canım eksik olma Şarkı Sözleri sarkisozleri.de Nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı Oysa yerini..

  • Candy tarafından
  • 2.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yudum - Evlenmirem 03:38

Yudum - Evlenmirem

Dünen yığıldılar anam gardaşım ille meni hemen evlendirmeye Sohbetlerinden şişti ah başım Gelin a dostlar gelin görmeye Biri dedi geldi evlilik çağın Kalmadı bak birce bekar yoldaşın Evlenmek istiyir küçük kardaşın Evlen..

Yeşilçam'da Kovboylar 01:18

Yeşilçam'da Kovboylar

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Güler Duman - Vefasız Türkü 05:02

Güler Duman - Vefasız Türkü

Vefasız yar aşkın ile ben yandım Gittiğin o yerden gelirsin sandım Şahin gibi semalarında döndüm Göremedim seni döndüm ağladım Yazılmış anlıma bu karayazı İndirdi yüreğe derin bir sızı O yari gördünmü sehir yıldızı Göre..

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni 03:56

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni

Ooooooo Seven severken düşünce gözden herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, teninde ki o kokusu Biter mi böyle geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi ge..

Rafet El Roman - Sahiller 03:26

Rafet El Roman - Sahiller

Rafet El Roman - Sahiller dinle Sıra sıra tekneler Gökyüzünde yıldızlar Hafif bir rüzgar Tenimden okşar Süzer geçer Buram buram kokar Çekince ağları balıkçılar Yalın ayak inerler Yayladan aşağıya;sahile Sahiller Mehtap..

  • Candy tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Güzelim Yıllar 04:03

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar dinle. Git tam zamanı git Zaten yalandı Sen sevemedin ki Benim seni sevdiğim gibi Sus konuşma kalsın Dur dokunma yansın Ah bilemedin ki Seni nasıl sevdiğimi Kader ben nerden bilirdim ki ..

  • Candy tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stolk - Evlenmemiz Gereken Bir Mesele Var 06:40

Stolk - Evlenmemiz Gereken Bir Mesele Var

Evlenmemiz gereken bir mesele var. Ve bu evlilik meselesi hepimizin aklına en az bir kere gelir. Stolk bu bölümde Esra Erol'un, Zuhal Topal'in ve tüm evlilik programlarının ötesinde, Evlenmeli mi, evlenmemeli mi? sorus..

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması 00:50

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, NTV’de katıldığı bir programda Wikipedia sitesine Türkiye’de getirilen erişim kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Türkiye, terör örgütü destekçisi olarak gö..

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Tevfik Köşeye Sıkışıyor! 04:34

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Tevfik Köşeye Sıkışıyor!

Mirliva Tevfik ile Ali Kemal arasında gerginlik büyüyor ve sinirlerine hakim olamayan Mirliva Tevfik, Ali Kemal'e tokat atıyor. Akşam yemeğinde Ali Kemal'in, Tevfik'e sorduğu soru karşısında Tevfik neye uğradığını şaşırı..

  • ANKA tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 28.Bölüm- Leonun Gerçek Vazifesi Ne 03:48

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Leonun Gerçek Vazifesi Ne

Vatanım Sensin 28. Bölüm'de; Hilal'in hayatı ile tehdit edilen Leon, Vasili'nin verdiği görevleri yerine getirmek zorundadır. Vasili ile konuşan Leon, babasının Yörüklerin katledilmesi için emir verdiğine inanamaz ve ger..

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bebek Uyutan Beşik 01:32

Bebek Uyutan Beşik

Snoo Smart Sleeper'ı Tanıtım Videosu. Şimdiye kadar yapılmış en akıllı - en güvenli bebek yatağı olan SNOO ile tanışın. Ağlamayı Azalt , Uykuyu Artır. Bir düğmeye dokunarak. Ford tarafından tasarlanan akıllı beşik, araba..

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın 05:30

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın

Muazzez Ersoy - Beni Çok Ararsın Şarkı Sözleri Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Sen beni çok ararsın çok ağlarsın sevgilim Bu hayat böyle gitmez birgün değişir elbet S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce