#Sonra hangi hayvan gelir zekiysen cevaplarsın

Gamze'den Kötü Haber! Acılarına Daha Fazla Dayanamadı 02:16

Gamze'den Kötü Haber! Acılarına Daha Fazla Dayanamadı

Hastalığına rağmen yaşama sevinciyle herkese örnek olan Gamze’nin cenazesi Hemmingen DİTİB Camisi’nde kılınacak cenaze namazından sonra ailesinin memleketi Kayseri’ye götürülerek toprağa verilecek. Baba Metin Yağar, DHA’..

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama 00:42

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek bu sezon ilk dış saha galibiyetini almasının ardından Trabzon’a gece geç saatlerde inen bordo-mavili kafiley..

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

Trafikte Kamyon Terörü 00:24

Trafikte Kamyon Terörü

Trafikte Kamyon Terörü İstanbul'da otoyolda bir kamyoncunun trafikteki tehlikeli hareketleri bu kadarına da pes dedirtti. Yolda zikzaklar çizerek ilerleyen kamyon sürücüsü, bir başka sürücü tarafından saniye saniye gö..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Yenibosna'da Palalı Genç Alarmı 01:42

Yenibosna'da Palalı Genç Alarmı

Yenibosna'da sabah saatlerinde işe gitmek isteyen vatandaşlar otobüs durağında eli palalı yarı çıplak genci görünce panik yaşadı. O anlar kameralara saniye saniye yansırken, palalı gence silah çeken polis bir süre sonra ..

'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman 02:26

'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman

6 yaşındaki Frida, anne ve babasını kaybeytikten sonra dayısı ve yengesi tarafından koruma altına alınır ve onlarla birlikte yaşamaya başlar. Ancak şehirde büyümüş, istediği çoğu şeye sahip olmuş Frida'nın taşradaki yeni..

LeBron James Challenge - Amerika'nın Yeni internet Akımı 03:12

LeBron James Challenge - Amerika'nın Yeni internet Akımı

Lebron James'in söylediği Tee Grizzley şarkısından sonra Amerika'da çıkan akımlardan biri de lebronjames çelınç'tır. Son derece boktan bir akımdır gerçekten ama dakidgowie de gerçekten en iyisini yapmış. Zaten kendisi ün..

  • JET TV tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle 1:24:24

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Diğer Adı:Invasion Roswell Filmin IMDB Puanı:3.3 Filmin Yapım Yılı:2013 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:David Flores Filmin Senaristi:Karen O'Hara,Macy Lao Filmin Oyuncuları:Greg Evigan, Denise Cr..

  • Film İzle tarafından
  • 4.851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.854 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşini Öldürüp İntihar Etti 00:48

Eşini Öldürüp İntihar Etti

BURSA'da 49 yaşındaki İbrahim Salih Şahlan, iddiaya göre şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi 46 yaşındaki Güner Şahlan'ı bağevinde bıçakla öldürdükten sonra, gittiği şehirdeki evinde tabanca ile kalbine bir el ateş ederek ..

Dj Genco - Sen Parfüm Ben Esrar Kokarım 03:02

Dj Genco - Sen Parfüm Ben Esrar Kokarım

Dj Genco namı değer Ceyhan Prensi Genco , yumurta kaplarıyla donatılmış stüdyosunda hayata ve onu seven kıza isyan ediyor. . Not: Bunu seven zengin kız varsa , videoyu yükledikten sonra bende isyana gidiyorum...

  • JET TV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli Ve Selin İmer'in Düğün Tarihi Belli Oldu!! 02:11

Mustafa Ceceli Ve Selin İmer'in Düğün Tarihi Belli Oldu!!

Mustafa Ceceli, Sinem Gedik'ten boşanmasından bir hafta sonra, Selin İmer'le evleneceğini açıklamıştı. Çiftin düğün tarihi belli oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kızların Burun Kırmayla Biten Twitter Kavgası 00:18

Genç Kızların Burun Kırmayla Biten Twitter Kavgası

Trabzon'da gerçekleşen olayda birbirlerine twitter üzerinden hakaret eden kızlar en sonunda buluşmak için randevulaşıyorlar. Daha sonra eve giden kızlar ev sahibi kızlar tarafından işkenceye varan şiddete maruz kalıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanılmaz Sihirbazlar Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:17

İnanılmaz Sihirbazlar Türkçe Dublaj Film İzle

İNANILMAZ SİHİRBAZLAR The Incredible Burt WonderstoneFilmin Orjinal Adı:The Incredible Burt Wonderstone Filmin IMDB Puanı: 5.9/10 Filmin Sinemalar Puanı:8.7/10 Filmin Hdfilmsitesi.com.tr Puanı: 7.4/10 Filmin Yapım ve Ülk..

  • Film İzle tarafından
  • 6.500 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Tuba Büyüküstün Habercileri Görünce Köşe Bucak Kaçtı 02:19

Tuba Büyüküstün Habercileri Görünce Köşe Bucak Kaçtı

Yeni sevgilisi Umut Evirgen ile görüntülendikten sonra sıkıntılı günler geçiren Cesur ve Güzel dizisinin güzel oyuncusu Tuba Büyüküstün Bodrum'da görüntülendi. Kameraları gören Tuba Büyüküstün görüntü vermemek için evine..

  • ANKA tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Frenle Gaza Aynı Anda Basmak 01:18

Frenle Gaza Aynı Anda Basmak

Aynı anda hem fren hem de gaza basarak olacakları merak eden bir adam otomobilin tekerleğini çıkartıp teste başladı. Kısa bir süre sonra disklerin aşınarak parçalanma anı böyle kaydedildi...

  • JET TV tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı 01:58

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasının ardından, belediye otobüsleri kontak kapattı, çöpler toplanmadı. Diy..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

 Katar Savunma Bakanı El Atiyye, Katar Krizinin Çözümü İçin Türkiyede 00:56

Katar Savunma Bakanı El Atiyye, Katar Krizinin Çözümü İçin Türkiyede

Savunma Bakanlığı kaynakları Katar Savunma Bakanı el Atiyye'nin yarın Ankara'ya geleceğini ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile görüşeceğini belirtti. El Atiyye'nin, Işık'ın dün Brüksel'de ABD Savunma Bakanı James Matt..

Denizde Erkek Cesedi Bulundu 04:09

Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Edinilen bilgiye göre, Liman Caddesi mevkisinde serinlemek için liman arkasına gelen vatandaşlar, deniz yüzeyinde bir kişinin hareketsiz şekilde olduğunu görmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ek..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da 01:13

Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong Özel İdari Bölgesi'ni ziyaret ediyor. Xi, Hong Kong'un Çin'e devrinin 20. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek kutlamalara ve İdari Bölgenin 5. dönem yönetiminin göreve başlama töre..

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza! 00:21

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza!

Beş yaşındaki kızına ceza veren kadın küçük çocuğu kollarından tavana astı. Kuzey Vietnam'ın Vinh Tuong bölgesinde meydana gelen olaydan sonra koruyucu anne ve baba tutuklanırken Vinh Tuong Bölgesi Başkan Yardımcısı Le C..