#Sonra hangi hayvan gelir zekiysen cevaplarsın

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

1 Lira Tuvalet Parası Vermek İstemeyen Kadınların Kavgası 02:34

1 Lira Tuvalet Parası Vermek İstemeyen Kadınların Kavgası

Kadıköy Bostancı'da belediye tesislerinde tuvalet görevlisi 43 yaşındaki F.G.'yi 3 kadın tuvalet ücreti vermemek için tekme tokat dövdü. . O anlar güvenli kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay Bostancı'da 2 ..

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 2 .Bölüm 2.Fragmanı 00:58

Ver Elini Aşk 2 .Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi ve Su'yu dedesi Emin Ağa'ya açıklamaya çalışıyor! Ver Elini Aşk 2. Bölüm 14 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, dedesi Emin Ağa'nın kendisini bul..

Arrow 6.Sezon 2.Fragmanı 00:21

Arrow 6.Sezon 2.Fragmanı

Arrow 6.Sezon Fragmanı Yayınlandı. Bir kahramanın görevi asla bitmiyor. Arrow Sezon 6, 12 Ekim'de CW'de 9/8 c'de başlıyor. Sezon beşinci sıraya yerleşen tozdan sonra, ARROW hayranları, sezon altı sezonun geri alacağı yer..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Toprak Sergen'in Son Halini Görenler İnanamıyor 01:59

Toprak Sergen'in Son Halini Görenler İnanamıyor

Bir zamanlar dizi ve film sektörünün aranan isimlerinden: Toprak Sergen. Yeni dönemin jönü ilan edilmişti, ama sonra inzivaya çekildi. Kendini doğaya ve toprağa verdi. İşte Toprak Sergen'in son hali.....

  • ANKA tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tam Anlamıyla Vahşet! 01:48

Tam Anlamıyla Vahşet!

Beyoğlu'nda bayramın ikinci günü kelimenin tam anlamıyla bir vahşet yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen erkek bir şahıs gece saatlerinde geldiği sokaktaki bir kediyi yanına yaklaşarak önce sevdi. Elindeki bıçakları kasa..

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen 01:56

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun SİHA'lar ile ilgili açıklamalarına büyük tepki göstererek konuyla ilgili, CHP Genel Başkanı daha sonra çıkacak, diyecek ki bunlar terörist olabilir ama silahlar..

Çılgın Aşıktan Havada Evlenme Teklifi 01:15

Çılgın Aşıktan Havada Evlenme Teklifi

Kayseri'de bir genç, yamaç paraşütü ile atladıktan sonra kız arkadaşına evlenme teklif etti. Sevdiği kızı şoka uğratan genç, “Tepeden atlamak gibi oldu ama benimle evlenir misin' sorusuna 'evet' cevabını aldı...

Sevda'nın Bahçesi 1. Bölüm Fragmanı 00:58

Sevda'nın Bahçesi 1. Bölüm Fragmanı

Sevda, artık kader ile yüzleşmenin zamanı geldiğini düşünür. Yıllar sonra bir araya gelen Levent ve Sevda için artık hiçbir şey aynı değil.....

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Sarışın Güzelin Kısa Kotla İmtihanı 00:21

Sarışın Güzelin Kısa Kotla İmtihanı

Sahilde denize girip güzelce güneşlendikten sonra rüzgarın çıkmasıyla eğlencesine son veren sarışın güzelin kısa kotunu giymek için sarf ettiği çabayı izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanlılar Türk Leblebisine De Göz Koydu 07:20

Yunanlılar Türk Leblebisine De Göz Koydu

Yunanlıların baklava, kahve ve kebaptan sonra Türk leblebisine de sahip çıkmak için harekete geçtiği ancak başarısız oldukları öğrenildi. Manisa’nın Kula ilçesinden leblebi için kullanılan makinelerden temin ederek, Türk..

Mehmet Ali Erbil Kovuldu! 03:14

Mehmet Ali Erbil Kovuldu!

Türk Malı dizisinde çapkın bir karakteri canlandıran Mehmet Ali Erbil'in asistan bir kıza yönelik attıığı mesajlarından sonra apar topar işine son verildi...

  • ANKA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç Chloe Loughnan'ı Kalçasından Öptü 00:49

Serdar Ortaç Chloe Loughnan'ı Kalçasından Öptü

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çifti Çeşme'de tatil yapmaya devam ediyor. Önce şakalaşan Serdar Ortaç ve Chloe, daha sonra birbirlerini öpücüklere boğdu....

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar - Mesuta Selin ve Tunçtan Sürpriz 05:14

Arka Sokaklar - Mesuta Selin ve Tunçtan Sürpriz

Arka Sokaklar 448. Bölüm'de; Tayin yüzünden Urfa'da görev yapan Mesut, Selin ve Tunç'un sürpriz yaparak gelmesi üzerine yaşadığı zor günlerden sonra bir nebze olsun nefes aldı!..

  • ANKA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler 01:31

Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler

Adana'da yanlarından otomobil ile hızlı geçtiği gerekçesi ile, 3 kardeşten İbrahim O. önce taş atıp yere düşürdüğü şahsı pompalı tüfek ile darp edip otomobilini gasp ettikten sonra şahsın üzerinden otomobil ile geçip yak..

Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı 01:15

Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı

Yunanistan’da 8 yıl önce öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüşte olaylar çıktı. 8 yıl önce polis tarafından öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüş sır..

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda 01:29

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, darbeci askerlerin işgal ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı tüm yönleriyle araştırmak ve alınması gereken ö..

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi 01:49

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi

Hakkarili madenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine banka hesabında bulunan 400 bin dolarını TL’ye çevirdi. Hakkari’de Ölmez Madenciliğin sahibi iş adamı İsmet Ölmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdo..

Semt Pazarlarında Tezgahtarlıktan Dünya İkinciliğine 06:18

Semt Pazarlarında Tezgahtarlıktan Dünya İkinciliğine

Gündüzleri evine ekmek götürebilmek için pazarlarda çalışan 21 yaşındaki Zubeyr Barın, akşam spor salonunda dünya şampiyonu olmak için ter atıyor. Askere gittikten 6 ay sonra verilen iş göremez raporuyla umutları yıkılan..

Kamyonet Taksiyi Biçti  5 Ölü 01:48

Kamyonet Taksiyi Biçti 5 Ölü

Kamyonet çarptığı taksiyi metrelerce sürükledi, feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Dehşete düşüren kaza Tayland'da meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen taksiye, hemen arkasından süratle gelen bir kamyonet çarptı. Ön..

Kocaeli'de Asfalt Yüklü Kamyon Devrildi 1 Yaralı 00:25

Kocaeli'de Asfalt Yüklü Kamyon Devrildi 1 Yaralı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, asfalt yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolundan Ankara istikametine seyreden Zeki Yılgın'ın kullandığı 41 BY 894 plakalı sıcak asfalt yüklü ka..

Arakanlı Yusuf Bebeğin Gülümseten Hali 01:13

Arakanlı Yusuf Bebeğin Gülümseten Hali

Arakanlı Yusuf bebek… Babasının kucağında çıktığı uzun yolculuktan sonra Türk Kızılayı tarafından verilen şerbeti içiyor. Dakikalarca şerbeti doya doya içen Yusuf bebek, şerbetin bittiğini fark edince, son bir umutla bab..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Serdar Ortaç - İki Gözüm 04:45

Serdar Ortaç - İki Gözüm

İki gözüm anlamadım olanı Bulamadım ayrılığa yalanı Bu ne biçim aşk tüketir adamı Kaderle kanlı bıçağım Tahminim yok sen gidince Buna kaç gün dayanırım Tabiattan bu hayattan Daha kaç aşk karalarım Seni yorgun bi..

Kangal Köpeğinin Küçük Enişteyi Kaçırması 00:33

Kangal Köpeğinin Küçük Enişteyi Kaçırması

Kendisine ait olan Kangal köpeğini kavga yaptırdıktan sonra ayırmaya çalışan adamın zor anları kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce