#Sonsuz enerji

Oğuz Gülen - Ceylan 02:52

Oğuz Gülen - Ceylan

Ceylan şarkı sözleri ile Masa üstünde şamdan yine kaldım akşamdan Ceylan almazsa eve girerim artık Ya bacadan ya camdan… İçtiğim duble rakılar, gittiğim öbür karılar Beş manita birden sığan geniş geniş karyolalar Köp..

Özgür Şener - Senin 03:43

Özgür Şener - Senin

Senin şarkı sözleri ile Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne kork ne de kederlen Senin bu dünya senin, gerçekten seversen Fısıldıyor bana, içimde karanlığa, Yarınlara vursun bir dalga umut Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne..

Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Söz | 41.Bölüm 2:26:00

Söz | 41.Bölüm

Söz’ün 41. Bölümünde;nAli Haydar’ın kanı yerde kalmayacak...nTaburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın (Mustafa Yıldıran) ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU W/ ÖRÜMCEK ENVER 31 13:34

DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU W/ ÖRÜMCEK ENVER 31

ÖRÜMCEK ENVER 31 İLE BUGÜN EĞLENCELİ AKTİVİTELER YAPTIK, BUNLARI DA KAYDETTİK TAB2 XD UMARIM EĞLENİRSİNİZ, LÜTFEN 1 BEĞENİYİ ekSİK GÖRMEYİN. SAYGILARIMLA DOSTLAR.nn► BİLDİRİMLERİ ALABİLMEK İÇİN ZİLE BASMAYI UNUTMAYIN ♥n►..

Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

Elif Kaya - Binbir Rüya 04:08

Elif Kaya - Binbir Rüya

Binbir Rüya şarkı sözleri ile Binbir rüya bir karanlık içindeyim Sensiz yolumu bulamıyorum Kaybolmak üzereyim Bir çıkış bir güneş avlusu Yatırdı uykuya gözlerimi Sensiz yolumu bulamıyorum Kaybolmak üzereyim İster sav..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video) 06:25

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video)

Söz: Murat Kalaycıoğlu - Müzik: Ali Asker Color Correction: Burak Turan - Klarnet: Gökhan Arslan Oyuncu arkadaşlarımız Ayfer Salman ve Orhan Uzun 'a sonsuz teşekkürler. Şiir: Yunus Karabulut Dün bir mektubunu aldım..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

Encıl - Beni Bul 02:56

Encıl - Beni Bul

Beni Bul şarkı sözleri ile Kaybolmuş bedenim Beni bul, beni beni bul Sorarlarsa ne derim Beni bul, beni beni bul Peşimi bırakın artık, yorgunum zaten Düşümü düşünüp düştük ya bazen Geride anılar bıraktım, yoksan gidem..

KOCAELİ İKLİM KANUNU'NA HAYIR 1:04:07

KOCAELİ İKLİM KANUNU'NA HAYIR

Eğer sen kendini, aileni, çocuklarını düşünüyorsan mutlaka ama mutlaka buna karşı mücadele vermek zorundasın. Çevrene anlat! Aileni koru! Arkadaşlarını uyandır! Zamanımız çok kısıtlı. İklim Kanunu meclisten geçmemeli. İ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce
İKLİM KANUNU ISMARLAMA BİR KANUN. 1:00:13

İKLİM KANUNU ISMARLAMA BİR KANUN.

Eğer sen kendini, aileni, çocuklarını düşünüyorsan mutlaka ama mutlaka buna karşı mücadele vermek zorundasın. Çevrene anlat! Aileni koru! Arkadaşlarını uyandır! Zamanımız çok kısıtlı. İklim Kanunu meclisten geçmemeli. İk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 11 ay önce
Dünyanın En Büyük Güneş Enerjisi Santrali Fasta İnşa Ediliyor 01:39

Dünyanın En Büyük Güneş Enerjisi Santrali Fasta İnşa Ediliyor

Dünyanın En Büyük Güneş Enerjisi Santrali Fasta İnşa Ediliyor Kuzey Afrika ülkesi Fas, yenilenebilir enerji için gereken doğal koşullara sahip. Bu kaynaklar gelişmiş ülkelerden gelecek finansal destekle birleştiğinde, ..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Bir buhar motorlu  kamyon. 09:53

Bir buhar motorlu kamyon.

Karayolunda kullanılmak üzere tasarlanmış ısı enerjisini mekanik enerjiye çeviren dıştan yanmalı motor olan buhar makinesinın verdiği enerji ile hareket eden tekerlekli kara taşıtı, buhar enerjili kamyonu haydi seyredeli..

  • Cowboy tarafından
  • 576 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi 01:43

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi

İzlemesi keyifli şeylerde bugün! Philadelphia'daki PECO enerji trafosunda meydana gelen patlama sonrası köpük yangın söndürme sistemi devreye girdi ve ortaya bu muhteşem görüntüler çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Bakan Albayrak'tan Gençlere 02:11

Bakan Albayrak'tan Gençlere "Milli Duruş" Çağrısı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da İnovasyon Haftası'nda gençlere seslendi. Çelik gibi bir iradeye sahip olun dedi. Milli duruş çağrısında bulundu. İşte bakan Albayrak'ın açıklamaları.....

Nükleer piller şarj etmeden binlerce yıl çalışabilir 04:45

Nükleer piller şarj etmeden binlerce yıl çalışabilir

Bristol Üniversitesi uzmanları binlerce yıldır enerji ile değil çok güçlü cihazlar temin edebilir nükleer pilin bir prototip geliştirdi. Üniversitenin web sitesine göre radyasyon ve kirleticilerin sıfır olduğu belirtildi..

  • PengoTV tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yenilikçi Rüzgar Türbini( Innovative Wind Turbine) 01:11

Yenilikçi Rüzgar Türbini( Innovative Wind Turbine)

Yenilikçi Rüzgar Türbini( Innovative Wind Turbine) rüzgar enerjisinden daha fazla yararlanabilecegimiz teknoloji..

İnanılmaz Kinetik Yağmur 00:38

İnanılmaz Kinetik Yağmur

İnanılmaz Kinetik Yağmur Singapur Uluslararası Havaalanı..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

stres ve depresyon rahatlama müzik terapi dikkat kulaklıkla dinleyiniz 1:00:51

stres ve depresyon rahatlama müzik terapi dikkat kulaklıkla dinleyiniz

şifalı sesler müzik terapi stres depresyon lütfen kulaklıkla dinleyiniz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyonce'den  Nefes Kesen Sahne Performans!!!Mutlaka İzleyin 15:04

Beyonce'den Nefes Kesen Sahne Performans!!!Mutlaka İzleyin

Beyonce'nin konserinden nefes kesen olağanüstü 15 dakikalık bir kesit.Mutlaka izleyin asla pişman olmayacaksınız.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Albayrak- Referandum İstikrar Getirecek 03:07

Bakan Albayrak- Referandum İstikrar Getirecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bahreyn'e gitmeden önce gazetecilerle buluşmasında, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili açıklamalar yaptı. 16 Nisan'daki refer..