#Sonsuz enerji

Nükleer Santralde Patlama 00:25

Nükleer Santralde Patlama

Fransa’nın kuzeybatısında yer alan Flamanville Nükleer enerji santralinde patlama yaşandı. Yapılan ilk resmi açıklama radyasyon yayılma riski olmadığı yönünde. Fransız Elektrik İdaresi’ne ait santralde sabah saat 10 su..

Daha Önce Görmediğiniz Nükleer Bomba Test Görüntüleri 09:28

Daha Önce Görmediğiniz Nükleer Bomba Test Görüntüleri

Normal bombalardan çok çok daha fazla enerji açığa çıkartan nükleer bombaların kullanılmaya başlandığı sıralarda gerçekleştirilen testlerden ürkütücü görüntüler... Halen dünya üzerinde nükleer silah bulunduran birçok ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı 01:50

Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in Soçi'deki buluşmasında ekonomik ve ticari ilişkiler, enerji, kısıtlamalar ve domates alımı konuları masadaydı. İki lider ticaret hacminin genişlemesi konusunda görüş birliğine vardı...

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız 09:04

Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız

1,5 milyon kişinin elektrik ihtiyacını karşılaması planlanan Türkiye’nin ilk Evsel Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi İnşaatı Sözleşmesi’nin imza töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Avru..

Kolesterol Nedir 00:52

Kolesterol Nedir

Enerji metabolizması üç temel yapı taşından meydana gelir bunlar; proteinler, karbonhidratlar ve yağlar. Yağlar enerji veren yağlardan en önemlisidir. Hormonların ortaya çıkmasını sağlar...

  • NABIZ tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Edildi 01:49

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Ed

Londra merkezli düşünce kuruluşu Ember'in bu yılın ilk yarısını içeren Avrupa Elektrik Görünümü raporuna göre, Türkiye'de bu dönemde rüzgar ve güneşin toplam elektrik üretimindeki payı yüzde 12,9'a yükseldi. Türkiye, rüz..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Emre Yücelen - Bitti ve Gitti 03:49

Emre Yücelen - Bitti ve Gitti

Çok değil değil yıllar değil aylar Ömürlük değil değil Anlık bir sevda bu Başladı ve bitti Anlık bir rüya Gitti ve bitti Uyanmasak iyiydi Sonsuz aşk yoktu ya Bir vardın bir yoktun ya Evvel kalbim içinde Kalbur sevdam sı..

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..

Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tezcan Özkaya - Ölümsüz Asker 04:57

Tezcan Özkaya - Ölümsüz Asker

Kim demiş şehitler ölür diye Onlar ölmez diyor yüce yaradan En büyük mertebe sonsuz vize Seçilmiş kullarına ikramı olan Hakkını helal et bize şehidin Ay gibi bembeyaz parlar bedenin Kalplerde aşksın sen bitmez sevgim Va..

Hücre Bölünmesi Timelapse Olarak Böyle Görüntülendi 00:23

Hücre Bölünmesi Timelapse Olarak Böyle Görüntülendi

Sonsuz optik tasarıma sahip özel bir mikroskop sayesinde kaydedilen görüntülerde hücre bölünmesi kaydedildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
turan ordusu _ türkleri atomla tehdit edince olan oldu 04:42

turan ordusu _ türkleri atomla tehdit edince olan oldu

video : çok cahilsin kanalından alınmışdır emeği için ona teşekkür ederim. pakistan devletine sonsuz teşekkürlerimizi bildiryoruz helal olsun size artık rusyayı da sıçırtaan videoda geldi iyi seyirler..

Marvels Avengers - Infinity War Part I - (2018) Movie Teaser-Trailer 01:19

Marvels Avengers - Infinity War Part I - (2018) Movie Teaser-Trailer

3 Avengers: Sonsuz Savaş. Bölüm I - Teaser Fragman 2018..

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhur  Sen Aslıdan da Güzelsin 02:58

Cumhur Sen Aslıdan da Güzelsin

Güzel sana bir sözüm var Beni bir yol dinler misin Beni çölden çöle sürdün Sen leyla dan da güzelsin Ağlıyorum için için Beklerim yar gelmez Kerem yandı aslı Sen aslı dan da güzelsin Sana aşık oluverdim Sen aşk nedi..

İşte Gerçek Aşk 00:19

İşte Gerçek Aşk

Mutlaka izleyin Gerçek aşk bu olsa gerek. -Uyuyorum diyorum ki o da orada uyuyor -Sabah uyanıyorum bakıyorum yanımda yok......

Barbie 40. Bölüm İzle Yeni 03:32

Barbie 40. Bölüm İzle Yeni

Barbie Barbie'nin Sonsuz Gardrobu 40.Bölüm Türkçe Hd Çizgi Film İzle Barbie Barbie's Infinite Wardrobe Episode 40.....

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nerdesi̇n Yarasülallah Güzel Bir İlahi !!!! 07:04

Nerdesi̇n Yarasülallah Güzel Bir İlahi !!!!

ALLAHIM sen çok buyuksun yarabbim kudretin ilimin sonsuz biz müslümanları cehennem azabından koru yarabim peygamber efendimizin eli suyu yüzü hürmetine dualarımızı kabul eyle yarabbim şüpesizki sen duaları kabul edensin ..

  • PengoTV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Güle Güle 03:58

Yalın - Güle Güle

Sonsuz mutluluklar dilerim Seni bir yerden tanımıyor gibiyim Elimde cephanelerim Gerisi boşver ben hallederim Kim olduğuna emin mi yüreğin Seni buralarda unutuyor gibiyim Kalbimde meyhanelerim Ben eğlenirim, içimd..

İlhan İrem ANLASANA 04:25

İlhan İrem ANLASANA

Her sevinci her kederi En olumsuz sevgileri Sonsuz denen gokleri Herseyin sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle..

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce