#Sonu kötü

Gülşen & Edis - Nirvana 02:43

Gülşen & Edis - Nirvana

Söz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah Karakuyu Düzenleme: Ozan Çolakoğlu Mix - Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Serkan Şedele - Emre Güven Nirvana Şarkı sözleri ile; Bırakamıyorum oluruna Seni düşünüyorum boyuna Sen bana ..

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik 03:47

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik

Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde, bir nebze de olsa sizi mutlu edebilmek adına ''Üç Günlük'' şarkısıyla sizlerleyim... Keyifli dinlemeler :) Söz & Müzik: Bora Duran Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Perdesiz Bas: Hakan..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Gülşen & Edis - Nirvana 02:42

Gülşen & Edis - Nirvana

Gülşen & Edis'in, DMC etiketiyle yayınlanan Nirvana isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah KarakuyunDüzenleme: Ozan ÇolakoğlunMix - Mastering: Emre KıralnYönetmen: Ser..

  • GÜL tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) 05:45

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği)

Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) şarkı sözleri ile Aşk veda ediyor Sen ağla gözlerim Kor gibi yakıyor O yalan sözlerin Ah bu ayrılığın Bizimle zoru çok Hep acı bir elveda Başka bir sözü yok Bir sonu yolu yo..

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik 03:06

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik

Her Mevsim Yazım şarkı sözleriyle; Gözümde bir yerdesin ordan çok zor inişin Adını koyalım mı artık bu gidişin Söyler misin nerdesin ordan yok mu dönüşün Sonu yok mu söyle ne olur bunca kavga dövüşün Bir başka oldum se..

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği 03:50

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği

Bolu'da, sonbahar ile birlikte renk cümbüşünün yaşandığı Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı'na gelenler, eşsiz göl manzarasının tadını çıkardı. İst..

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğinde görüşüyoruz 03:41

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğin

Annesi Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Oya Aydoğan’ın izinden giden ve oyunculuğu seçen Gurur Aydoğan Bebek’te kameralara takıldı. Karantina konusunda artık tecrübe sahibi olduğumuzu anlatan Aydoğan “İnşallah bu son..

Ezel - Ezel 18.Bölüm | Gitmesine İzin Vermek - HD 1:45:14

Ezel - Ezel 18.Bölüm | Gitmesine İzin Vermek - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 18. Bölüm ÖzetnnOyunda yeni ittifaklar zamanı. Ezel, Eyşan ve Ali’ye Cengiz’i saf dışı bırakmayı teklif etti. Fakat geçmişi tekrar etmek, onlar için bile çok zor. Eyş..

  • Dizi TV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İbrahim Başaran - Yeniden Yak 04:49

İbrahim Başaran - Yeniden Yak

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Melek Mosso - Ağlarsam 03:35

Melek Mosso - Ağlarsam

Söz: Leyla Beste : ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer Karayazgan Gitarlar: Cihan Tanrıverdi Çello Furkan Demir Piyano, Synths: Zafer Karayazgan Mix& Mastering: Selim Topsakal Stüdyo: Çınar Records Melek Mosso - Ağla..

Ziynet Sali - Efkarım Var 03:13

Ziynet Sali - Efkarım Var

Efkarım Var şarkı sözleri ile Her tekrarında Yıkıldık aşk etrafında Üzülme diyorlar bir de hiç dokunma Bırak efkarım var Bizi kandırıyor zaman eskisi gibi olmaz Hiçbir şey gelmez elimden Unutup gitmeli Ya da öyle d..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar! 28:02

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar!

Koronavirüs vakalarının Türkiye'de düşüşe geçmesiyle birlikte normalleşme adımlarının da atılacağı kulislerden öğrenilen bilgiler arasında. Gerek hükümet yetkilileri gerek bilim kurulu üyelerinin saklamadığı bir gerçek o..

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin 02:26

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin

Söz: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Müzik: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Elimde Resmin şarkı sözleri ile Sonu yokmuş, anladım. Kaldırım köşesinde ağladım...

Ezel - Ezel 18.Bölüm | Gitmesine İzin Vermek - HD 1:45:14

Ezel - Ezel 18.Bölüm | Gitmesine İzin Vermek - HD

Ezel 18. Bölüm ÖzetnnOyunda yeni ittifaklar zamanı. Ezel, Eyşan ve Ali’ye Cengiz’i saf dışı bırakmayı teklif etti. Fakat geçmişi tekrar etmek, onlar için bile çok zor. Eyşan da, Ali de başka bir çıkış yolu bulmak için ha..

  • Dizi TV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo) 04:18

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo)

Söz&Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Aydın Kara —————————————————————————— Son Buse (Şarkı Sözleri) Son vedalardır En zor olan iz bırakan Kapanmayan bir yaradır Ömür boyu içimde yanar Senle doğmuştu senle soldu bu yüre..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..