#Sonunda uno oynadık cezayı kimler yedi

Tuğkan - Gamzeler 04:35

Tuğkan - Gamzeler

Seni böyle görmek istemezdim yar. Saçların kar beyazı yüzün solgun. Seneler doldurmuş gamzelerini. Ama gözlerine dokunmamış yar. Yazık sana nasıl kıydılar yar. Öpülecek ellerini kimler yordu. Acılar çürütmüş hayalleri..

Kim Şık Kim Rüküş Magazin D 1 Nisan 2018 08:03

Kim Şık Kim Rüküş Magazin D 1 Nisan 2018

Onlar giyindi, kuşandı Magazin D editörleri yorumladı.. Peki haftanın en şık ve en rüküş isimleri kimler oldu ?..

  • BETA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Olacak O Kadar - Yozlaşmış Cumhuriyet (1994) 08:34

Olacak O Kadar - Yozlaşmış Cumhuriyet (1994)

Bir bodrum katında yıllar sonra hayata tekrar gözlerini açan İstiklal Gazisi kendini modern zamanlarda bulunca neydik? ne olduk? karşılaştırması yapıyor.Hele bir de şimdiki zamanı görse herhalde adımını attığı an lanet ..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin En Ünlü Fenomeni Kim Röportaj 02:13

Türkiye'nin En Ünlü Fenomeni Kim Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara Türkiye'nin en ünlü fenomeni sorulmuş ve birbirinden ilginç cevaplar alınmış. Bakalım kimler fenomenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın 03:55

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsett..

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek 21:26

Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek

Yeni bir yemeli kapışma ile beraberiz. Bu kez önümüzde döner dürümler var. Her zamanki gibi kartları çekerek kapışıyoruz. Bakalım kimler pes edecek ve kapışmanın kazananı olup para ödülünü kim kazanacak?..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lahmacun Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek 12:05

Lahmacun Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek

Yeni bir yeme kapışması ile beraberiz. Bu kez arkadaşlarımız lahmacun yiyor. Bu kapışma da yeme kapasitesi kadar şans da önemli. Bakalım kimler pes edecek?..

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 6 yıl önce
11 Eylül Belgeseli 2001 Hiç Bilmedikleriniz 1:21:37

11 Eylül Belgeseli 2001 Hiç Bilmedikleriniz

11 eylül saldırılarının arka planında neler oldu. Saldırı gerçek mi? 11 Eylül'ün Gerçek Yüzü...

PSİKOLOJİ - Ünite 6 Konu Anlatımı 1 10:25

PSİKOLOJİ - Ünite 6 Konu Anlatımı 1

Açıköğretim Sistemi - Anadolu Üniversitesi Zekât ibadetinin niteliğini ve hedefini açıklayabileceksiniz. Zekâta konu olan malları ve geçerlik şartlarını belirtebileceksiniz. Zekât vermenin, kimler için bir hak veya gö..

  • PengoTV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması 04:43

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması

Bilinmeyen Saati Uygulaması şarkı sözleri ile Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, Sevmekte yok artık sevmek yok artık hiç kimseyi. Sen yaz saati uygulaması ben kış saati, Ortak bir takvimimiz bile ol..

Afet Dönemi Faturaları Devlet Ödeyecek 01:42

Afet Dönemi Faturaları Devlet Ödeyecek

Afet zamanlarında doğal gaz ve elektrik faturasını devlet ödeyecek. Peki, uygulamadan kimler nasıl yararlanacak? Cevabı haberimizde…..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

Yeni moda- Korona korunma kampı 01:50

Yeni moda- Korona korunma kampı

KİMİNE MASKE, MESAFE, HİJYEN YETİYOR. KİMİ DE KORONADAN KORUNMA KAMPINA GİRİYOR. GECELİĞİ KİŞİ BAŞI 11 BİN LİRA OLAN DETOKS PROGRAMINI, EN ÇOK BAKIN KİMLER TERCİH EDİYOR?..

Kısa Çalışma Ödeneğinde Tarih Değişti 02:19

Kısa Çalışma Ödeneğinde Tarih Değişti

Koronavirüs salgını döneminde zor duruma düşen iş yerlerine destek amacıyla kısa çalışma ödeneği uygulaması hayata geçirilmişti. Şimdi yeni dönemde uygulamanın şartları değişti. Peki, kısa çalışma ödeneğiden kimler, nası..

Türkiye'nin 4 Aşamalı Aşı Planı 02:41

Türkiye'nin 4 Aşamalı Aşı Planı

Yurt dışından alınan koronavirüs aşıları 11 Aralık'tan sonra Türkiye'ye getirilecek. Peki, aşılamada kimler öncelikli olacak? Bilim Kurulu bu soruya cevap bulabilmek amacıyla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında bi..

Yurdum İnsanının Tekerleme ile İmtihanı 01:37

Yurdum İnsanının Tekerleme ile İmtihanı

Sokak röportajında vatandaşlara bir tekerleme söylenmiş ve tekrarlamaları istenmiş. Bakalım O Pikap, Bu Pikap, Şu Pikap tekerlemesini kimler söyleyebilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zülmanlar ! Çöllerden Gelen Cinler ! 10:03

Zülmanlar ! Çöllerden Gelen Cinler !

Zülmanlar.. Süleyman Peygamber'in lanet ettiği cin topluluğu. Eski insanlar onlara çöl cinleri yada çöl zülmanlar ismini vermişlerdi. anlattıklarına göre görünüşleri insanlara çok benzese de boyları bizden belirgin bir ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli İyi ki Hayatımdasın 03:59

Mustafa Ceceli İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız Bu dünya vefasız Ruhuma hapsettim adını İyi ki hayatımdasın Sensiz kimler anlasın Attığı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün 03:40

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün

Ayda Mosharraf - Herşey Bitecek Bir Gün Şarkı Sözleri biliyorsun hersey bitecek bir gun umut ve ozlem hep bosuna biliyorsun hersey bitecek bir gun kalacagim bir basima kimbilir kimler tutacak ellerinden kimlere guleceks..

 Mustafa Ceceli  İyi Ki Hayatımdasın 03:56

Mustafa Ceceli İyi Ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsetti..

Vatandaş tam kapanmaya ne diyor? 03:27

Vatandaş tam kapanmaya ne diyor?

TAM KAPANMA NASIL OLACAK, KİMLER MUAF, İZLEDİK... PEKİ VATANDAŞ 17 GÜNLÜK BU SÜREÇ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR? ESNAF HALİNDEN MEMNUN MU? İŞTE SOKAĞIN 'TAM KAPANMA' YORUMU.....

En uzun kelime sınavı... 02:10

En uzun kelime sınavı...

TÜRKÇE EN UZUN KELİMENİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ? TAM 75 HARFLE YAZILIYOR... DOĞRU OKUMAK HEM BECERİ, HEM DE NEFES İSTİYOR... BAKALIM O KELİMEYİ KİMLER DOĞRU SÖYLEYEBİLİYOR?..

Doğalgaz desteği nasıl verilecek- 01:55

Doğalgaz desteği nasıl verilecek-

Doğalgaz desteği nasıl verilecek? Başvurular nasıl yapılacak? Kimler faydalanabilecek? İşte detaylar.....

Kızıl Elma Ne Demektir?  Sen Attila'nın Oğlusun, Unutma! 47:21

Kızıl Elma Ne Demektir? Sen Attila'nın Oğlusun, Unutma!

Kızıl Elma ülküsü neyi ifade ediyor, nereyi hedefliyor? Tarihte Kızıl Elma'ya dair en çok ilerleme kat eden liderler kimler olmuştur? Günümüzde de varlığını devam ettiren, gizli Türk teşkilatı tarihte ne gibi operasyonla..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce