#Sonunda uno oynadık cezayı kimler yedi

Müslüm Gürses - Sadece 03:59

Müslüm Gürses - Sadece

bir kere halimi sordunmu benim kalbime habersiz girdin sadece yedi kat ellerden farkın ne senin uzaktan uzağa gördün sadece kör olsun bu aşkın gözü kör olsun bu sevda oyunu artık son bulsun hayırsız sevgili sen na..

 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Pişkin hırsız! 01:49

Pişkin hırsız!

HIRSIZLIK İÇİN GİRDİĞİ EVDE TAM BİR HAFTA KALDI. YEDİ İÇTİ, UYUDU. ÜSTELİK O 1 HAFTA BOYUNCA EV SAHİPLERİ DE AYNI APARTMANDA BİR ÜST KATTAKİ DAİRELERİNDEYDİ. YANİ HIRSIZLA BURUN BURUNA YAŞADILAR AMA ÇOK GEÇ FARKINA VARDI..

Hadi̇se’den Si̇nan Akçıl Pi̇şmanlığı Keşke Ablamı Di̇nleseydi̇m 04:36

Hadi̇se’den Si̇nan Akçıl Pi̇şmanlığı Keşke Ablamı Di̇nleseydi̇m

Hadise dün akşam İstinye Park’ta ailesiyle birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise klibin çalıntı olduğu yönünde çıkan haberlere açıklama yaptı. Hadise “Çalıntı sözlerini çok ön..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep İvedik 2 İzle 1:49:34

Recep İvedik 2 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Cansu Dere Heyecanlandırdı Yeni̇ Bi̇r Aşk Mı Başlıyor 00:53

Cansu Dere Heyecanlandırdı Yeni̇ Bi̇r Aşk Mı Başlıyor

Ünlü oyuncu Cansu Dere, önceki gün Bebek’te bir mekân çıkışı görüntülendi. Güzel oyuncu, iş hayatına ve özel hayatına dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cansu Dere, arkadaşlarıyla birlikte Bebek’te yemek yedi. Mekân..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuvana Türkay, Alper Potuk’a Sosyal Medya Yasağı Koydu Mu 03:15

Tuvana Türkay, Alper Potuk’a Sosyal Medya Yasağı Koydu Mu

Tuvana Türkay önceki akşam Nişantaşı’nda ailesiyle birlikte yemek yedi. Mekân çıkışı görüntülenen Türkay, Alper Potuk’la ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir süredir Fenerbahçeli Alper Potuk'la aşk yaşaya..

  • BETA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilan - Dom Dom Kurşunu - (Official Video) 02:53

Dilan - Dom Dom Kurşunu - (Official Video)

DOM DOM KURŞUNU Kaşların Arasından Domdom Kurşunu Değdi Bir Avcı Vurdu Beni Bin Avcı Beni Yedi Ah Dedim Ağladım Yaremi Bağladım Eğdi Yar Boynun Eğdi Allah Kerimsin Dedi Hançer Yarası Değil Domdom Kurşunu Değdi Gel Gel..

İkinci doz aşıya kebap bedava! 01:04

İkinci doz aşıya kebap bedava!

Gaziantep'te, bir lokantanın işletmecileri aşı kampanyası kapsamında aşılarını olup kartları ile gelenlere ücretsiz kebap ikram ediyor. Kampanyanın duyurulmasının ardından çok sayıda kişi, geldiği lokantada aşı kartların..

Çöp şiş yeme rekorunu kırdı 01:24

Çöp şiş yeme rekorunu kırdı

''EN ÇOK ÇÖP ŞİŞ YEME' YARIŞMASINDA YENİ BİR REKORA İMZA ATILDI. KADIN YARIŞMACI 37 DAKİKADA 240 ÇÖP ŞİŞ YEDİ... VE 13 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜ KAZANDI...

Gamze Topuz Ve Tümer Metin İkilisi Evleniyor Mu 01:01

Gamze Topuz Ve Tümer Metin İkilisi Evleniyor Mu

Eski futbolcu Tümer Metin, oyuncu sevgilisi Gamze Topuz ile önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Aşk tazeleyen ikili, misafirleriyle birlikte yemek yedi. Bir dargın bir barışık ikili Gamze Topuz ve Tümer Metin, önceki ak..

  • BETA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Sahipsiz Binaya Çöktüler 02:47

Sahipsiz Binaya Çöktüler

İSTANBUL'UN ORTA YERİNDE CİHANGİR'DE.... ALMAN KARI-KOCAYA AİT ANCAK ONLAR HAYATINI KAYBETTİKTEN SONRA, SAHİPSİZ KALAN APARTMANA, FIRSATÇILAR ÇÖKTÜ... BİRİ KİRAYA VERDİ YILLARCA EKMEĞİNİ YEDİ... DİĞERİ DE SATTI, MİLYONLA..

Bu Da Kebap Yiyen Horoz 01:04

Bu Da Kebap Yiyen Horoz

ADANA'NIN HOROZU BİLE KABAPÇI ÇIKTI, SAHİBİYLE KENTTEKİ PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALINA GİDEN MİNİK İSİMLİ HOROZ GÖRDÜĞÜ HER YERDE KEBAP YEDİ... ONU GÖRENLER SEVİP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ...

Ece Erken Evlenmeden Çocuk Yapanlar Hakkında Neler Söyledi 01:53

Ece Erken Evlenmeden Çocuk Yapanlar Hakkında Neler Söyledi

Ece Erken, bir süre aşk yaşadığı Nazım Torbaoğlu’yla olan ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Mesafelere yenik düşen aşk hakkında Erken, son noktayı da önceki akşam koydu. Ünlü sunucu Ece Erken, İzmirli iş ada..

  • BETA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:14:42

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Buzdan Ülke 02:41

Buzdan Ülke

Dünyanın dört bir yanından heykeltıraşlar Perşembe günü yapılan en yeni Harbin Uluslararası Buz Birleştirme Heykel Şampiyonasını sonuçlandırdı. Yedi ülkeden on üç takımın tekliflerini tamamlaması yalnızca 4.5 gün sürdü. ..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu 10:36

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu

Sevilen dizi Dolunay'ın oyuncu ve teknik ekibi, alınan final kararının ardından önceki gün veda yemeği yedi. Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk kez izleyicisi ile buluşan ve o günden bugüne geniş bir hayran kitlesi yakalayan D..

  • BETA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peluş Ayı Başına İş Açtı 02:09

Peluş Ayı Başına İş Açtı

İSTANBUL'DA YAŞAYAN METİN ERDAĞI, ANTİKA PAZARINDAN ALDIĞI OYUNCAK AYIYLA BİRLİKTE EVİNE GİDİYORDU, YOLDA HIZ SINIRINI AŞIP CEZA YEDİ.. O CEZA KAĞIDI EVE GİDİNCE BAKIN BAŞINA NELER GELDİ....

Cem Yılmaz Ve Ozan Güven Yine Yıktı Geçti 00:51

Cem Yılmaz Ve Ozan Güven Yine Yıktı Geçti

Cem Yılmaz, Ozan Güven ve Gökhan Özoğuz önceki akşam Akatlar’da bulunan bir kebapçı çıkışında görüntülendi. Kendilerini bekleyen araca yönelen üçlü, muhabirlerin sorduğu sorulara da ayaküstü yanıt verdi. Yılbaşı gecesi T..

  • BETA tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Şarkıcı Berkay O Konu Açılınca Bakın Nasıl Duygulandı 04:51

Ünlü Şarkıcı Berkay O Konu Açılınca Bakın Nasıl Duygulandı

Ünlü şarkıcı Berkay önceki akşam Kuruçeşme’de ekip arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Şarkıcı albümündeki her şarkıya klip çekmek istediğini fakat klip çekme maliyetinin çok fazla olduğundan dolayı bunun mümkün olmadığı..

  • BETA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:03:18

Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Belçika'daki Patlama Korkuttu 00:56

Belçika'daki Patlama Korkuttu

Belçika'nın kuzeyinde yaşanan bir patlamada bir bina yerle bir oldu. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 14 kişi yaralandı. Belçika'da pazartesi gecesi yaşanan doğalgaz patlamasında iki kişi hayatını kaybetti. Bir ..

Tomb Raider Orijinal Teaser 00:30

Tomb Raider Orijinal Teaser

Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadı..

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Afra Sarçoğlu Hakkında Çıkan Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu 01:20

Afra Sarçoğlu Hakkında Çıkan Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Ece’si Afra Saraçoğlu, önceki akşam ailesiyle birlikte Arnavutköy Balıkçısı’nda yemek yedi. Çıkışta objektiflere yansıyan Saraçoğlu, Alp Navruz’la çıkan aşk dedikodularına açıklık getir..

  • BETA tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz'dan Murat Dalkılıç Ve Hande Erçel Aşkına Destek 02:18

Murat Boz'dan Murat Dalkılıç Ve Hande Erçel Aşkına Destek

Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı, önceki akşam bir araya gelerek yemek yedi. İkiliyi birlikte görenler “Yeni bir düet mi geliyor?” sorusunu sormaktan kendilerini alıkoyamadı. Murat Boz ve yakın dostu Soner Sarıkabadayı, ö..

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..