#Sonunda uno oynadık cezayı kimler yedi

Ailesi Tarafından Askerden Gelmişcesine Karşılanan Maymun 00:59

Ailesi Tarafından Askerden Gelmişcesine Karşılanan Maymun

İnsanlar tarafından tedaviye alınan ve 2 hafta boyunca tedavi edildiği için ailesinden uzak kalan bir maymun sonunda ailesine kavuştu. 2 haftalık ayrılık özlemiyle yanıp tutuşan maymunun ailesi tarafından karşılandığı mu..

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:18:49

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the Apes filminde izleyici Caesar’ı ve onun maymunlarını, acımasız bir albayın liderliğini yaptığı ..

Bergen - Yaşamak İstemiyorum 05:09

Bergen - Yaşamak İstemiyorum

yaşamak sadece nefes almaksa aciz bir bedende can taşımaska eninde sonunda toprak olmaksa ben göyle yaşamak istemiyorum çok sevmek kahrolmak acı cekmekse inanmak aldanmah hata demekse yaşamak kadere boyun eğmekse ..

Dünyanın En uzun Cam Asma Köprüsüne Ziyaretçi Akını 00:53

Dünyanın En uzun Cam Asma Köprüsüne Ziyaretçi Akını

Çin'in Hebei bölgesindeki Hongyagu Köprüsü, 2017'nin sonunda açıldı. Ülkede yeni yıl tatilin başlamasıyla binlerce turist köprüye akın etti...

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle 1:30:40

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Genç bir ressam olan Seda’nın hayatı, ardarda yaşadığı travmatik olaylar ile sarsılır. Ruh hali gitgide bozulur. Bu esnada öteki aleme yönelir, karanlık güçlerin etkisi altına girer. Kendi iradesi dışında bağlan..

The Invisible Guest İzle 1:46:20

The Invisible Guest İzle

Adrian Doria Yılın Adamı olarak seçilen varlıklı bir iş adamıdır. Sevgilisinin cinayeti ile suçlanan Adrian masumiyetini kanıtlamak için ülkenin en iyi avukatlarından biri olan Virginia Goodman’ı işe alır. Ekran başındak..

Miami'nin Üst Üste 7 Ribaund Aldığı İlginç Hücum 01:06

Miami'nin Üst Üste 7 Ribaund Aldığı İlginç Hücum

Miami'nin Üst Üste Kaçırdığı Atışlarrın Arkasından Ribaund Toplamayı da Başarıyorlar Sonunda Bu Seriyi Bir Üçlük Atarak Bitiriyorlar..

  • OFSAYT tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telefon Bağımlısı Adamın Sürekli Olarak Arkadaşlarının Gazabına Uğradığı Muhteşem Anlar 01:07

Telefon Bağımlısı Adamın Sürekli Olarak Arkadaşlarının Gazabına Uğradı

Kafasını telefondan kaldırmayan adam çok yanlış bir arkadaş seçerek Michael Fallon ile arkadaş olmuş. Çektiği videolarla fenomen olan Michael Fallon sürekli olarak gazabını üzerine yıktığı telefon bağımlısı arkadaşına en..

  • JET TV tarafından
  • 1.884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı 01:08

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 11. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş arasındaki yakınlaşma, aşkın belirtisi mi? Meryem 11. Bölüm 11 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meryem ve Savaş yaşadıkları sorunların acılarından bira..

Müslüm Gürses - Evlat 06:00

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda bir sabah vardır evlat Sakla umutlarını yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları say bütün insanları Kin gütme unut..

Katalonya Bağımsızlığı Askıya Aldı 01:29

Katalonya Bağımsızlığı Askıya Aldı

AB başta olmak üzere tüm dünyanın endişeyle izlediği Katalonya krizinin baş aktörlerinden Katalonya Başkanı Carles Puigdemont merakla beklenen konuşmasını sonunda yaptı. Fakat bağımsızlık ilanında bulunması beklenen Puig..

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı 05:50

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda irtibat görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu Metin Topuz siyasi, askeri casusluk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya teşebbüs suçlamasıyla tutuklanmıştı. Metin Topuz'un itirafları sonu..

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan... 01:34

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan...

Sadri Alışık şimdi geçti buradan.. (5 Nisan 1925, Paşabahçe, Beykoz İstanbul - 18 Mart 1995, İstanbul) paşabahçede doğmuşum sayı bilmişim sünnet olmuşum koynumda pabuçlarım uyanık uykular uyumuşum arife geceleri kamalı..

Cenk Tosun'a Everton Taraftarından Özel Tezahürat 00:25

Cenk Tosun'a Everton Taraftarından Özel Tezahürat

Stoke City deplasmanında takımının iki golüne de imza atan Cenk Tosun'a, maç sonunda Everton taraftarı özel tezahürat yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'dan Afrin'e Selam 02:19

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'dan Afrin'e Selam

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) tarafından düzenlenen 1'nci Bilim, Kültür, Sanat ve Kitap Şenlikleri'ne katılan Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva öğrencilerle buluştu. Burada öğrencilere söyleşide ..

Bakan Fakıbaba Ve Eroğlu'nun Telefonda Su Pazarlığı 01:39

Bakan Fakıbaba Ve Eroğlu'nun Telefonda Su Pazarlığı

Hafta sonunda çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu arasında telefonda ilginç bir pazarlık yaşandı...

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında) 03:23

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında)

DİJİTAL YAPIM EVİ, MUSTAFA USLU Sunar 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir, nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır v..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Martıların Efendisi - Fragman  22 Aralık’ta Sinemalarda 01:48

Martıların Efendisi - Fragman 22 Aralık’ta Sinemalarda

İnsanların gözleri ara sıra dalgınlaşır ya, gizli ülke orasıdır işte! Martıların Efendisi 22 Aralık’ta Sinemalarda İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin (MEF) uzun zamandır beklediği ..

  • ANKA tarafından
  • 1.637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıldırtan Kadın 02:27

Çıldırtan Kadın

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..

Dudullu Potası 10. Bölüm Fragmanı 00:59

Dudullu Potası 10. Bölüm Fragmanı

Sonunda Nazlı'yla tanışabildik! ???? Ama bu ilişkide bir terslik var? ???? #DudulluPostası yeni bölümü cuma 19.00'da, sadece BluTV'de! ???? Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Bülent Şakrak ve Güven Kır..

UFC 2 Kıyasaya Rekabet 12:20

UFC 2 Kıyasaya Rekabet

UFC 2 KIYASIYA BİR KİCKBOKS MÜCADELESİ OLDU SONUNDA DOSTLUK KAZANDI UFC 2 KIYASIYA REKABET..

Troll İçecek - Rakibinin Smoothie'sini Trolle 23:07

Troll İçecek - Rakibinin Smoothie'sini Trolle

Troll Mutfak'ın benzeri olan eğlenceli bir video ile beraberiz. Arkadaşlarımız birbirerinin içeceklerini trollemek için ellerinden geleni yapacaklar. Tabii en sonunda da ortaya çıkan smoothie'yi içecekler...

  • JET TV tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ümit Karan'dan Hakan'a Cevap Büyük Lokma Ye Büyük Laf Konuşma 37.Bölüm Survivor 2018 05:46

Ümit Karan'dan Hakan'a Cevap Büyük Lokma Ye Büyük Laf Konuşma 37.Bölüm

Ödül oyunu sonrası dokunulmazlık oyunu için iddialı konuşan Hakan'a Ümit Karan oyun sonunda yanıt verdi...

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bayrak Yarışında Ümit Karan Şov 39.Bölüm Survivor 2018 02:54

Bayrak Yarışında Ümit Karan Şov 39.Bölüm Survivor 2018

Bayrak yarışında Hilmi Cem'le karşılaşan Ümit Karan, oyunun sonunda attığı iki isabetli atışla geriden gelmesine rağmen oyunu takımına kazandırdı...

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elektrikle Körlük Tedavisi 02:16

Elektrikle Körlük Tedavisi

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..

Ringo Kazım Tarabya Oteli'nde 02:05

Ringo Kazım Tarabya Oteli'nde

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem evlat edinecekleri Zeynep ile sonunda tanışıyorlar! Haluk, Zero'nun kendisini telefonuna Taş Kafa olarak kaydettiğini düşünüyor ve ortalık karışıyor! Hü..

Ayı Pençesinden Son Anda Kurtulan Kar Motorcuları 00:45

Ayı Pençesinden Son Anda Kurtulan Kar Motorcuları

Rusya'da kaydedilen görüntülerde kar motoruyla seyahat eden bir kişi karşılaştığı ayıyı takip etmeye başladı. Takibin sonunda ayıyla yakınlaşan kişi ayının pençesinden son anda kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 6 yıl önce