#Sorumlu tutuluyordu

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem 01:44

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem

Avrupa Birliği terörle mücadele konusunda üye ülkelere yönelik öneri paketi sundu. Amaç kamu alanlarını korumak, teröristlerin hareket alanını daraltmak ve AB’nin sınır dışı faaliyetlerini güçlendirmek. Brüksel’de terör ..

BMW Kablosuz Şarj Edilebilen Arabası 01:31

BMW Kablosuz Şarj Edilebilen Arabası

Bu klipte, daha fazla “BMW Kablosuz Şarj”, enerji transferi yerde kablo kullanmadan almayı sağlayan teknoloji hakkında bilgi edineceksiniz. Kablosuz şarj için yüksek voltajlı pil kullanılabilir 2018 BMW 530e bu iPerforma..

  • BETA tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berlin in Berlin (1993) Hülya Avşar Film İzle 1:34:23

Berlin in Berlin (1993) Hülya Avşar Film İzle

Mühendis olarak şantiyede çalışmakta olan Thomas bir gün Dilber’i görür ve onun fotoğraflarını çekmeye başlar. Dilber şantiyede işçi olarak çalışan Mehmet’in karısıdır. Thomas’ın Dilber’in fotoğrafını çekmesine tanık ola..

  • PengoTV tarafından
  • 43.550 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kumarbazlar Efendisi  Film İzle 2:00:42

Kumarbazlar Efendisi Film İzle

Film Hakkında: Efsane bir kumarbazı konu alan Kumarbazlar efendisi filmi, bu kumarbazın farklı kılan özellikleri ise kendine özgü yeteneklerinin olmasıdır. Günün birinde arkadaşının borcunu ödemesinde yardımcı olur. Faka..

  • PengoTV tarafından
  • 11.664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman v Superman Adaletin Şafağı Film İzle 3:02:33

Batman v Superman Adaletin Şafağı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kara Kule - The Dark Tower Türkçe Dublaj İzle 1:34:44

Kara Kule - The Dark Tower Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hasretim 1986 Türk Filmi izle 1:28:49

Hasretim 1986 Türk Filmi izle

Konusu : Bir baba ve oğlu arasında yaşananlar konu edilir. Annesi, İsmail’i doğururken hayatını kaybeder. Bu yüzden babası Haydar, karısının ölümünden oğlunu sorumlu tutar. Diğer iki oğluna İsmail’den daha iyi davranır. ..

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin 03:31

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin

Saddam Hüseyin Abdülmecid El-Tikriti (Arapça: صدام حسين عبد المجيد التكريتي; d. 28 Nisan 1937, El Avja, Tikrit - ö. 30 Aralık 2006, Kadimiye, Bağdat), Irak'ın beşinci cumhurbaşkanı (1979-2003). Arap milliyetçiliği ile A..

  • PengoTV tarafından
  • 1.456 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım yardım edin sahıyfe introsu 00:05

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım y

➡️✍️✅☝YΞR’YÜZÜNDΞ 1333 SΞNΞ İÇİNDΞ YAŞAMIŞ OLAN 99 MİLYAR İNSΞ-ΞN WΞ BU ASIR'DA YAŞAYAN 9 MİLYAR İNSΞ-ΞN MÜSLİM DΞGİL'DİR KΞ-ΞFİR'DİR HΞPSİ ΞBΞDİ CΞHΞNΞM'LİKTİR.⤵️ . ➡️✍️✅☝DİGAT! ÇOK MÜHİM UYARI: DÜNYΞ-Ξ’DAKİ TÜM GUR-ΞNİ..

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:39:50

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocası, kızı ve arkadaşları ile birlikte tatile çıkan genç ve hoş bir kadın, trajik bir kazaya şahit olurlar. Aradan bir yıl geçtikten sonra genç kadın yine arkadaşları ile bir gün yürüyüşe çıkar. Bir mağara içi..

Yalan Yıllar 1968 Türk Filmi İzle 1:36:33

Yalan Yıllar 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kocasını kaybeden bir kadının yaşadıkları anlatılır. Lale, kendisinden yirmi yaş büyük olan Doktor Adnan’a âşık olur. Evlenirler ve balayı için bir tatil köyüne giderler. Ne var ki Adnan burada kalp kri..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman

Jacob travmatize olmuş bir banka müdürüdür. Çalıştığı banka soyguna uğramış ve bu soygun bir iş arkadaşıın öldürülmesi ile sonuçlanmıştır. Yaşadığı olayın travmasını atlatamayan Jacob, soygundan sorumlu olan kişiyi bulup..

Sevgisiz - Nelyubov Türkçe Dublaj İzle 2:01:46

Sevgisiz - Nelyubov Türkçe Dublaj İzle

Rusya yapımı olan dram türünde bir film hikayesi de sürekli şiddetli geçimsizlik yaşayan bir çiftin birbirlerine olan sevgileri tükenmiş ve zorla aynı evi paylaşmaktadırlar. Olan çocuklara olmaktadır iki yetişkin insan a..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Ailecek Şaşkınız Full İzle 1:53:49

Ailecek Şaşkınız Full İzle

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Murat Cemcir, Saadet Aksoy İzleyeceğimiz yerli yapım Ailecek Şaşkınız'da, Ferhat ve Gökhan adındaki iki kafadarın komedi dolu serüvenleri anlatılıyor. Babadan kalan holdinge Ceo olarak gelen ..

Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm 2:33:23

Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında heyecan dolu bir bölümler geliyor. nBu Cuma 22. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Ömer’in Kabadayılar dünyasındaki yükselişini,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 61.Bölüm 2:17:26

Söz | 61.Bölüm

Hain pusudan ağır yaralı olarak çıkan Yavuz (Tolga Sarıtaş) tedavi altındayken, kardeşleri de sınır dışında ölüm kalım mücadelesi vermektedir.nBombanın etkisiyle savrulan aracın altında kalan Aşık (Doğukan Polat) zor dur..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben Ellis 00:58

Ben Ellis

Ben Ellis... Nashville'de latin dili öğretmenliği yapan Ellis kanserle girdiği mücadeleye yenik düşüyor. Hayata gözlerini yumduğu son aya kadar tam zamanlı çalışmaya devam ediyor. Ölümünden bir kaç gün evvel tüm öğrenci..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

ARKADAŞLARINIZA YAPABİLECEĞİNİZ DAHİCE ŞAKALAR 11:34

ARKADAŞLARINIZA YAPABİLECEĞİNİZ DAHİCE ŞAKALAR

Nefis yiyecek şakalarıyla arkadaşlarınıza çikolata gibi görünen sebzeleri ikram etmeyi, ev arkadaşınıza nasıl şaka yapacağınızı ve boş bir karton kutuda lezzetli bir keki nasıl pişireceğinizi öğreneceksiniz. nnSizi gülüm..

  • GÜL tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle 1:49:03

Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle

Kurtlar Arasında | Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi | Full Film İzle Filmin Konusu: Babası tarafından zengin toprak ağasına borcu karşılığında verdiği 7 yaşındaki Marcos'un hayatını anlatmakta. Marcos, babası tarafından..