#Sorumluluk

Tavukları Yemeyip Pakette Yavrularına Götüren Koca Yürekli Anne Köpek 01:14

Tavukları Yemeyip Pakette Yavrularına Götüren Koca Yürekli Anne Köpek

Anne yüreği işte. İyi insanların verdiği tavukları yemeyip yavrularına götüren anne köpekten yürekleri ısıtan görüntüler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spor Engel Tanımadı İzle 01:37

Spor Engel Tanımadı İzle

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Bilimler MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. sınıf öğrencileri, down sendromlu çocuklar ve görme engelli sporcular ile ‘Spor Engel Tanımaz’ adlı sosyal sorumluluk..

Burak Özçivit; Neden Tüm Dünya Bizi İzlemesin 02:47

Burak Özçivit; Neden Tüm Dünya Bizi İzlemesin

Bir sosyal sorumluluk projesine katılan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Türk oyunculuğuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Çağatay Ulusoy'dan İbrahimoviç Golü 00:31

Çağatay Ulusoy'dan İbrahimoviç Golü

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, sosyal sorumluluk projesi kapmasında, Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Futbol takımıyla futbol oynadı. Ünlü oyuncunun attığı klas gol büyük beğeni aldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Remi Gaillard Bir Kafeste 87 Saat Yaşayarak 200 Bin Euro Topladı 05:19

Remi Gaillard Bir Kafeste 87 Saat Yaşayarak 200 Bin Euro Topladı

Dünyanın en büyük troll'ü Remi Gaillard bu defa sosyal sorumluluk projesi ile karşımıza çıktı. Köpek barınağına giden Remi 87 saat boyunca bir kafeste yaşayarak 200 bin Euro bağış toplayıp 200 de hayvanın sahiplenmesini ..

  • JET TV tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Kimden Özür Diledi! 01:31

Beyaz Kimden Özür Diledi!

Kadına Şiddet e dikkat çekmek amacıyla hazırladıkları Cesaretin Var mı? sosyal sorumluluk projesi sorumlusu Aykut Yıldız Beyaz'a Kimden özür dilersiniz? diye sordu.. Beyaz'ın verdiği cevap büyük alkış aldı!..

  • ANKA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Bakan Soylu Gönülleri Fethetti 01:37

Bakan Soylu Gönülleri Fethetti

Üsküdar Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi olan Tebessüm Kahvesi'nin personellerinden down sendromlu Evren, askerlik hayaline kavuştu. Evren askeri kamuflajını giyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziy..

Uber Londra Lisansının İptalini Yargıya Taşıdı 00:40

Uber Londra Lisansının İptalini Yargıya Taşıdı

Telefon uygulamasıyla alternatif taksi hizmeti sunan Uber, Londra’daki lisansının iptaline karşı temyiz başvurusunda bulundu. Londra Ulaştırma Dairesi, Uber’in lisansının kurumsal sorumluluk eksikliği ve müşterilerin gü..

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler 01:00

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler

Romanya’da pazar günü düzenlenen genel seçimlerde, sol kanattaki Sosyal Demokratlar (PSD) oyların yüzde 45’ini alarak sandıktan birinci parti çıktı. Geçen dönem iktidarda olan parti, hükümet karşıtı eylemler nedeniyle g..

Akıllı Panodaki Yaşlı Bir Kişi ile Karşılıklı Kahve İçmek 01:49

Akıllı Panodaki Yaşlı Bir Kişi ile Karşılıklı Kahve İçmek

Norveç merkezli bir sosyal sorumluluk platformu yaşlı insanlara dikkat çekmek amacıyla bir durağa akıllı pano yerleştirmiş. Panoda yer alan yaşlı bir adam duraktaki insanlara seslenerek onları kahve içmeye çağırmış...

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması 07:47

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi ile ilgili olarak, “Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından..

Koyunun Sırtında Oturarak Sürüyü Takip Eden Köpek 00:38

Koyunun Sırtında Oturarak Sürüyü Takip Eden Köpek

Sürüyü koyunun sırtında oturarak takip eden tembel fakat aynı zamanda akıllı ve sorumluluk sahibi çoban köpeğini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bulgaristan Başbakanı Borisov İle Birlikte 'Demir Kilise'nin Açılışını Yaptı 02:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bulgaristan Başbakanı Borisov İle Birlikte 'Demi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz inancı ve kökeni ne olursa olsun herkesin özgürce ibadetini yapabilmesini temin etmenin, devletlerin sorumluluk alanında olduğuna inanıyoruz. dedi...

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublaj Fragmanı 01:44

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublaj Fragmanı

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı 00:34

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı

Konya'da, zabıtaya yakalanmamak isteyen dilencinin topladığı paraları yanındaki ekmek arası dönerin içine gizlediği ortaya çıktı. Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarında ..

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

Ant-Man ve Wasp Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:45

Ant-Man ve Wasp Türkçe Altyazılı Fragmanı

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Devlet Bahçeli: Sefer Bizim Zafer Allah'ındır 01:26

Devlet Bahçeli: Sefer Bizim Zafer Allah'ındır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve partisinin il başkanlığını ziyaret etti. CHP'nin siyasi tavrını eleştiren Bahçeli, Afrin harekatı ile ilgili Kahraman Mehmetçiğimiz bir kez daha tarihi b..

Trafolar Sosyal Mesajlarla Renkleniyor 02:19

Trafolar Sosyal Mesajlarla Renkleniyor

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ'nin düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, grafiti sanatçıları tarafından trafo binalarına kadına şiddet, trafik kuralları, madde bağımlılığı, kan bağışı gibi konularda sosyal mesajl..

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ant-Man ve Wasp Orijinal Fragmanı #2 02:16

Ant-Man ve Wasp Orijinal Fragmanı #2

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublajlı Fragmanı #2 02:18

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublajlı Fragmanı #2

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Açıklama 03:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Açıklama

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Huber Köşkü'nde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seçimlerin gayriresmi sonuçları belli oldu. Buna göre milletimiz şahsımıza cumhurbaşkanlığı vazifesini ve yürütme görevini ..