#Sorumsuz baba

Cargo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Cargo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başrolünü Martin Freeman'ın oynadığı Cargo, Karabasan filminin yapımcısının yeni filmi. Aynı adlı popüler kısa filmden esinlenilerek çekilen Cargo, Avustralya kırsalında zombi kıyametinin ortasında kalan bir baba ve bebe..

Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle 1:39:42

Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle

Daha önce babalar savaşıyor 2 filmini türkçe altyazılı olarak yayınlamıştık şuanda türkçe dublaj olarak karşınızda olan filmde Annesi ile babası ayrılmış bir çocuk annesi ile yaşamaktadır. Her ne kadar annesi ile yaşasad..

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ekip, intikam almak için Suriye'den İstanbul'a gelen Vecdi'nin peşinde! Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Rıza Baba, Seli..

Arda Turan, Sizin Yüzünüzden Küfür Yiyoruz 01:44

Arda Turan, Sizin Yüzünüzden Küfür Yiyoruz

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Birbirinden oldukça farklı iki baba (Adam Sandler ve Chris Rock) çocuklarının düğünü için bir araya geldiğinde, ters gitme ihtimali olan her şey ters gider. İkili, bir yandan her şeyi yoluna koymaya çalışıp bir yandan da..

Saniyeler İçinde Ağlayan Bir Bebek Nasıl Susturulur 00:42

Saniyeler İçinde Ağlayan Bir Bebek Nasıl Susturulur

Görüntüde bir baba ağlayan bebeğini ilginç bir yöntemle susturuyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelde Öldüğüne İnan Şimdi - Yeşilçam Film Hataları 00:41

Gelde Öldüğüne İnan Şimdi - Yeşilçam Film Hataları

BABA KARTAL Sette hiç kimsede bu fünyeler görünüyor dememiş mi?..

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Narkozun Etkisinde Kalan Gençten Güldüren Sözler 00:47

Narkozun Etkisinde Kalan Gençten Güldüren Sözler

Ameliyat sonrası narkozun etkisinde olan gencin güldüren sözleri kameraya böyle yansımış efendim. Sesin var sen yoksun neredesin baba..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü 01:57

Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü

Afrin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Cemil Erkek'in Balıkesir'deki baba ocağında gözyaşları sel oldu. Şehidin küçük çocukları 4 buçuk yaşındaki Melike Ceren ve 4 aylık Salih Enes babalarının t..

Kızım ve Ben Fragman 01:41

Kızım ve Ben Fragman

Hayalini kurduğu polis akademisine giren ve birincilikle mezun olan Doruk, zengin bir ailenin tek çocuğudur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'a aşık olur ve evlenirler. Fakat kızları Zeynep'in doğumundan bir süre ..

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı 00:46

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebekleri konusunda anlaşmazlığa düşüyor; ikiliyi büyük bir yüzleşme bekliyor! Cem'in ölümünden sonra hayatını farklı bir yönde çizmek isteyen Aslı ile Ferhat..

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebek hayali kuruyor; Yiğit beklenmedik bir saldırıya uğruyor! Aslı ile Ferhat, bebekleri için yeniden bir araya gelirler. Aralarındaki engelleri kaldırmak..

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı yayında! Ferman'ın kaçması ekibi zor duruma sokuyor! Umut'un kaçırılmasında etkisi olan Şükran terör suçlusu olarak kabul ediliyor. Ekip ve özel terör ekipleri, çok riskli bir çatışma ..

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle 1:28:16

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Naciye’nin başından geçenleri anlatır. Naciye, babasız büyümüştür. Annesi bir süre sonra istemese de başka biriyle evlenir. Naciye, üvey bir baba ve kör bir annenin yanında büyür. Uzak bir akrabasından Na..

Searching Orijinal Fragmanı 02:34

Searching Orijinal Fragmanı

David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından 37 saat sonra David kimsenin bakmadığı bir yeri araştırmaya karar verir. Bütün sırlar..

Havuza Düşen Anneanne Ve Torunu Boğuldu 00:46

Havuza Düşen Anneanne Ve Torunu Boğuldu

Aydın'da işitme ve konuşma engelli kadın ile 3 yaşındaki torunu havuza düştü. Kadın ve torunu boğularak can verdi. Olayın ardından havuz kenarına gelen baba, çocuğunun cansız bedenini sudan çıkardı. İşte o anlar.....

ABD'de ilginç Diş Çekme Yöntemi 00:12

ABD'de ilginç Diş Çekme Yöntemi

İlginç diş çekme yöntemine gülsek mi üzülsek mi bilemedik. ABD’de bir baba oğlunun ayrık duran dişleri için ücretsiz bir çözüm buluyor. Normalde şartlarda çekilmesi gereken dişin arasına bir ip bağlayan adam, oğlunun eli..

  • mızmız tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babasının Arabasından Utanan Ufaklığın Göz Yaşlarına Boğulduğu Anlar 01:39

Babasının Arabasından Utanan Ufaklığın Göz Yaşlarına Boğulduğu Anlar

Kızını okula götürmek için eski bir pick-up ile gelen baba, kızını zorda olsa aracına binmesi için ikna ediyor. Aracı arkadaşlarının görecek olmasında dolayı utanarak okulun yolunu tutan ufaklığın göz yaşlarının sel oldu..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle 1:31:28

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Nursan babası bir uçak kazasında şehit olmuş 10-11 yaşlarında bir pilot kızıdır. Annesi (Nedred Güvenç), anneannesi (Halide Pişkin) ve kız kardeşi ile aynı evde yaşamaktadır. Anne bir evlenme teklifi alır. Çocu..

Yabani Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Yabani Türkçe Altyazılı Fragmanı

Film, genç bir kızın büyüme hikayesi ile kurt adam efsanesini birleştiriyor ve ortaya korkutucu bir deneme çıkartıyor. Anna, dünyaya geldiğinden beri 'Baba' olarak bildiği bir adam tarafından toplumdan uzak bir şekilde b..

Acı Çığlığın Sahibi Artık Görüyor 00:54

Acı Çığlığın Sahibi Artık Görüyor

Suriye'de hava saldırılarında yaralanarak gözlerini kaybeden 10 yaşındaki Abdulmuin El-Hassan isimli çocuk, “Baba, kör oldum” diye feryad etmişti. Küçük çocuk Gaziantep'te tedavi edildi. Artık görebiliyor...

Babalar Ve Çocuklarını  En Güzel Anları 02:01

Babalar Ve Çocuklarını En Güzel Anları

Babaysanız çocuğunuzun yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak kadar güzel bir şey yok bence . yok ben baba değilim ...

  • JET TV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2018'de Anne Ve Babalık Heyecanı Yaşayan Ünlüler 12 Haziran 2018 07:12

2018'de Anne Ve Babalık Heyecanı Yaşayan Ünlüler 12 Haziran 2018

2018 Yılında Anne Ve Baba Olmanın Heyecanını Yaşayan Ünlüler Hangileri İzle..

  • BETA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ak Kuyruklu Geyik Avcısının Mirası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:36

Ak Kuyruklu Geyik Avcısının Mirası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ünlü ak kuyruklu geyik avcısı Buck Ferguson (Josh Brolin), yaptığı av programı için, uzak kaldığı oğlu Jaden (Montana Jordan) ile aralarındaki bağı güçlendireceği bir hafta sonunu konu alan özel bir bölüm çekmeyi planlar..

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas 01:44

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybeden Alper Baycın’ın (24) evinde yas var. Taziyeleri kabul eden ..

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle 1:13:47

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir ailenin iflasla başlayan çöküşü anlatılır. Osman’ın ailesi ani bir iflasla altüst olur. O vakte kadar müreffeh bir hayat yaşamışlardır. Baba Suat’ın tek çaresi ağabeyinden yardım istemektir. Ancak a..

Hadi Be Oğlum Hd İzle 1:46:44

Hadi Be Oğlum Hd İzle

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bi..

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..