#Sosyete kızı vs mahalle kızı hangisini tercih ederdin

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz 05:45

Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz

Ordu’nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki tüm evler kırmızı-beyaz renk ve her evde Atatürk portresi yer alıyor. Dağınık yerleşim yapısıyla bilinen Karadeniz Bölgesi'nde bu mahalle ezber bozarken mahalle ha..

Ferdi Tayfur Ne Oldu 06:27

Ferdi Tayfur Ne Oldu

hani eskiden yuzunde tebessumler eksik olmazdi kahkahalar sesinde cinlardi e oldu ne oldu sana ne oldu simdi neden susuyorsun daliyorsun gulmuyorsun e oldu ne oldu sana ne oldu hani eskiden ben asik olmam derdin gulup ..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Kalın Topuklu Bot Modelleri: Bot Dediğin Topuklu Olur :)) 03:30

Kalın Topuklu Bot Modelleri: Bot Dediğin Topuklu Olur :))

Kalın topuklu bot modelleri, 2017 yılında da olduğu gibi çok soğuk geçen kışlarda bayanların oldukça fazla tercih ettiği bir ayakkabı çeşididir. Bu denli çok tercih edilmesinin ise birçok nedeni var. Bize göre bunlardan ..

  • Kadınca tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
03:19

"Doğunun Saklı Denizi" Hazar Gölü Tatilcilerle Doldu Taştı

Hava sıcaklığının yükseldiği günlerde, doğu illerinde yaşayan vatandaşlar tatil için Doğunun Saklı Denizi olarak adlandırılan Hazar Gölü'nü tercih etti. Son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar doğunun ..

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy 10:38

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy

İnce yapısı ve çok yoğun bir kapatıcılığı olmamasından dolayı tercih edildi. Make up Forever Light Concealer no:1’le göz altı renk farklılığı giderildi. Göz altına aydınlık bir görünüm kazandırıldı. M.A.C Prep+Prime pudr..

BMW 520i Test Sürüşü 08:34

BMW 520i Test Sürüşü

1.6 benzinli motorlu BMW 520i Test Sürüşü videosu yayında... BMW 520i ile ilgili en çok merak edilen konu 1.6 litre motorlu E180'den daha iyi olup olmadığı... Ben de BMW 520i'yi test ederken bu sorunun yanıtı aradım ve ..

  • BETA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeytan Dağında Bir Gece 56:08

Şeytan Dağında Bir Gece

Daha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeytan dağı, kurban-ı şeytan dağı veya şeytan bayırı artık hangisini tercih ederseniz orada 1 gece kamp kuruyoruz.Ama bu d..

  • ZULMA tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mandalinalı Peynirli  Pasta 06:18

Mandalinalı Peynirli Pasta

Mandalinalı peynir pastası tarifi malzemeler alt tabanı için gerekenler 1 tane yumurta 80 gr yumusak tereyagi(2 y.k kasigi) 100 gr seker(1cay bardagi) 200 gr un(1 bucuk su bardagi) 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 tane van..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik 56:08

Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik

Daha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeytan dağı, kurban-ı şeytan dağı veya şeytan bayırı artık hangisini tercih ederseniz orada 1 gece kamp kuruyoruz.Ama bu d..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burgu Baklava Tarifi 10:57

Burgu Baklava Tarifi

Burgu baklava Hamuru için 1yemek kaşığı tereyağı 1yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı sirke 1,5 çay bardağı su 4 veya 5 su bardağı arası un Şerbet 3,5 su bardağı su 3 su bardağı seker ..

Pervane Baklava Tarifi 10:08

Pervane Baklava Tarifi

Pervane baklava hamuru için 1yemek kaşığı tereyağı 1yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı sirke 1,5 çay bardağı su 5 ve 5,5 su bardağı arası un şerbet 3,5 su bardağı su 3 su bardağı seker ..

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

Dansıyla Düğüne Neşe Katan Bağyan (Bulgar Düğünü) 11:26

Dansıyla Düğüne Neşe Katan Bağyan (Bulgar Düğünü)

Bulgar mahalle düğünleri her zaman eğlencenin ve görsel şölenin hat safhada olduğu şenlikler olarak beğeni topluyor. Buradaki mahalle düğününde muhacir kızımızın ve diğer davetli gençlerin yeteneklerine şahit oluyoruz. Y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.368 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dansıyla Düğüne Neşe Katan Bağyan (Bulgar Düğünü) 11:26

Dansıyla Düğüne Neşe Katan Bağyan (Bulgar Düğünü)

Bulgar mahalle düğünleri her zaman eğlencenin ve görsel şölenin hat safhada olduğu şenlikler olarak beğeni topluyor. Buradaki mahalle düğününde muhacir kızımızın ve diğer davetli gençlerin yeteneklerine şahit oluyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nusr-Et'e Kafa Tutan Adanalı Kasap Ali Baba 00:37

Nusr-Et'e Kafa Tutan Adanalı Kasap Ali Baba

Nusret'e kafa tutan, Adanalı meşhur kasap Ali Baba, çektiği video ile sosyete kasabı Nusret'e adeta meydan okudu...

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nusret'in Izgara da Bonfile Şovu 00:58

Nusret'in Izgara da Bonfile Şovu

Ete tuz atma hareketiyle dünyada fenomen olan sosyete kasabı Nusret'in ızgara da bonfile şovunu izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülse Birsel'den Takipçisine Ayar 01:38

Gülse Birsel'den Takipçisine Ayar

Gülse Birsel'in yeni dizisi 'Jet Sosyete' için geri sayım başladı. Birsel, geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan dizi ile ilgili takipçisinden gelen 'Jet Sosyete ğirenç olmuş' şeklindeki eleştiriye bakın ne yanıt verdi..

  • BETA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nusret'in Et Şovunda Yere Kapaklanan Müşteri 00:19

Nusret'in Et Şovunda Yere Kapaklanan Müşteri

Sosyete kasabı Nusret Gökçe'nin et şovu sırasında o anları kaydetmek isteyen müşterisinin yere kapaklanması kameraya böyle yansıdı. Sosyete Kasabı Nusret Durma parçala dedi notuyla paylaştığı videoda, müşterisi yere dü..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu 04:24

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu

Adana’da eskiden gariban yemeği olarak bilinen ve tanesi 4-5 liraya satılan şırdan, artan talep ve sakatat sıkıntısı nedeniyle lüks haline gelerek tanesi 15-16 liradan satılmaya başladı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Mura..

Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve 04:40

Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve

Kuyu başına vardım Zeynebi görem diye Nasıl haberin almışsa dayı emmi hep orda Dediler ne ararsın kızı almak mı istersin Sana bir çift sözümüz var hele buysa niyetin İşte hendek işte deve ya atlarsın ya düşersin Ba..

Semt Abisinin Görevleri - Scorp 10:21

Semt Abisinin Görevleri - Scorp

Mahalleler arasında kendini bellirli bir şekilde tanıtan kişilerin mahalle sakinlerine yaptığı kıyaklar seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Kira Semt Bizim Fragman 01:12

Ev Kira Semt Bizim Fragman

Aynı muhitte doğup büyüyen bir grup arkadaş rahatça yaşadıkları semtlerinde artık zorlanır hale gelmiştir. Semtleri zenginlerin son gözdesi olmuştur ve bu durum kiraların artmasına neden olur. Mahalle halkı birer birer e..

Genç Adamın Kimlik İsteyen Polisin Önünde Dans Etmesi 01:39

Genç Adamın Kimlik İsteyen Polisin Önünde Dans Etmesi

Antalya'da gece vakti mahalle arasında bağıran genç adam yüzünden mahalle sakinleri rahatsız olunca polise haber vermiş. Polis ekibi olay mahalline geldiğinde kimlik isteyince genç adam çeşitli figürlerle dans etmeye baş..

  • JET TV tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Düzce’de sağanak; dereler taştı, evleri su bastı 03:36

Düzce’de sağanak; dereler taştı, evleri su bastı

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle dereler taştı. Bazı mahalle yolları ile evlerde su baskınları meydana geldi. Gölyaka'da sağanak etkili olurken, Yazınpınar Mahallesi ile Hacıyakup köyün..

Şakadan rehin almış! 01:53

Şakadan rehin almış!

ADANA'DA BİR MAHALLE MUHTARI, İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜNÜN SIRTINA SİLAH DAYAMIŞ,, YOL İSTEMİŞTİ... KARAKOLDA ŞAKA YAPTIĞINI SÖYLEYİP SERBEST KALDI. MAHALLE SAKİNLERİ DE YAPMAZ ÖYLE ŞEY DİYEREK MUHTARLARINA ARKA ÇIKTI...