#South park 17 sezon İzle

Şark Bülbülü Kemal Sunal Hd Film İzle 1:28:30

Şark Bülbülü Kemal Sunal Hd Film İzle

Şark Bülbülü - Kemal SUNAL (Restorasyonlu) Başlık Parası için İstanbul'a gelen ve rastlantılar sonucu Şaban Ballıses adıyla ünlü bir türkücü olan Şaban (Kemal Sunal)’ın komik öyküsü... Film bir gecede şöhret olan ünlüle..

  • PengoTV tarafından
  • 14.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle 1:42:20

Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle

Kurşun Yağmuru – Ricochet (1991) – 720p Türkçe Dublaj Full Film izle Hollwood’un kısa zamanda üne kavuşturduğu ünlü aktör Danzel Washington’un başrolünü üstlendiği müthiş bir macera filmi. Filmde,sokaklarda görevli polis..

  • PengoTV tarafından
  • 4.792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:57:46

Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:14:42

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle 2:10:44

Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Öteki Taraf Hd İzle 1:39:11

Öteki Taraf Hd İzle

Başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece'yi de yanına alarak yen..

John Wick 2 Türkçe Dublaj İzle 2:02:22

John Wick 2 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Rec 1 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:15:19

Rec 1 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Genç bir TV muhabiri olan Angela ile haber kameramanı Pablo, itfaiyecileri konu edinen bir program hazırlamaktadırlar. Oldukça sıkıcı geçen program bir telefonun gelmesiyle hareketlilik kazanır. Yaşlı bir kadını..

Rec 2 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:24:14

Rec 2 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : İnsanları saldırgan birer zombi haline getiren salgın hastalığın görüldüğü apartman karantinaya alınmıştır. Sağlık memurları ve SWAT ekibi sonunda apartmana girer ve teçhizatlarını yerleştirmeye başlar. Bu sırad..

Rec 3 - Diriliş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:15

Rec 3 - Diriliş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Koldo ve Clara için hayatlarının en önemli günüdür. Herşey çok normal başlamıştır, özellikle gelin ve damat ile onların aileleri olmak üzere herkes bu önemli günün tadını çıkarmaktadır. Fakat birdenbire bazı mis..

Rec 4 - Kıyamet Gecesi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:34:59

Rec 4 - Kıyamet Gecesi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Zombi virüsünün yayıldığı ve esaslı bir dehşet evine dönüşen bu yerden kurtulan tek insan olan Angela, kurtarıldıktan sonra kendini okyanusta yer alan bir tankerin karantina bölümünde bulur. Tanker bir nevi, ins..

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle 2:06:38

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle

Amerikan yapımı Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim türünde olan mute yani sessiz kahraman olarak türkçeye çevrilen filmde yaklaşık 2050'li yıllarda geçmektedir. Genel olarak almanya'da geçen olaylar zincirlemesinde içkili bir m..

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle 1:42:32

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdak..

Hellraiser Judgment Türkçe Altyazılı İzle 1:21:09

Hellraiser Judgment Türkçe Altyazılı İzle

Korku türünün efsane yazarı Clive Barker'ın hayal gücünün eseri olan olağanüstü dünyadaki 10. maceramız başlıyor! Hellraiser: Judgement filminde, klasik bir cinayet soruşturmasında görevde olan üç dekdektifin, Pinhead'i..

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:03:17

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Filmde, Güney Kore ve Kuzey Kore’nin ilk defa resmi olmayan bir işbirliğine dayalı gerçekleştirdiği soruşturma konu almaktadır. Kuzey Koreli bir dedektif olan Im Chul-Ryung (Hyun-Bin), Kuzey Kore mülteci suç ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 2.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New Trial 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:59:03

New Trial 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, haksız yere cinayetten 10 yıl hapis yatan Hyun-Woo (Kang Ha-Neul) ve bir avukat olan Joon-Young’un (Jung Woo) hukuk mücadelesini konu almaktadır. Hyun-Woo, bir taksi şoförünün öldürüldüğü cinayet davasının..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.281 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:01:40

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Küçüklüklüğünden belli dedektif olma arzusu Bahar için bir takıntı haline gelir. Ve sonunda hayallerine kavuşur. Sung-Jin ile evlidir ve bir bebekleri vardır. Kocasıyla birlikte çalışıp 2 katlı bir evde yaşamak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.528 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:57:14

Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Jang Young Sil işinden kovulur ve işini geri alabilmek için patronunu dolandıran kişileri bulması gerekir. Patronunu dolandıran şirkette çalışarak ajanlık yaparken, başka bir ajanla daha karşılaşır. Polis olan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.308 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Braven Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:36

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle

ABD ve Kanada sınırı üzerinde oturmakta olan Ağaç kesim ustası Joe Braven'in uyuşturucu satıcıları ile başı büyük bir belaya girmiştir. Uyuşturucu satıcılığı yapan çete, ellerinde bulunan uyuşturucuları muhafaza etmek iç..

Kafes Hd İzle 1:53:57

Kafes Hd İzle

Kafes, 12 Eylül Darbesi döneminde geçiyor ve bu dönemde cezaevinde işkencelere maruz kalan gençlerin hayatını ele alıyor. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Nilay Duru, Fırat Şahin gibi isimlerin yer aldığı dram filmi Kafes'..

Prestij Film Türkçe Dublaj İzle 2:10:29

Prestij Film Türkçe Dublaj İzle

19.yy sonlarında Londra’da Robert Angier, sevgili eşi Julia McCullough ve Alfred Borden hem arkadaştırlar hem de bir sihirbazın asistanlarıdırlar. Bir gösteri esnasında Julia ölünce Robert, onun ölümünden Alfred’i suçlar..

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle 1:32:06

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle

A Ghost Story filmi dram fantastik ve romantik türünde bir film. 2017 senesinde yayınlanan film türkçe dublaj olarak ilk defa izleyici ile buluşuyor. Aylar önce ölen bir adam masallarda anlatıldığı gibi beyaz bir çarşafa..

Parker Türkçe Dublaj İzle 1:58:40

Parker Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Şeytanın Avukatı, Ray gibi ödüllü yapımlara imza atmış olan Oscarlı sinemacı Taylor Hackford'ın üstlendiği aksiyon ve suç filminin baş rolünde Jason Statham yer alıyor.Jennifer Lopez,Nick Nolte ve Michael ..

451 Fahrenheit 2018 Türkçe Dublaj İzle 1:40:57

451 Fahrenheit 2018 Türkçe Dublaj İzle

451 Fahrenheit filmi 2018 yılında yayınlanmış ve gelecekte herhangi bir zamanda geçen kitap okumanın yasaklandığı bu nedenle kitap saklamanın vatan hainliği ile aynı olduğu bir dönemde geçen bir film. İtfaiye görevlileri..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:57:48

Tomb Raider Türkçe Altyazılı Hd İzle

Tomb Raider oyun serisini bilmeyen yoktur macera ve aksiyonun hiç eksik olmadığı bir oyunun sinemaya aktarılmış hali. 20 yaşında olan Lara Croft yıllar önce babasını kaybetmiştir. Hiçbir haber bırakmadan ortadan kaybolan..

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle 1:55:19

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle

15 nisan 1955 yılında kurulmuş şuanda tüm dünya'da 69 milyon müşteriye ulaşan kayıtlardaki en büyük fast food zinciri olarak görülmektedir. Genel olarak hamburger ve patates çipsi ile hizmet veren McDonald’s ın kuruluşun..

Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending Türkçe Dublaj İzle 1:48:36

Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending Türkçe Dublaj İzle

Yönetmen:Ritesh Batra ve Senaryo:Julian Barnes, Nick Payne yer aldığı Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending filmi Dram, Gizem türünde 01 Mart 2017 (ABD) 'de yayınlanmış İngiltere yapımı bir filmdir. Yıllar önce bir ev..

Katilin Peşinde - Wo Shi Shei Türkçe Dublaj İzle 1:32:24

Katilin Peşinde - Wo Shi Shei Türkçe Dublaj İzle

Gözlerini açtığında bir köprünün altında işlenmiş cinayer mahalinin ortasında bulacaktır. Gördükleri ile ne olduğunu anlamaya çalışan adamın üzerine cinayetin atılmak istendiğini anlayınca kaçmaya çalışacaktır çıkan arbe..

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Lezzetler Ve Renkler Türkçe Dublaj İzle 1:35:10

Lezzetler Ve Renkler Türkçe Dublaj İzle

Simone adında lezbiyen olan bir kadın ailesine durumu yıllardır anlatmamış ve saklamıştır. Artık zamanı geldiğini düşünür ve konuyu açmaya karar verir. Nasıl konuya girmesi gerektiğini düşünürken bu arada aşçılık yapan S..