#Soyludan hdp grup toplantısına katılan büyükelçilere tepki kabul etmiyoruz

Sevgililer Günü'nde Sonu Faciayla Sonuçlanacak 10 Hediye 09:02

Sevgililer Günü'nde Sonu Faciayla Sonuçlanacak 10 Hediye

Sevgililer Günü hediye önerileri mi? İşte size muhteşem 10 öneri. Bunları sakın yapmayın!!! Tabii sevgilinizden ayrılmak istiyorsanız bu size kalmış. Mesuliyet kabul etmiyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feci kazada otobüs sürücüsünün uyuduğu iddiası 06:56

Feci kazada otobüs sürücüsünün uyuduğu iddiası

İstanbul’da meydana gelen feci kazada yakınlarını kaybedenler sürücünün kazadan önce 2 kez uyuduğunu ve yolcuların uyardığını öne sürerken kazada hayatını kaybeden sürücünün arkadaşları ise “Asılsız iddiaları kabul etmiy..

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

Amerika'da  Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık 10:13

Amerika'da Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık

Amerika'da Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam et..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Hükumeti Birlikte Devirelim 01:08

Hükumeti Birlikte Devirelim

Hükumeti birlikte devirelim. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP'ye böyle seslendi...

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği 01:21

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği Meclis genel kurulunda, bylock tartışması yaşandı. AK Parti ile HDP karşı karşıya geldi, kavga son anda önlendi....

Bahçeli’den CHP’ye Çok Sert Eleştiriler 01:55

Bahçeli’den CHP’ye Çok Sert Eleştiriler

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'yi hedef alarak, “HDP'ye fahri sözcülük yapmak net biçimde Kandil'e göz kırpmak, İmralı'ya şirinlik yapmak, Kürdistan müteahhitlerine takla atmaktır” dedi...

Gündeme Bomba Gibi Düştü Yürüyüşe Türk Bayrakları Alınmadı 02:36

Gündeme Bomba Gibi Düştü Yürüyüşe Türk Bayrakları Alınmadı

Berlin'de düzenlenen CHP yürüyüşünde Türk Bayrağı krizi yaşandı. Gündeme bomba gibi düşen olayda görevlilerinin, yürüyüşe Türk Bayraklarının alınmayacağını söylediği görüntüler sosyal medyada büyük tartışmalara sebep old..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Onların Yeri Kandil Biliyorsunuz 00:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Yeri Kandil Biliyorsunuz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP'li milletvekillerinin TBMM'nin 26. dönem 3. yasama yılı açılış törenine katılmalarını, “Onların yeri Kandil biliyorsunuz” sözleriyle değerlendirdi...

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar 05:00

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar

Bir yılı aşkın süredir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin hikayeleri yürek burkmaya devam ediyor. Çocuğu dağa kaçırılan acılı annelerden İmmihan Nilifırka, Mesleğini seviyordu, dört gözle ..

Acılı Anne Kızına Dönmesi İçin Böyle Çağrıda Bulundu 01:36

Acılı Anne Kızına Dönmesi İçin Böyle Çağrıda Bulundu

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa götürülen ailelerin Diyarbakır HDP il binası önündeki evlat nöbeti devam ediyor. 1 yılı aşkın süredir oturma eylemlerini sürdüren o anneler, evlatlarına teslim ol ç..

Meclis'te Bütçe Görüşmelerinde Kavga Çıktı 03:27

Meclis'te Bütçe Görüşmelerinde Kavga Çıktı

Meclis’te bütçe görüşmelerinin 6. gününde de tansiyon düşmek bilmedi. HDP'nin suçlamaları üzerine kürsüye çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu PKK'lı teröristlerin öldürüldüğü operasyonu fotoğraflarla anlattı. HDP'li vek..

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz 03:15

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK’nın 13 vatandaşımızı şehit ettiği vahşi katliamın ardından Meclis'te konuştu. O konuşmada HDP'nin iki yüzlü siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi. Zaman zaman duygusa..

Engelli genç kandırılıp dağa kaçırıldı, aile evlat nöbetine katıldı 01:18

Engelli genç kandırılıp dağa kaçırıldı, aile evlat nöbetine katıldı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemine, bir aile daha katıldı...

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te 02:25

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te

HDP'Lİ SEMRA GÜZEL'İN TERÖRİST SÖZLÜSÜYLE YENİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKARKEN, DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASINA YÖNELİK FEZLEKE MECLİS'E ULAŞTI. PARLAMENTODA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN UZANTILARINI GÖRMEK İSTEMİYORUZ DİYEN CUMHURBA..

Ailelerin kararlı direnişi 987’nci gününde 01:39

Ailelerin kararlı direnişi 987’nci gününde

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki evlat nöbeti 987. gününde devam ediyor...

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi 00:36

Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi

Boğaziçi Üniversiteler Derneği'nin toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında bir bebeğin ağlaması renkli anlara sahne oldu. Konuşmasına ara veren Erdoğan, ”Ağlatma bebeği, neden ağlat..

Selçuk Bayraktar Türkiye'nin İnsansız Hamlesini Yeni Şafak'a Anlattı 03:21

Selçuk Bayraktar Türkiye'nin İnsansız Hamlesini Yeni Şafak'a Anlattı

Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest İstanbul'un tanıtım toplantısına katılan Baykar Makina Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdür Ersin Çelik'in sorularını yanı..

Alp Navruz Ve Afra Saraçoğlu'ndan Samimi Açıklamalar 04:37

Alp Navruz Ve Afra Saraçoğlu'ndan Samimi Açıklamalar

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.441 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Yıldırım'ın  Partiliyle Diyaloğu Gülüşmelere Neden Oldu 00:46

Yıldırım'ın Partiliyle Diyaloğu Gülüşmelere Neden Oldu

Başbakan Binali Yıldırım'ın, AK Parti Grup Toplantısı'na katılan bir partiliyle diyaloğu salonda gülüşmelere sebep oldu...

Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti 17:06

Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti

Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu programa katılan Yeşim Salkım arasında kavga çıktı. Son günlerde Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında yaşananlar magazin dünyasının en çok konuştuğu konular arasında. Dün Beyaz Tv'de tyayı..

  • ANKA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce