#Soyludan hdp grup toplantısına katılan büyükelçilere tepki kabul etmiyoruz

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri 06:38

Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta 03:56

Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harika Ölü Takli Yapan Papağan 00:57

Harika Ölü Takli Yapan Papağan

Papağan, papağansılar (Psittaciformes) takımını oluşturan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü, sıcak yerlerde yaşayan kuş türlerine verilen ad. Ayrıca bu kuşların bazı türleri söylediğiniz bazı şeyleri tekra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Bergen Kimdir? 02:03

Bergen Kimdir?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 16 Temmuz 1960'da Mersin'de doğdu. Anne ve babasının boşanmasıyla annesi Sebahat Çakır'la 1966'da Ankara'ya yerleşti. Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'ndan sonra Ankara Devlet Kons..

Tehlikeli Oyun Film İzle 1:31:40

Tehlikeli Oyun Film İzle

Rainer Wegner (Jürgen Vogel), öğrencilerinin ilgisizliğinden dolayı, dikkatlerini çekebilmek adına bir deney yapmaya karar vermektedir. Bu deneyde öğrencilerinden kendini liderleri olarak kâbul etmelerini ve kendine Mr. ..

  • Tv Series tarafından
  • 8.615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Fettah Can - Olan Bize Oldu 03:49

Fettah Can - Olan Bize Oldu

Fettah Can - Olan Bize Oldu Şarkı Sözleri Kabul ediyorum Bu hatalar zincirinin son halkası benim Kabul ediyorum Kırılan kalbinin izlerinin çoğu benim Gözyaşında üzgün bakışında Dağılan yine benim İstesen de istemesen d..

  • PengoTV tarafından
  • 3.235 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan Reklam 00:30

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan

ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasağı sonrası kolları sıvayan Airbnb politikaya tepkisini Super Bowl'da yayınladığı reklamla gösterdi. #Weaccept (Kabul ediyoruz) başlığıyla yayınlanan reklam, insanların sahip oldukla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu 00:59

Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya'nın sistematik bir şekilde Türkiye karşıtlığı ve Almanya'da yaşayan vatandaşlarımıza özellikle sistematik bir şekilde yaptığı baskı kabul edilemez. dedi...

Hollanda’nın Attığı Bu Adımın Elbette Bir Karşılığı Olacak 01:39

Hollanda’nın Attığı Bu Adımın Elbette Bir Karşılığı Olacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda’nın uçuş iznini iptal etmesine ilişkin, “Bu karar her bakımdan skandaldır ve kabul edilemez. Diplomatik teamüllere sığmaz. Hollanda’nın attığı bu adımın elbette bir karşılığı o..

Nerdesi̇n Yarasülallah Güzel Bir İlahi !!!! 07:04

Nerdesi̇n Yarasülallah Güzel Bir İlahi !!!!

ALLAHIM sen çok buyuksun yarabbim kudretin ilimin sonsuz biz müslümanları cehennem azabından koru yarabim peygamber efendimizin eli suyu yüzü hürmetine dualarımızı kabul eyle yarabbim şüpesizki sen duaları kabul edensin ..

  • PengoTV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi 04:00

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan Gaziantep Arena için TOKİ tarafından görevlendirilen geçici kabul heyeti dün stada gelerek raporunu hazırlamaya başladı. Yaklaşık 3-4 gün sü..

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektrik Direğine Astığını Duyurdu. 00:45

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektr

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektrik Direğine Astığını Duyurdu. Birleşmiş Milletler (BM), terör örgütü IŞİD militanlarının, işbirliğini kabul etmedikleri ve Irak güvenlik güçlerine a..

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

Nihat Hatipoğlu - Evliyken Başkasına Aşık Olmak Günah Mı 02:19

Nihat Hatipoğlu - Evliyken Başkasına Aşık Olmak Günah Mı

NİKAH AKİT DEMEKTİR Karı koca birbirleriyle sözleşme imzalımış gibidir. diyen Hatipoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: Zaten nikahın anlamı akittir. Hocanın yanında kabul ettim, ona vardım, onu aldım demek de bu akidi sözl..

  • ANKA tarafından
  • 1.583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam 04:23

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam

Amerikalı genç adam, en yakın arkadaşının eşek şakasının kurbanı oldu. Youtube yayıncısı Ryan, bir randevulaşma sitesi üzerinden en yakın arkadaşıyla temasa geçmesi için bir aktris ile anlaştı. Aktris, eşek şakası kurban..

  • PengoTV tarafından
  • 2.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meyra - Karar Bize Ait 03:40

Meyra - Karar Bize Ait

Çok üzdüm seni Dönebilir miyim sana geri Dert içime gizli Alabilir miyim seni geri Yok sebebi çok Kendime geldim ben daha yeni Ne acı demek ki Getirmiyor zaman bizi geri Sus söyleme Kalbini dinle Bir daha dene..