#Soyludan hdp grup toplantısına katılan büyükelçilere tepki kabul etmiyoruz

İşte Sivil Denilen O Teröristler 01:22

İşte Sivil Denilen O Teröristler

Şırnak'ta 2015 yılında yaşanan çatışmalarda teröristleri yöneten iki kadın teröristi, terörist ele başlarından Duran Kalkan'ın görevlendirdiği ortaya çıktı. PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin siviller öldürülüyor yalanı i..

Türk Bayragı Chp lileri Rahatsız Etti 01:59

Türk Bayragı Chp lileri Rahatsız Etti

Berlindeki yürüyüşte chp lilerle hdp liler tartıştı haberi izle..

PKK'dan Chp'ye İttifak Çağrısı 04:38

PKK'dan Chp'ye İttifak Çağrısı

CHP'nin sözde adalet yürüyüşüne verdiği destekle bilinen terör örgütü PKK, Erdoğan'a karşı ittifak oluşturmak üzere CHP'yi de kendi bloğuna davet etti. CHP, HDP, Sözde MHP'li muhalifler, FETÖ ve PKK'nın nasıl aynı çizgiy..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Milli Mücadelede Karşımıza Çıkanı Ezer Geçeriz 02:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan Milli Mücadelede Karşımıza Çıkanı Ezer Geçeriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KCK ve HDP'nin sokak çağrısına dair, Bu çağrıya uyup da meydanlara çıkma yanlışına düşenler bedelini çok ağır öderler. Zira bu, bir milli mücadeledir. Bu milli mücadelede karşımıza kim çıkarsa çık..

Diyarbakır'da Izinsiz Gösteriye Izin Verilmedi 01:01

Diyarbakır'da Izinsiz Gösteriye Izin Verilmedi

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümü bahanesiyle izinsiz açıklama yapmak isteyen HDP'li gruba izin verilmedi...

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi 02:27

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi

Genel seçimlerde HDP yüzde 10 barajını geçince Cumhuriyet Meydanı'nda şükür pilavı dağıtan CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları tarafından Afrin zaferi için pilav dağıtımına ..

Meral Akşener Erken Çark Etti 00:20

Meral Akşener Erken Çark Etti

10 Ocak günü partisini CHP ve HDP ile yan yana getirme çabasını çok çirkin, saygısız ve ayıp bulan Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yapılan vekil transferinin ardından bugün de ittifak detayları için CHP genel Başkanı ..

Bakan Soylu: Biz Ona 4 Duvar Verdik İstediğine Sırtını Dayasın 00:46

Bakan Soylu: Biz Ona 4 Duvar Verdik İstediğine Sırtını Dayasın

Ülke TV'de Turgay Güler'in konuğu olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Soylu HDP'li Figen Yüksekdağ'ın 'Biz sırtımızı PYD'ye YPG'ye dayıyoruz' sözlerine 'Şimdi bi..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP' 13:32

'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP'

İbrahim Karagül, seçim sonuçlarının ardından yaptığı ilk analizde CHP ile Meral Akşener'in büyük kaybına dikkat çekerek “Seçimin en büyük kaybedeni CHP oldu. CHP'liler, HDP'ye barajı geçirttiler. Meral Akşener balonu efs..

Yeni Arabamı Kaplattım 11:36

Yeni Arabamı Kaplattım

Zeminde Ayağı Kayan Polisin HDP'li Vekili Düşürmesi..

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Komisyonda terör örgütü gerilimi! 01:35

Komisyonda terör örgütü gerilimi!

MECLİS'TE GERİLİMİN ADRESİ BU KEZ PLAN BÜTÇE KOMİSYONU OLDU. İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU İLE HDP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ, TERÖR ÖRGÜTÜ ÜZERİNDEN ATIŞTI..SÖZLER SERTLEŞİNCE BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNE SIK SIK ARA VERİLDİ...

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir 03:41

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Uşak’ta çıplak arama yapılmasına yönelik iddialar hakkında, “HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir, müptezeldir. Türk Polis Teşkilatı’na bu iftirayı atan ..

Yastık altında 10 bin dolar buldu! 01:47

Yastık altında 10 bin dolar buldu!

CUMHUR İTTİFAKI SONUNA KADAR YAŞAYACAK DEDİ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN FARKLI SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMELERE DESTEK VERDİ. DEVLET BAHÇELİ, HDP'NİN KAPATILMASI İLE İLGİLİ ÇAĞRISINI DA BİR KEZ DAHA TEKRA..

Berberoğlu Fezlekesi Meclis'e Ulaştı 02:55

Berberoğlu Fezlekesi Meclis'e Ulaştı

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun da aralarında bulunduğu 8 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan 10 yeni fezleke meclise ulaştı. Böylece meclise ulaşan fezleke sayısı bin 346 oldu. Ö..

Meclis'te Terör Tartışması 01:47

Meclis'te Terör Tartışması

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sinirler yine gerildi. Genel kurulda HDP‘ye verilen oylar üzerinden terör tartışması yaşandı...

İlkokuldan kaçırılan baldızı için evlat nöbetine devam ediyor 01:16

İlkokuldan kaçırılan baldızı için evlat nöbetine devam ediyor

Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerden Agit Demir, 12 yaşındayken zorla dağa kaçırılan baldızı için eylemini 9..

Mersin'de teröre darbe! 31 adrese eş zamanlı baskın 01:05

Mersin'de teröre darbe! 31 adrese eş zamanlı baskın

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK'nın şehir yapılanmasına yönelik eş zamanlı operasyon başlatıldı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında HDP il eş başkanı da var...

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor 02:09

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor DÜNYA, Irak'ın ikinci büyük kenti olan ve nüfusunun büyük kısmı sünni Araplardan oluşan Musul'un IŞİD'ten kurtarılması operasyonuna kitlenirken, ope..

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti 01:41

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti Manisa'nın Alaşehir ilçesinde evlerinin önünden kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın komşusu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Minik Irmak'ın ailesi kızlarının bulunması için ..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Fetö'cüler Neden Rusya Ya Da Çin'e Kaçmıyor 03:32

Fetö'cüler Neden Rusya Ya Da Çin'e Kaçmıyor

Fetö'cüler Neden Rusya Ya Da Çin'e Kaçmıyor Arka Plan programına katılan Takvim yazarı Bülent Erandaç başka hiçbir ülkede askeri hukukçuların darbenin içinde yer aldığını söyledi. Bunların merkezi New York, Londra ve Be..

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE 15:02

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE

Gökhan, İsyan'ın internete düşen versiyonunu herkese izletti! 24 Kasım O Ses Türkiye meyhanede isyan şarkısıyla Ahmet Parlak büyüledi! O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'..

  • PengoTV tarafından
  • 3.466 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek 01:24

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleye

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek Sabah Anıtkabir'deki anma törenlerine katılan Genelkurmay Başkanı Org. Akar, kuvvet komutanlarıyla denetleme yapmak üzere Şırnak'a gitti. Program..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi şehit olan Muhammed Damar'ın ailesine ziyarette bulundu. İstanbul'da gün boyu çeşitli programlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde, 15 Temmuz darbe gir..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..