#Soyludan hdp grup toplantısına katılan büyükelçilere tepki kabul etmiyoruz

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:38

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Koleksiyoncu dehşet saçmak için bir kez daha geri geliyor. Arkin kurtulmuş halde hastanede yatmaktadır ve Maskeli seri katil şimdi yeni bir kurbanın peşindedir: genç ve çok güzel Elena. Genç kız bir arkadaşının ..

Tepenin Gözleri 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:12

Tepenin Gözleri 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sinemaseverlere kan, hiddet, ter ve gözyaşı vaadeden bu devam filminde dehşet saçan kabus Carter Ailesi ile nihayetlenmiyor. Sıradaki hedef, New Mexico sınırında çalışan bilim insanlarına alet edavat taşımakla g..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:25

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Truth or Dare bir partide Doğruluk mu Cesaret mi oynayan bir grup gencin başına gelenleri anlatıyor. Gençlerden biri (Felix) seçilince oyun çığırından çıkar. Birkaç ay sonra aynı gençler Felix’in düzenlediği bir..

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle 1:23:54

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Ammar: Cin Tarikatı'nda 2009 yılında Emniyet tarafından bulunan bir kasetin izlenmesiyle kurgulanmıştı. Ammar 2: Cin İstilası’nda ise bu kaset, gazetecilik bölümü okuyan bir grup gencin eline geçer. Ekip, Feride..

Sivas'ta Liseli Kızlar Saç Saça Baş Başa Kavga Etti 01:26

Sivas'ta Liseli Kızlar Saç Saça Baş Başa Kavga Etti

Sivas'ta bir grup liseli kız arasında bilinmeyen bir nedenli çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Liseli kızların kavgası ise diğer gençler tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polisin Önünde Merdivenlerden Atıp Tekmelediler 01:09

Polisin Önünde Merdivenlerden Atıp Tekmelediler

Ankara Ticaret Odası'na (ATO) gelen bir grup, Başkanvekili Mustafa Deryal'e yumruklu saldırıda bulundu. Burnundan yaralanan Deryal TOBB ETÜ Hastanesi'ne kaldırıldı. Deryal'in burnunun kırıldığı öğrenildi...

'CHP İster Amuda Kalksın İster Parende Atsın Yine Yararsızdır' 01:39

'CHP İster Amuda Kalksın İster Parende Atsın Yine Yararsızdır'

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, CHP'nin OHAL bahanesiyle 81 ilde düzenlediği oturma eylemi fikren sakat, ahlaken sakıncalı, ruhen hastalıklıdır. diye konuştu...

Devlet Bahçeli Erken Seçim İstedi Tarih Verdi 02:12

Devlet Bahçeli Erken Seçim İstedi Tarih Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmada Bu şartlarda 3 Kasım'ın beklenmesi mümkün değildir. Takdir hakkımızı, seçimin erkene alınmasından yana kullanacağız. diye konuştu, seçim tarihi öne..

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle 2:06:38

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle

Amerikan yapımı Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim türünde olan mute yani sessiz kahraman olarak türkçeye çevrilen filmde yaklaşık 2050'li yıllarda geçmektedir. Genel olarak almanya'da geçen olaylar zincirlemesinde içkili bir m..

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Kedi Çetesinin Saldırısına Uğrayan Köpek Ve Sahibi 01:29

Kedi Çetesinin Saldırısına Uğrayan Köpek Ve Sahibi

Çin'de bulunan bir ormanlık bölgede gezintiye çıkan köpek ve sahibinin bir grup kedinin saldırısına uğradığı anlar kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser

Türkçede Doğruluk mu Cesaret mi olarak adlandırdığımız oyunu temel alan korku filminde, bir grup arkadaş içinde bulundukları tehlikeyi bilmeden oyuna dahil oluyor. İlk başta oyunun ciddiyetini kavrayamayan gençler, yaş..

CHP-İyi Parti İttifakı Akıllara Akşener'in 'Abidik Gubidik' Açıklamasını Getirdi 00:50

CHP-İyi Parti İttifakı Akıllara Akşener'in 'Abidik Gubidik' Açıklaması

Bugün, Ortak tuzak kurdular, boşa çıkarıldı. Kılıçdaroğlu'nun adımı her türlü takdirin üzerinde. açıklamasında bulunan Meral Akşener 11 Mart'ta Kayseri'de Biz şartlı, şurtlu, insanlarla el sıkışıp, sırf aday olabilmek..

Başbakan Yıldırım'dan CHP'li Özel'e Tarihi Ayar 01:08

Başbakan Yıldırım'dan CHP'li Özel'e Tarihi Ayar

TBMM'de yapılan özel oturumda tansiyon yükseldi. Başbakan Yıldırım CHP'li Özgür Özel'e tarihi bir cevap verdi. CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in 'Başbakan'ın 15 Temmuz gecesi emniyetli bir bölgeye götürüldü' iddiasına..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Bekarlığa Veda Partisinden Sağ Çıkamayanlar 00:25

Bekarlığa Veda Partisinden Sağ Çıkamayanlar

Bir grup kızın bekarlığa veda partisinden sonra ki hallerini hep birlikte izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En güzel 23 Nisan Oyunu 02:20

En güzel 23 Nisan Oyunu

Türkiye çocuklar için düzenlenen şenliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı kutladı. Bu seneki bayramın adresi de yine Mustafa Kemal Atatürk’ün istirahatgahı Anıtkabir oldu. Ancak Diyarbakır’da çekilen görüntüler 2..

  • JET TV tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ak Parti Grubu'nun Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan 00:46

Ak Parti Grubu'nun Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan

. AK Parti TBMM Grubu, 24 Haziran seçiminde, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesine ilişkin grup kararı aldı...

Kılıçdaroğlu Göreviniz Namussuz Siyaset Yapanlara Sahip Çıkmaktır 00:17

Kılıçdaroğlu Göreviniz Namussuz Siyaset Yapanlara Sahip Çıkmaktır

CHP grup toplantısında kürsüye gelen Kılıçdaroğlu, emekliye her bayram verilecek 1000 lira ikramiye üzerinden iktidarı eleştirirken, emeklilerden şu sözlerle oy istedi, Göreviniz namussuz siyaset yapanlara sahip çıkmakt..

Şimal Yıldızı 1954 Türk Filmi İzle 1:33:43

Şimal Yıldızı 1954 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Kore Savaşı'nda görev yapan bir Türk müfrezesinin öyküsü anlatılır. Üsteğmen Kemal, düşmanın harekât yollarını öğrenmesi için görevlendirilerek Kore’ye gönderilir. Bir grup askeriyle birlikte yola çıkar..

Tel Örgü 1995 Türk Filmi İzle 1:37:11

Tel Örgü 1995 Türk Filmi İzle

Konusu : Bulgar zulmünden kaçan,türkiyeye dönemek isyeyen bir grup insanın öyküsü. Yıl : 1995 Tür : Dram Senaryo : Sadık Şendil Yönetmen : Sırrı Gültekin Oyuncular : Hulusi Kentmen, Ayhan Işık, Reha Yurdakul, Mualla ..

Erdoğan 'Dikili Ağacınız Yok. Ne Dikeceksiniz Onu Söyleyin' 01:32

Erdoğan 'Dikili Ağacınız Yok. Ne Dikeceksiniz Onu Söyleyin'

Partisinin grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer cumhurbaşkanı adaylarının vaatlerini bu sözlerle eleştirdi: Biri artık Çankaya'da yatacakmış. Diğeri de Külliye'yi..

Kılıçdaroğlu'ndan Tavsiyeler: Kemal Kardeşine Haber Ver Hemen Yanında Olacağım 00:19

Kılıçdaroğlu'ndan Tavsiyeler: Kemal Kardeşine Haber Ver Hemen Yanında

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, “Eğer dış güçler Türkiye'ye karşı oyun oynuyorlarsa Kemal kardeşine haber ver, hemen yanında ..

Öğrencilerden 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Projesi Kum Sarkacı 01:37

Öğrencilerden 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Projesi Kum Sarkacı

Gaziantep'te Kaşıbeyaz Ortaokulu öğretmenlerinin rehberliğinde bir grup öğrenci 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı için kum sarkacı yaptı. Her yaştan öğrencilerin harmonik hareket hakkında bilgi edinmeleri için güzel bir yöntem ol..

  • JET TV tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle 1:46:22

Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film zengin bir kız olan Nuray’la parayı değersiz bulan Samim’in aşk hikâyesini anlatır. Bir grup genç İstanbul’dan yola çıkmış Efes’e gitmektedir. Gezintileri sırasında Samim’e rastlarlar. Samim, Antik Çağ bil..

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti 00:36

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak'ın cenazesi, memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verildi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Manisa B..

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Arap Dünyası Filistin'e Bizim Kadar Sahip Çıkamıyor 01:08

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Arap Dünyası Filistin'e Bizim Kadar Sa

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu...

İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet 05:13

İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve bir grup imam hatip lisesi öğrencisi, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi, Rize mitingindeki sözleri üzerine imam hatip liselerini ziyaret etmeye da..

Sarı Taksi Terörü Kamerada 02:11

Sarı Taksi Terörü Kamerada

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çağrı üzerine içerisinde kadınların da olduğu yolcuları aracına alan UBER sürücüsü ve yolcuları, taksici bir grup tarafından yolu kesilerek tekme ve yumrukla darp edildi. Dehşet anları cep te..