#Soymaya

Bizde emanet namus gibidir 02:12

Bizde emanet namus gibidir

DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK..İSTANBUL LALELİ'DE 2 GASPÇI, 3 MİLYON LİRA TAŞIYAN 2 KURYEYE PUSU KURUP SOYMAYA ÇALIŞMIŞTI..PARA DOLU ÇANTAYI, CANLARI PAHASINA KORUYAN O KURYELER BUGUN SHOW HABERE KONUŞTU... PATRONLARIYSA..

Çamaşır makinesinden hırsız çıktı! 02:41

Çamaşır makinesinden hırsız çıktı!

GÜNDÜZ VAKTİ, BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİNİ SOYMAYA KALKAN HIRSIZ, ÇALIŞANLAR ONU FARK EDİNCE ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN ARKASINA SAKLANDI... YAKALANACAĞINI ANLAYINCA ÖFKELENDİ... ELİNE ÇEKİCİ, KESERİ ALDI, GÖRDÜĞÜ HER ŞEYİ PARÇALADI..

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle 1:31:00

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçsuz yere hapse giren babasını kurtarmaya çalışan bir adamın hikâyesi anlatılır. Burhan, babasının çalıştığı fabrikada şoförlük yapmaktadır. Aynı zamanda fabrika işçilerinden Zehra ile evlilik hazırlı..

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle 1:28:12

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, para için bir cinayeti üstlenen bir adamın, ailesi tarafından kurtarılmasını anlatır. Parasını kızının ilaçlarına veren Osman, evin ihtiyaçları için yüzüğünü satar. Gittiği meyhanede tanıştığı biri tarafı..

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle 1:22:52

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birlikte olmak istediği zengin bir kız uğruna hayatını alt üst eden Ali’nin hikâyesini konu edinir. Ali çalıştığı işlerde süreklilik gösterememiş bir çocuktur. Ablası Nermin ve sözlüsü Vedat’ın yardım çab..