#Soğan dolması soğan dolması tarifi

Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Videosu-3 04:21

Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Vide

3. Bir koşu gidip tavuk dolması yapmasak mı?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Heyelandan Zarar Gören Evlerine Pencereden Girip Çıkıyorlar 04:47

Heyelandan Zarar Gören Evlerine Pencereden Girip Çıkıyorlar

Rize’nin Pazar ilçesinde Kantar ailesi evlerinin kapısına yamaçtan kopan toprak parçalarının kapatması ve evin girişinin yağmur sularıyla dolması nedeniyle evlerine pencereden girip çıkmak zorunda kalıyorlar...

Mardin'de Emekli Edilen Kadrolu Üç Eşek 00:59

Mardin'de Emekli Edilen Kadrolu Üç Eşek

Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde belediye bünyesinde çöp toplama işlerinde kullanılan kadrolu eşeklerden 3’ü, hizmet sürelerinin dolması nedeniyle törenle emekli edildi. Törende, semerleri kırmızı kurdelelerin kesilmes..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Eskişehir 1:07:11

Davetsiz Misafir _ Eskişehir

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Eskişehir’den ekrana geliyor. Eskişehir’deki yolculuğuna tarihi bir konakla başlayan Davetsiz Misafir, ardından Sivrihisar ilçesine..

Maceracı _ Amasya Merzifon 1:03:05

Maceracı _ Amasya Merzifon

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Amasya Merzifon’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Amasya Merzifon Bölüm'ünde ne..

Ev Yapımı Portakallı Lokum 08:42

Ev Yapımı Portakallı Lokum

Ev Yapımı Portakallı lokum Tarifi nasıl yapılır? Portakallı Lokum Tarifi İçin Malzemeler Bir lokum sever olarak ileride daha farklı çeşitleri yapıp yayınlamayı düşünüyorum...

  • Kadınca tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke 04:53

Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”’de bugün, Dr. Elif Güveloğlu konuk oldu. Cildi arındıran, güzelleştiren ve yenileyen çok özel bir sirke tarifi veren Elif Güveloğlu, bu bitkisel ta..

  • SAGLIK tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET 02:26

Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi ..

Tavuklu Mısır Unu Çorbası 01:27

Tavuklu Mısır Unu Çorbası

Bugün sizlere doyurucu ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Tavuklu, mısır unu çorba tarifini bizler çok beğendik oldukça lezzetli çorba tarifini yapımı da pratik tavuklu mısır unu çorbası tarifini sizlerinde denemen..

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır 02:55

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır

Chai Tea Latte Tarifi. Serin havalarda içinizi ısıtacak Chai Tea Latte tarifi. Chai Tea Latte için Malzemeler: Malzemeler: 2 bardak Su 3 adet Kakule 2 adet Karanfil Muskat Rendesi 1 çay kaşığı Tarçın 1/2 çay kaşığı Ze..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır 05:33

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır

Detox Juice Tarifi. Özellikle mevsim geçişlerinde sizi hastalıklardan koruyacak, enerji verecek 3 nefis Detoks Juice tarifi. Detox Juice 1: 4 adet salatalık 1/2 Elma 1 adet havuç 1/2 limon 1 tatlı kaşığı Zencefil 1/8 Pa..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Kuru Fasulye Salatası 00:20

Kuru Fasulye Salatası

Malzemeler; 1 su bardağı kuru fasulye 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı maydanoz 6 adet kornişon turşu 2 dal taze soğan 3 diş sarımsak rendesi tuz Hazırlanışı; Geceden ısladığımız ve haşladığımız fasulyelerimizi e..

Sandal Köfte Tarifleri 10:28

Sandal Köfte Tarifleri

Yarım kilo orta yağlı dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Bir tutam doğranmış maydanoz 1 tane yumurta 1 çay bardağı galeta unu Tuz karabiber pul biber kimyon Soğan ve sarımsağı rendenin ince yeriyle rendeleyin. B..

Nachos Nasıl Yapılır Cips Sosu 07:01

Nachos Nasıl Yapılır Cips Sosu

2-3 bardak Tortilla Cips 2 adet Domates 1 küçük Kırmızı Soğan Kişniş/Maydanoz 100 gram Kıyma 100 gram Meksika Fasulyesi 2 diş Sarımsak 1 küçük Soğan Kimyon Pul biber Acısso 1 yemek kaşığı Un 1 yemek kaşığı Tereyağı 200 m..

Evde Ranch Sos Yapımı 05:05

Evde Ranch Sos Yapımı

4 çorba kaşığı mayonez 2 çorba kaşığı süzme yoğurt 1 tutam karabiber 1 tutam tuz 1 tutam soğan tozu 1 tutam sarımsak tozu 2 dal maydanoz 2 dal dereotu 1 ince taze soğan..

Etli Noodle Nasıl Yapılır 05:42

Etli Noodle Nasıl Yapılır

300 gram Dana Stroganoff 3 diş Sarımsak 4 adet Arpacık Soğan 1 dal Yeşil Soğan 3-4 yaprak Taze Fesleğen 2 dilim Noodle 4 yemek kaşığı Soya Sos 2 yemek kaşığı Bal 1 tatlı kaşığı Pirinç Sirkesi Susam Yağı Tuz, Karabiber..

Mercimek Köftesi Nasıl Yapılır 08:22

Mercimek Köftesi Nasıl Yapılır

180 gram Kırmızı Mercimek 170 gram Köftelik Bulgur 3-4 bardak Su 1/2 bardak Zeytinyağı 2 adet Kuru Soğan 1 demet Taze Soğan 10 dal Maydanozun Yaprakları 1 yk Domates Salçası 1 yk Biber Salçası 1 tk Kimyon 1 tk Köri Tuz,..

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif 07:18

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif

Lahmacun 1 adet kapya biber 3.4 tane yesil biber 1 büyük boy soğan 2 ortaboy domates 300 gr kıyma ben dana kullandım ????????Sosu için Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı süt ????????3 adet hazır yufka ???????..

Nilperi’nin Ağzı Kokuyordu İddialarına Yanıt Gecikmedi 01:58

Nilperi’nin Ağzı Kokuyordu İddialarına Yanıt Gecikmedi

Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz akşam Zorlu’da görüntülendi. Bursin’in Şahinkaya, hakkında dediği “Nilperi’nin ağzı kokuyordu öpüşürken” sözleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Nilperi Şahinkaya, soğan-sarımsak..

  • BETA tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Enflasyon Rakamları Açıklandı 02:06

Enflasyon Rakamları Açıklandı

SON VERİLER AÇIKLANDI, YILLIK ENFLASYON YÜZDE 70'E DAYANDI. FİYAT ARTIŞI SON 20 YILIN ZİRVESİNE ÇIKARKEN, NİSAN AYININ ZAM ŞAMPİYONU KURU SOĞAN OLDU...

Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır 03:23

Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır

Cinlerden Korunmak İçin Hangi Ayet ve Duaları Okumalıyız? Euzu besmele ile birlikte Fatiha, Nas, Felak, Ayet El Kürsi, Bakara suresinin son beş ayeti, Mümin suresinin başından masiir’e kadar okunmalıdır. Sürekli namaz a..

  • ZULMA tarafından
  • 2.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır 04:14

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır

Islak Hamburger Malzemeleri 400 - 500 gram kıyma 1 soğan / rende 3 diş sarımsak / rende 1/2 su bardağı galeta unu 1 yumurta 1/4 bağ maydanoz Tuz Karabiber 6 adet Hamburger ekmeği Sosu için; 4-5 adet domates 3 diş sarı..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

Bulgur Köftesi 01:37

Bulgur Köftesi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 5dk Patatesli Bulgur Köftesi (Yapma) Malzemeler 1 su bardağı ince bulgur 2 yemek kaşığı irmik 1 su bardağı sıcak su 1 adet kuru soğan 2 adet haşlanmış patates 1 çay bardağı un ..

Patates Püreli Tavuk Sote 02:39

Patates Püreli Tavuk Sote

Malzemeler Tavuk sote için 1 bütün birde yarım tavuk göğsü 1 adet soğan 2 adet kırmızı biber 4 adet yeşil biber 2 diş sarımsak 2 adet domates Kekik, pul biber ve tuz Patates püresi için 3 adet orta boy patates 1 tatlı ka..

Evde Ucuz ve Hızlı Hamburger Yapmak 07:03

Evde Ucuz ve Hızlı Hamburger Yapmak

200 gr tek çekim dana döş kıyma 2 adet hamburger ekmeği 4 dilim füme et 4 dilim cheddar peynir 1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı barbe..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna) 07:06

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna)

200 gr fırın makarna 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 3 diş sarımsak 4 dal zahter kekik 1/3 kalıp hellim peyniri 1,5 çorba kaşığı çam fıstığı 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çay kaşığı karabiber 1,5 çay kaşığı tuz 1..