#Soğuk kış günlerinde

Yeni Trend Çantalarla Bir Adım Önde Olun!!! 02:12

Yeni Trend Çantalarla Bir Adım Önde Olun!!!

Kadınlar için en önemli aksesuarlardan biri çantalardır. Çanta almaya doymayan kadınlar için 2017 harika bir yıl. Çünkü çanta modelleri değişiyor ve tasarımlar işin içine giriyor. Sonbahar-Kış sezonunun tüm çantalarına b..

  • Kadınca tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağla Şikel Newyork'ta Fırtınalar Estirdi!! 04:42

Çağla Şikel Newyork'ta Fırtınalar Estirdi!!

New York'ta yılda iki defa düzenlenen, New York Moda Haftası kapsamında Türk Modacı Hakan Akkaya Sonbahar/Kış koleksiyonunu sergiledi. Defilede manken Çağla Şikel de yer aldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manyaklıkta Sınır Tanımayanlar 00:11

Manyaklıkta Sınır Tanımayanlar

Kış geliyor kendimizi bu tarz görüntülere hazırlamalıyız...

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Biber 03:16

Damla Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uç Kartalım - Beşiktaş Marşı 02:55

Uç Kartalım - Beşiktaş Marşı

UÇ KARTALIM KARTAL'ım uç gökleree KARTAL'ım uç gökleree. Bayrağın en yükseklerde Bayrağın en yükseklerdee. İyi günde kötü günde İyi günde kötü günde. Bu taraftar hep seninlee Bu taraftar hep seninlee. UÇ KARTALIM Uç U..

  • OFSAYT tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuk Şarkıları Karınca 03:03

Çocuk Şarkıları Karınca

Çocuk Şarkıları - Karınca çocuk şarkısı sözleri: Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titredi, dondu dondu bırrrrrrrrr Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titr..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kestane Kebap, Toplaması Azap 04:40

Kestane Kebap, Toplaması Azap

Kış aylarının gelmesi ile birlikte en çok tüketilenler arasında yer alan kestane, tezgahları süslemeye başladı. Kış aylarının vazgeçilmezi olan kestanenin ağaçtan sofralara gelene kadar olan zorlu yolculuğu ise üreticiyi..

Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Steep Road To The Olympics Olympic Athletes Take The Journey PS4 01:04

Steep Road To The Olympics Olympic Athletes Take The Journey PS4

Get a look at the Road to the Olympics; featuring new real-world sports like Halfpipe, Slalom and Ski Cross! Hear professional Athletes recount their experiences of the Olympic Winter Games and get ready to take home the..

  • BETA tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Nedir 03:43

Evlilik Nedir

Evlilik Nedir? Evlenme oranları yaz aylarında artıyormuş. Öyle diyor istatistikler. E yıllık izinler, okul tatilleri bunda bir etken tabi. Peki kış aylarında düğün, nikah, kina yapan yok mu? Olmaz mı kış aylarında da ev..

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..

Korku Kapanı 4 - Kanlı Başlangıç Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:20

Korku Kapanı 4 - Kanlı Başlangıç Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir grup arkadaş kış tatilleri süresince snowmobiling yapmaya karar verirler. Ancak kış şartlarının etkilediği ortamda fırtınanın etkisiyle yanlış bir dönüş yaparlar ve fırtınada kaybolurlar. Ve kendilerine sığı..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Kışlık Kayısı Suyu Tarifi 01:48

Kışlık Kayısı Suyu Tarifi

Malzemeler: 2 kg olgun taze Kayısı, 1,5 su bardağı şeker. Kış sebzelerini zaten severek tükettiğimiz için tüm yazlık sebzeleri kışa taşıma gibi bir çabam olmuyor. Sadece kışın sofraları biraz daha çeşitlendirmek için bir..

İrem Derici - Acemi Balık 04:09

İrem Derici - Acemi Balık

İrem Derici - Acemi Balık Müzik Dinle Şarkı sözleri Beni kalbimden vuranlar varya Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak Karşıma geçip kıs kıs gülenler var ya Kapanıp önümde diz çöküp ağlayacak Eder miyim, eder miyim Del..

3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur ) 01:23

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur )

Herkese Merhaba ben Edit Reyiz, Bugün size Enes Batur'un şarkısı Dolunay'a parodi bir montaj videosu yaptım. Video'da Cumhurbaşkanımıza ve diğer siyasi liderlerimize hakaret amacı güdülmemiştir. Gülmenize, eğlenmenize ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla 03:55

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla

HiraiZerdüş | Ferat Üngür - Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları - Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme t..

hiraizerduş - dur leyla 03:50

hiraizerduş - dur leyla

Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme taş Leyla Leyla Bana gel diyors..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Giresun’da Elma Pekmezi Geleneksel Yöntemlerle Yapılıyor 03:12

Giresun’da Elma Pekmezi Geleneksel Yöntemlerle Yapılıyor

Bahçelerinde yetiştirdikleri elmaları, geleneksel yöntemlerle pekmeze dönüştüren Giresunlu aileler hem ekonomik gelir sağlıyor, hem de kışa hazırlık yapıyor. Geleneksel yöntemlerle birçok zahmetli işlemin ardından toplan..

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

Öyle Bir Bitkisel Karışım Hazırladı ki... Gribe 48 Saat Süre Verdi 07:49

Öyle Bir Bitkisel Karışım Hazırladı ki... Gribe 48 Saat Süre Verdi

Türkiye Aktarlar ve Baharatçılar Federasyonu Genel Başkanı Halit Özdemir, kışın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların soluğu aktarlarda aldığını söyledi. Grip için özel karışım yapan Özdemir, bu karışımı kullanan griplile..

Almanya′da Noel heyecanı 02:14

Almanya′da Noel heyecanı

Almanya’da Noel yaklaşırken kurulan geleneksel Noel pazarları kent meydanlarını hareketlendiriyor. Işıl ışıl süslemeleri, el yapımı hediyelik eşyaları, tarçın ve şeker kokusuyla soğuk kış günlerini daha hareketli ve eğle..

Dondurucu Soğukta Sokakta Yaşayan Adama Montunu Veren Kadın 00:59

Dondurucu Soğukta Sokakta Yaşayan Adama Montunu Veren Kadın

Dünya dönüyorsa iyi insanların hatırına dönüyor! Soğuk kış gününde sokakta yaşamak zorunda kalan bir adam için aracından inerek ona montunu veren kadından ayakta alkışlanacak bir hareket...

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kestane Nasıl Pişirilir 04:09

Kestane Nasıl Pişirilir

Kestane nasıl pişirilir? Kestane pişirmek için 3 farklı yöntem ile karşınızdayım, mutfağınızda kolayca kullanabileceğiniz kestane pişirme yöntemleri sayesinde soğuk kış akşamlarında sıcacık kestanelerin keyfini çıkartabi..

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu 02:07

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ikinci büyük gölü olan Ardahan’daki Çıldır Gölü, soğuk havayla birlikte buz tuttu. Yüzeyi buz tutan göl, muhteşem bir görüntü oluştururken, çocuklar buzda kaymanın keyfini yaşadı, balıkçılarda kı..

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi 01:17

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin sevimli sakinlerinden maymunlar, kışın üşümemeleri için yumurta ve tavukla besleniyor. Büyük bir maharetle yumurtayı soyan maymunlar görenleri şaşırtıyor. Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryuml..

  • Cowboy tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..