#Soğuk kış günlerinde

Danla Bilic Yeni Gelinlerin Tatlı Telaşı Makyajı 21:03

Danla Bilic Yeni Gelinlerin Tatlı Telaşı Makyajı

Kullandığım ürünler; Flormar RollanGo; https://goo.gl/EwK23n Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerl..

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti 01:43

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti

SON ZAMANLARDA UZMANLAR HEM KORONAVİRÜSTEN KORUNMAK İÇİN HEM DE SAĞLIKLI KALABİLMEK İÇİN SÜREKLİ UYARIYOR... KIŞIN KIŞ YAZIN YAZ MEYVE SEBZELERİNİ TÜKETİN DİYE... ANTALYA'DA YILLARINI SERA SEBZECİLİĞİNE VEREN BİR ÇİFTÇİ ..

Geceden sabaha balık hali 02:14

Geceden sabaha balık hali

Kış aylarının gelmesiyle deniz ürünlerine ilgi artarken, İstanbul Su Ürünleri Hali’nde her gece balıkçıların sabaha kadar sürecek hareketli mesaisi başlıyor...

Koronavirüse karşı hamsi! 02:22

Koronavirüse karşı hamsi!

HAFTADA 3 GÜN HAMSİ TÜKETMEK, KORONAVİRÜSE KARŞI DİRENCİ ARTTIRIYOR... NASIL DERSENİZ, KORONAVİRÜSLE SAVAŞTA ÖNEMLİ YER TUTAN D VİTAMİNİNİ, GÜNEŞİ NADİR GÖRDÜĞÜMÜZ BU KIŞ AYLARINDA EN ÇOK HAMSİDEN ALABİLİYORUZ... AMA PİŞ..

Çıldır Gölü'nde atlı kızak sezonu başladı 02:48

Çıldır Gölü'nde atlı kızak sezonu başladı

Doğu Anadolu'nun en büyük ikinci gölü olan ve kış aylarında yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü'nde, buz üstünde atlı kızakla gezinti keyfi yaklaşık bir ay gecikmeli başladı...

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi 02:47

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi

Ambulans uçaklar, dağ taş, kar kış demeden her türlü koşullarında vakalara anında müdahale edebiliyor. Ambulans uçaklar, gerektiği zamanlarda adeta bir ‘hava hastanesine’ dönüşebiliyor. Vatandaşların ihtiyaçlarına göre h..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..

Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

İstanbul'a kar geliyor! 02:49

İstanbul'a kar geliyor!

GÜNLERDİR KIŞ ORTASINDA BAHAR HAVASININ TADINI ÇIKARAN İSTANBUL, KAR ALARMINDA... UZMANLARA GÖRE, HER ŞEY 1 GÜNDE DEĞİŞECEK... HAVA SICAKLIĞI 10-15 DERECE DÜŞECEK... PAZAR GECESİ BAŞLAYACAK KAR YAĞIŞININ, EFSANEVİ 1987 K..

Ayakta kalma mücadelesi 01:50

Ayakta kalma mücadelesi

KAR BİR GELDİ, PİR GELDİ, MARMARA BÖLGESİNİ KASIP, KAVURDU, YURDUN BATISI ŞİDDETLİ SOĞUKLA MÜCADELE EDERKEN, ANTALYA'DA YAZDAN KALMA BİR GÜN YAŞANDI... İŞTE 14 ŞUBAT'TA BATIDAN KARA KIŞ, GÜNEYDEN YAZ MANZARALARI.....

Engelli oğlunu sırtında taşıyor 01:03

Engelli oğlunu sırtında taşıyor

FEDAKAR BİR BABANIN İNSANIN YÜREĞİNİN TELLERİNİ TİTRETEN HİKAYESİ GELECEK ŞİMDİ EKRANLARINIZA..MALATYA'DA BİR BABA BEDENSEL ENGELLİ OĞLUNU OKUSUN DİYE 3 YILDIR SIRTINDA TAŞIYOR. KAR KIŞ DEMEDEN ÇAMURLU YOLLARDAN GEÇEN BA..

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu 01:46

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu

GEÇEN HAFTA ENGELLİ OĞLUNU OKUTABİLMEK İÇİN YAZ KIŞ DEMEDEN HER GÜN ONU SIRTINA ALARAK 1 KM YOL KAT EDEN BABAYI GETİRMİŞTİK EKRANLARINIZA..FEDAKAR BABA 10 YAŞINDAKİ OĞLU BATUHAN İÇİN BAŞKA BİR ÇARE ARIYORDU..O GÖRÜNTÜLER..

Danla Bilic Her Pazartesi̇ Detoxa Baslayan Kız Makyajı 19:09

Danla Bilic Her Pazartesi̇ Detoxa Baslayan Kız Makyajı

Kullandığım ürünler; Flormar RollanGo; https://goo.gl/EwK23n Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğer..

Danla Bilic İlişkilerde Tuvalet Sorunsalı ( Tüm Gerçekler ) 20:42

Danla Bilic İlişkilerde Tuvalet Sorunsalı ( Tüm Gerçekler )

Kullandığım ürünler; Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum...

Danla Bilic Sürekli Evlilik Teklifi Bekleyen Kız Makyajı 23:15

Danla Bilic Sürekli Evlilik Teklifi Bekleyen Kız Makyajı

Kullandığım ürünler; Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum...

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1/2 baş Karnabahar, 1/2 baş brokoli, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1/2 limonun suyu, 3 diş sarımsak, Tuz. Karnabahar ve brokolinin birbirine ne kadar yakıştığını, hatta birinin adı anıldığında akla diğerinin ge..

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi 02:12

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi

1 çay bardağı kuru mısır tanesi, Tuz (opsiyonel). Uzun kış gecelerinin vazgeçilmezidir Patlamış Mısır. Ama işin içine yağ ve tuz girince işin rengi değişiyor biraz. Patlamış Mısır da öyle iki tane ağzıma atayım da bıraka..

Kayyum apartmanı! 02:24

Kayyum apartmanı!

300 LİRALIK AİDAT TOPLANAMAYINCA, APARTMAN SAKİNLERİ KIŞ MEVSİMİNİ DONARAK GEÇİRDİ. SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN APARTMANA KAYYIM ATANSA DA, ISINMA SORUNU KÖRDÜĞÜM OLDU....

Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:22

Hande Ünsal - Sözüm Söz

kış uykusuna yatar..

Elazığ’da Badem Ve Kayısı Ağaçları Çiçek Açtı 01:14

Elazığ’da Badem Ve Kayısı Ağaçları Çiçek Açtı

Kış mevsiminin yerini bahara bıraktığı Elazığ'da badem ve kayısı ağaçları çiçek açmaya başladı...

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK! 1:00:59

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK!

İnsan Hakları Değişiyor! Parçalanmış Dünyanın Güç Yarışı ve Davos 2023! ABD'de Gizli Belge Krizi GreenPeace ve Dünya Güçlerinin Tarafları İnternet Dünyasında Yeni Sistem... Kurban Kesmek Yapay Et ile Beraber Yasaklanacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Telefonların içindeki Sensörler Aktif Edilirse! 1:01:49

Telefonların içindeki Sensörler Aktif Edilirse!

Nükleer Kış, Açlık!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce
En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi 00:42

En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi

Vişne mevsiminin en büyük zorluğudur vişne çekirdeklerini ayıklamak. Çünkü reçel de yapsanız, konserve de yapsanız, dondurucuya da atsanız en fazla vakit alan kısmı çekirdeklerini ayıklamaktır. Ben de kendimce en pratik ..

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece 45:58

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece

Erzurum'un yüksek dağlarından birisinde bulunan, kış aylarında ulaşımın neredeyse imkansız olduğu KARABACI isimli köyde bir gece geçiriyoruz.Hava şartları zaman zaman -22 dereceye kadar düşerken, etrafta yaşam belirtisi ..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lanetli Yetimhanede Bir Gece 40:18

Paranormal Olaylar Lanetli Yetimhanede Bir Gece

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Game of Thrones 8. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser 01:44

Game of Thrones 8. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser

Game of Thrones Final Sezonu İle 14 Nisan Pazar Günü Seyredelim.com'da Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yo..