#Soğuk kış günlerinde

Dünyanın En Hafif Tatlısı Panna  Cotta 01:46

Dünyanın En Hafif Tatlısı Panna Cotta

Panna Cotta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 400 ml sıvı krema 2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 adet vanilya çubuğu 6 yaprak jelatin Sosu için; 200 gr dondurulmuş frambuaz 2 yemek kaşığı şeker 1,5 yemek kaşığı nişas..

Bisküvili Pasta Tarifi Pudingli Kolay Pasta 06:46

Bisküvili Pasta Tarifi Pudingli Kolay Pasta

1 litre süt 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 2 tane yumurta sarısı 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı kakao 1 tane vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket 100gr bitter çikolata Hazırlanışı : ..

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır 11:16

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır

1 kilo artı 1 su bardağı daha un kullandım 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz Üzerine sürmek için 1 tane yumurta sarisi ve 1 ye..

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi 03:42

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 125 gr. tereyağı (eritilip soğutulmuş) yarım su bardağı tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez yarım su bardağından biraz fazla ezilmiş, püre yapılmış balkabağı tatlısı (yoksa 1 dilim balkabağını üzerine yarım su ba..

Frambuazlı Kek Tarifi 02:06

Frambuazlı Kek Tarifi

1.3 adet yumurta ve 1.5 su bardağı şeker çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 su bardağı yoğurt, 200 gr eritilmiş soğuk tereyağı eklenerek tekrar çırpılır. 3.1 paket vanilya, 1 paket k. tozu ..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle 1:29:18

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir genç kızın sosyal hayattan kopuk akrabalarının yanında başına gelenler anlatılır. Kimsesiz kalan Sevgi, Yıldız Tepe’de yaşayan uzak akrabalarının yanına yerleşir. İnsanlardan uzakta yaşayan aile, Se..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi 07:05

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi

RAMAZANA ÖZEL Nutella’lı Bülbül Yuvası Nutella'nın Bülbül Yuvasına ne kadar yakıştığına çok şaşıracaksınız ve Lezzetine bayılacaksınız, Nutellalı Bülbül Yuvası 250 gr tereyağ 1 adet yumurta 1 kabartma tozu 3 yemek ..

 Fırında Kolay Burma Tatlısı 03:42

Fırında Kolay Burma Tatlısı

Not: Kullandığım borcam küçük olduğu için iki tane çıkıyor. Burma Kadayıf Tarifi için Malzemeler 500 gr taze kadayıf 125 gr tereyağı 1 çay bardağından biraz az sıvıyağ Arası için 300-400 gr badem veya şam fıstığı ( b..

Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!) 01:48

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!)

Etimek tatlısı, hem şerbetli hem muhallebili, her damak tadına uygun bir tatlı. Çay saatlerine, yemeğin üzerine çok yakışan etimek tatlısında tuzsuz etimek dilimleri, koyu hazırlanan bir şerbet, cevizli elma püresi, pürü..

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz) 04:53

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz)

Buyrun Malzemeler⤵ ➡Kullandığım ölçü :125 ml çay bardağı 1 Yumurta 125 gr Tereyağ (yumusak) 1 çay bardağı Siviyag 1 çay bardağı Yoğurt 2 çay bardağı Öğütülmüş Çiğ badem (100 gr oluyor) 1 tatlı kaşığı Kabartmatozu ..

The Shape of Water - Suyun Sesi Türkçe Dublaj İzle 2:03:19

The Shape of Water - Suyun Sesi Türkçe Dublaj İzle

Soğuk savaş döneminin Amerika'sında yaşayan Elisa yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Ancak günün birinde Elisa'nın hay..

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta  Ballı Bademli Pasta Nasıl Yapılır 10:02

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta Ballı Bademli Pasta

Ballı badem pastası tarifi için malzemeler Dört adet yumurta Bir su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su Yarım çay bardağı ılık süt Bir su bardağı +1 su bardağından 1-2i parmak eksik un ( ilk bardak tepeleme olsun..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi  Dolgulu Kek Nasıl Yapılır 10:01

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi Dolgulu Kek Nasıl Yapılır

2 Renkli Kek dolgulu kek için Malzemeler 5 -6 yumurta (küçükse yumurta 6 tane kullanınız) 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 2,5 yada 3 su bardağı un 1 kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşı..