#Soğukluğun 34 olduğu havada kaynar suyu havaya dökmek

Honda S2000 - Ait Olduğu Yerde Pistte Test Ettik 21:49

Honda S2000 - Ait Olduğu Yerde Pistte Test Ettik

2000 yılında otomobil fuarında gördüğümde adeta aşık olmuştum. Yıllar geçmesine rağmen S2000 gözümde hiç eskimedi aksine daha da değerli hale geldi. Sırf benim gözümde değil aslında tüm dünyada durum böyle fakat maalese..

  • BETA tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!! 01:08

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!!

Bu kadar ünlü olması çok yakışıklı olmasından ziyade Suudi Arabistan'ın tuhaf sınırdışı sebebi!!!Aşırı yakışıklığı' yüzünden Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilen dubaide modellik yapan Irak asilli Omar Borkan Al Gala Ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kağıt toplayıcısının öldüğü kaza MOBESE'de 00:24

Kağıt toplayıcısının öldüğü kaza MOBESE'de

Emniyet Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içinde MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarının görüntülerini paylaştı. Işık ihlalinden hız sınırlarının aşılmasına kadar pek çok kuralın ihlali sonucu meydana gelen kazalar..

Irak'ta 5 kişinin öldüğü çatışma anları kamerada 01:16

Irak'ta 5 kişinin öldüğü çatışma anları kamerada

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Süleymaniye kentinde maaşların yatırılmaması üzerine başlatılan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği protesto gösterilerinde çıkan çatışma anları kameralara yansıdı...

Aynadaki Cin  Cinin Aşık Olduğu Adam 01:30

Aynadaki Cin Cinin Aşık Olduğu Adam

Evinde yatsı namazını kılan orta yaşlarda bir kadın. Seccadesini topladıktan sonra uyumak için odasına doğru ilerler. Koridordaki aynanın önünden geçerken 1 yıl önce ölen kocasının yüzünü gördüğünü sanır. Kadın ürkerek ı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söylemezsem Olmaz Karıştı Ece Erken'in Kırgın Olduğu Manken Kim 02:04

Söylemezsem Olmaz Karıştı Ece Erken'in Kırgın Olduğu Manken Kim

Nefise Karatay'ın alt komşusu olduğunu ve görüşmediklerini belirten Ece Erken, eski mankene kırgın olduğunu söyledi.....

  • BETA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Millet Uyanıyor Çanakkale'de Olduğu Gibi 07:07

Bir Millet Uyanıyor Çanakkale'de Olduğu Gibi

Bir Millet Uyanıyor - 1966 Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Savaşı'na katılan 96. Alay büyük yararlılıklar göstermiş, bu arada alayın mevcudundan çoğu şehit olmuştur. Mütarekeden sonra da sağ kalanlar evlerine, ..

Ünlüler Gönüllüler İstanbul'da Olduğu Sırada Neler Yaptı 85. Bölüm Survivor 2018 11:10

Ünlüler Gönüllüler İstanbul'da Olduğu Sırada Neler Yaptı 85. Bölüm Sur

Survivor 2018'de Türkiye ödülünü kaybeden Ünlüler takımı, Gönüllüler İstanbul'a gittiğinde neler yaptıklarını anlattı.....

  • BETA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şampiyon Olduğu Açıklandığında Neler Hissetti Survivor Panorama Şampiyonun Hikayesi 04:53

Şampiyon Olduğu Açıklandığında Neler Hissetti Survivor Panorama Şampiy

Adem Kılıççı, Survivor Panorama programında Acun Ilıcalı'nın şampiyonluğunu açıklamasının ardından neler hissettiğini açıkladı izle..

  • BETA tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ümit Besen Aleyna Tilki'nin Çalıntı Olduğu Söylenen Şarkısı İçin Ne Dedi 15:42

Ümit Besen Aleyna Tilki'nin Çalıntı Olduğu Söylenen Şarkısı İçin Ne De

Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen Harbiye Açıkhava’da 35 yıl aradan sonra aynı sahnede buluştu. Mustafa Sandal ve Pamela’nın da sahneye çıktığı gece oldukça renkli geçti. Ümit Besen, Aleyna Tilki'nin şarkısını çaldığı iddi..

  • BETA tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Toz ol....? bu durumda olduğu gibi 00:55

Toz ol....? bu durumda olduğu gibi

Senden daha güçlü biri. Senden daha güçlü biriyle dövüşmenin en iyi yolları nelerdir? #LiveScience #technology #business #innovation #socialmedia #science #newenergies #creative #newtechnologies..

  • PengoTV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yahudi Olduğu için uçaktan indirildi 00:18

Yahudi Olduğu için uçaktan indirildi

Yehuda Yosef Adler, eşi Jennie ve 19 aylık kızıyla 23 Ocak 2019 tarihinde Miami’den Detroit’e gitmek üzere Amerikan Havayolları’na ait bir uçağa bindi. Ancak uçuş görevlisi acil bir durum olduğunu ve uçaktan inmeleri ger..

Çöp eşyaların olduğu alanda çıkan yangın korkuttu 01:36

Çöp eşyaların olduğu alanda çıkan yangın korkuttu

Antalya’da çöp eşyalarla dolu çalılık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu söndürüldü...

Öldüğü kazada fatura ona çıktı 02:05

Öldüğü kazada fatura ona çıktı

Bir üyesini acı bir kazada kaybeden Bikel ailesinin karşısına bir yıl sonra başka bir fatura çıktı. 25 bin liralık hasar faturası…..

Bayrampaşa’da 1 kişinin öldüğü feci kaza kamerada 00:18

Bayrampaşa’da 1 kişinin öldüğü feci kaza kamerada

Bayrampaşa'da dün meydana gelen ticari taksi ile iki motosikletlinin kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de ağır yaralandığı feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı...

3 Kadının Öldüğü Trafik Kazasında İnanılmaz Kurtuluş 01:29

3 Kadının Öldüğü Trafik Kazasında İnanılmaz Kurtuluş

Adana'da refüjde turunç toplarken bir otomobilin çarptığı, diğer otomobilin de altına aldığı 3 kadının hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kazada bir kişinin ise inanılmaz bir şekilde ..

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler 05:40

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler

Sivas’ta Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı yaşanan kuraklık sebebiyle adeta hayvanlara mera oldu. Büyükbaş hayvanların barajda karşıdan karşıya geçmesi ise belgeselleri aratmadı. Dünyayı etkisi altına alan kurak..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Kıymalı Arpa Şehriyeli Çorba Tarifi 03:07

Kıymalı Arpa Şehriyeli Çorba Tarifi

Kıymalı arpa şehriyeli çorba tarifi Malzemeler yaklaşık 200 gram kadar dana kıyma 3 yemek kaşığı sıvı yağ yada 2 yemek kasigi tereyagi 1 yemek kaşığı domates salçası( isterseniz icine İki tane de domates rendeleyebili..

Sıcaktan Bunalanlara  3 Soğuk Kahve Tarifi 08:57

Sıcaktan Bunalanlara 3 Soğuk Kahve Tarifi

Bahar’ın Sert Kahvesi 18 küp donmuş filtre kahve 300 ml taze yapılmış filtre kahve 200 ml su Kalmış filtre kahveyi buz kalıplarına döküp dondurun. 18 küp donmuş filtre kahveyi büyük bir sürahi içine alın. Üzerine yaklaşı..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi 12:49

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi

Arabasi hamurunun hazirlanisi 1 su bardagi arti yarim cay bardagi una 2 su bardagi soguk suyu koyun cirpin ve süzgecten gecirin. Tencerede 3 su bardagi suyu koyup kaynatin 2 cay kasigi tuzu koyun. Süzdügümüz pürüzsüz unu..

Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı 00:40

Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı

Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül'ü Karadeniz ziyaretinde silahlı magandaların havaya ateş açarak karşılaması büyük tepki çekti. Tüm uyarılara ve yaşanan olaylara rağmen yaşanan bu görüntüleri ise Sarıgül'ün ..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..