#Soğukluğun 34 olduğu havada kaynar suyu havaya dökmek

Rafadan Tayfa 23.Bölüm İzle 13:39

Rafadan Tayfa 23.Bölüm İzle

Tayfa havada uçuşan sayfalara anlam veremezken azda olsa okuduklarında bir günlüğün sayfası olduğu anlarlar. Az sonra okudukları sayfaların Basri amcaya ait olduğunu öğrendiklerinde, akıllarında tek bir soru olur o da Ba..

Enişteye Çaydanlık Şakası 00:22

Enişteye Çaydanlık Şakası

Odada torpil patlatıp ailesini havada hoplatan gencin görüntüleri hafızamızdan silinmeden,bu kez de bir başka liseli arkadaşımızın eniştesine yapmış olduğu şakayı izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Büyüklüğünde Deprem Esnasında Ürkütücü Görüntü! 00:30

8 Büyüklüğünde Deprem Esnasında Ürkütücü Görüntü!

Pasifik Okyanusu açıklarında gerçekleşen sarsıntı 1000 kilometreden fazla mesafede bulunan başkent Mexico City'deki binaları bir dakikayı aşkın süre şiddetli şekilde salladı. 8 büyüklüğünde olduğu bildirilen deprem sıras..

Küresel Isınma Nedir 01:12

Küresel Isınma Nedir

Küresel ısınma, başlıca atmosfere salınan gazların neden olduğu düşünülen sera etkisinin sonucunda, Dünya üzerinde yıl boyunca kara, deniz ve havada ölçülen ortalama sıcaklıklarda görülen artışa verilen isimdir...

Fırtına Sırasında Gökten Düşen Gizemli Cisim 00:12

Fırtına Sırasında Gökten Düşen Gizemli Cisim

İngiltere'nin Bridgwater şehrinde fırtınalı bir havada gökyüzünden bir cisim düşerken görülmüş. Yıldırım düşmesinin ardından düştüğü görülen cismin ne olduğu ise belli değilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PTT Çalışanını Yavaş Hareket Ettiği İçin Döven Magandalar 00:59

PTT Çalışanını Yavaş Hareket Ettiği İçin Döven Magandalar

Sancaktepe'de işlem yaptırmak için PTT şubesinde gelen 2 kişi yavaş hareket ettiği gerekçesiyle önce görevli memura kalem fırlattı, ardından saldırarak tekme tokat dayak attı. Yumrukların havada uçuştuğu kavga ise PTT'ni..

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada 01:35

İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada

Kağıthane’de motosikletli bir maganda geri manevra yaptığı esnada kendisine çarpan kapalı kasa minibüs sürücüsüyle birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga sonrası hızını alamayan şahıs, minibüsün arka..

Cadde Ortasında Bıçaklı Kavga 00:21

Cadde Ortasında Bıçaklı Kavga

Bursa'da husumetli olduğu düşünülen iki kişi arasında kavga çıktı. Sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüşünce bıçaklar çekildi yumruklar havada uçuştu..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Harry Potter ve Melez Prens Film İzle 2:33:30

Harry Potter ve Melez Prens Film İzle

Harry Potter ve Melez Prens Film Konusu Voldemort hem Muggle hem de büyücüler dünyasındaki kıskacını daraltmaktadır ve Hogwarts artık bir zamanlar olduğu güvenli liman değildir. Harry tehlikenin kalenin içinde bile olabi..

  • PengoTV tarafından
  • 23.429 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Harun Kolçak feat. Tan - Gitme Seviyorum 04:28

Harun Kolçak feat. Tan - Gitme Seviyorum

Gönlüne sar beni sev sen sev beni Yorgun düştüm yalnızlıktan Aşkıma kapıl da gel sen gel bana Kanım kaynar bakışından Çıldırırım beni aramazsan öfkeler sarar Gücüm kalmaz yok olamaz Gülme sana böyle tutuldum diye San..

Kaynana Terörünün Böylesi Ne Görüldü Ne De Duyuldu! 05:41

Kaynana Terörünün Böylesi Ne Görüldü Ne De Duyuldu!

Gelin kaynana dramına bir yenisi daha eklendi.Gözü dönmüş kayınvalide gelinin bşına kaynar su döktü.Ayrıntıları ise kaynananın oğlu ortaya çıkardı...

  • ANKA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı 03:11

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı

Soz - Muzik: Ismail Uredi Klip Yonetmeni: Adil Kaynar & Emre Yildirim Duzenleme: Alper Atakan..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.277 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dürüst Gazeteci 00:55

Dürüst Gazeteci

Kocası tarafından fuhuşa zorlanan Naciye (Gülşen Bubikoğlu), onu kaynar suyla haşlamaktan mahkum olur. Cezaevindeyken boşanan Naciye, çıkınca çocuklarıyla annesinin evine sığınır...

Zirvedekiler 87.Bölüm 33:12

Zirvedekiler 87.Bölüm

Topluma mal olmuş, kendini milyonlara sevdirmiş siyasetçi, sanatçı, sporcu ve iş adamı olmak üzere ünlülerimizin bilinmeyen yüzlerini ortaya çıkarmak, başarı öykülerini dinlemek, aile hayatını biraz daha yakından tanımak..

Ukrayna'da Patlayan Su Borusunun Yeri Yarması! 00:41

Ukrayna'da Patlayan Su Borusunun Yeri Yarması!

Yerin altında bulunan kaynar su borusunun patlamasıyla yarılan zeminin görüntüleri volkan patlamasını andırıyor. Kiev'de kaydedilen görüntülerde patlama sonrası su seviyesi bir apartmanın 7. katına kadar yükselmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Minik Miray'ın Çığlığına Sessiz Kalmadı 05:09

Türkiye Minik Miray'ın Çığlığına Sessiz Kalmadı

Türkiye minik Miray’ın çığlığına sessiz kalmadı Gaziantep'te, üzerine kaynar vaziyetteki kuru fasulye dökülerek başı ve vücudunun çoğu yanan Miray’ın ameliyatı için gereken 155 bin TL hayırseverler tarafından tamamlandı...

Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar 04:20

Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar

Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Beni senden mahrum etme Gözlerinin hastasıyım Sevgim yüce dağlar kadar Içerimde volkan kaynar Anlamazsın sen bebeğim Sevdalılar beni anlar Revamıdır harap olmak Aşkın ..

Kazanda Doğal Banyo 00:40

Kazanda Doğal Banyo

Kaynar Suda Duş Alan Çocuk..

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavru Köpeğe Yapılan Vicdansızlığa Teyzenin İsyanı 02:27

Yavru Köpeğe Yapılan Vicdansızlığa Teyzenin İsyanı

Yavru bir köpeği canavarca hislerle üzerine kaynar su döküp çöp kenarına atan insanlara isyan eden ve köpeği sahiplenen koca yürekli teyzenin görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi 05:37

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler kisi sayisina göre malzemeyi azaltabilirsiniz.bu ölcüden gördügünüz kadar cikiyor.. 1 su bardagi kirmizi mercimek 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 1 tane patates 1 tane havuc 1 tatli kasigi domates salcasi 1 y..

10 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 01:39

10 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı esmer ince bulgur 2 su bardağı kaynar su 1 adet büyük boy soğan 2 diş sarımsak Yarım çay bardağı isot 1 yemek kaşığı kırmızı biber 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 yemek..

Nefis Çikolatalı Sufle Kek Tarifi 07:25

Nefis Çikolatalı Sufle Kek Tarifi

Puding Sos: 360 ml Kaynar Su (1 + 1/2 bardak) 65 gram Toz Şeker (1/3 bardak) 70 gram Esmer Şeker (1/3 bardak) 30 gram Kakao (1/3 bardak) Kek: 95 gram Un (3/4 bardak) 25 gram Kakao (1/4 bardak) 2 çay kaşığı Kabartma Tozu ..

Çikolatalı Cupcake Nasıl Yapılır 16:58

Çikolatalı Cupcake Nasıl Yapılır

Malzemeler: Kek için: 1/4 bardak (25 gram) Kakao 1/2 bardak (120ml) Kaynar Su 2/3 bardak (90 gram) un 1 çay kaşığı Kabartma Tozu 1/4 çay kaşığı Tuz 4 yemek kaşığı (55 gram) Tereyağı 1/2 bardak (100 gram) Şeker 1 Yumurt..

 Atom Meze  Tarifi 03:02

Atom Meze Tarifi

3-4 adet kurutulmuş kırmızı biber 3 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı süzme yoğurt Kuru kırmızı biberleri 1 dakika kaynar suda bekletip yumuşatın. Ardından 3 çorba kaşığı tereyağını eritip biberleri içine ekleyin...

Tiramisu (Kedidilli) Nasıl Yapılır 05:21

Tiramisu (Kedidilli) Nasıl Yapılır

1 paket veya biraz daha fazla kedidili bisküvisi kreması için: 2 su bardağı süt 2 yumurta sarısı yarım su badağı tozşeker 2 yemek kaşığı hafif tepeleme nişasta yarım paket labne peyniri yarım paket süt kreması 1 paket k..