#Soğukluğun 34 olduğu havada kaynar suyu havaya dökmek

Sia - Chandelier 03:51

Sia - Chandelier

Chandelier Party girls don't get hurt Can't feel anything, when will I learn I push it down, push it down I'm the one for a good time call Phone's blowin' up, they're ringin' my doorbell I feel the love, feel the lov..

  • PengoTV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor 03:57

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor GTA San Andreas oynarken muhtemelen ROCKETMAN hilesiyle JetPack almış ve bu JetPack gerçek olsaydı nasıl olurdu diye düşünmüşsünüzdür. Şimdi ise ..

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu 01:30

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu

Rizeli Hasan Önder, Vietnam’da düzenlenen Dünya Çay Şampiyonası Eleme Organizasyonunda Türk çayını Türkler’e has tekniklerle tanıttı. 2017 Dünya Çay Şampiyonası için uzmanların belirleneceği müsabaka Vietnam’ın başkent..

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu 02:28

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da yoğun kar yağışının ardından yerli ve yabancı turistler balon turuna katıldı. Kapadokya’da yağan yoğun kar yağışının ardından bugün öğle saatlerin..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

Gençalp Alpçatan - Çağrışa Çağrışa (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017) 02:51

Gençalp Alpçatan - Çağrışa Çağrışa (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017)

Çağrışa çağrışa havada turna Bağdat’ tan mı geldin Ağzında hurma Emanetim sana sılama uğra Eğlen turnam eğlen pire gidelim Eğlen turnam eğlen şaha gidelim Ali’ nin çağırdığı yere varalım Hasanla Hüseyin’ e gönül vereli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı 02:05

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı

Çorum’da her gün sığırcık kuşlarının gün batımındaki ahenkli dansı doyumsuz bir görüntü oluşturuyor. Her akşam yüzlerce sığırcık kuşu gökyüzünde çeşit çeşit geometrik şekil çizerek adeta dans ediyorlar. Özellikle akşam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı 00:20

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı

İngiliz jetleri, Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait 2 adet Tupolev TU-160 tipi bombardıman uçağının Britanya hava sahasına yaklaşması üzerine havalandı. İngiltere Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Typhoon tipi jetler..

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı 01:03

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı

Kuzey Kore’nin orta uzun menzilli balistik bir füze denemesini başarıyla gerçekleştirdiği açıklandı. Geçen yıl yaptığı 2 nükleer deneme nedeniyle giderek ağırlaşan yaptırımların hedefi haline gelen Kuzey Kore’nin fırlat..

Kartallar İHA Avında 00:57

Kartallar İHA Avında

Fransa Hava Kuvvetleri, insansız hava araçlarına karşı kartalları sahaya sürdü. Hükümet binaları ve nükleer tesislerin emniyeti için önlem arayan Fransız güvenlik güçleri çözümü kartallarda buldu. Daha yavruyken eğitime..

Zülmanlar ! Çöllerden Gelen Cinler ! 10:03

Zülmanlar ! Çöllerden Gelen Cinler !

Zülmanlar.. Süleyman Peygamber'in lanet ettiği cin topluluğu. Eski insanlar onlara çöl cinleri yada çöl zülmanlar ismini vermişlerdi. anlattıklarına göre görünüşleri insanlara çok benzese de boyları bizden belirgin bir ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Moğollar Dinleyiverin Gari 03:02

Moğollar Dinleyiverin Gari

Paralar oldu yeşil mani Tanımıyor engel mani Yok insafı imanı Bol keriz bol enayi Gemisini kurtaran Fedakar ve cefakar Kaptanın yüzdüğü deniz Biziz abicim biziz Yüzdürmeyin gari Dul hakkı yetim hakkı Palavradır palavra..

Madrigal - Sonunda 03:54

Madrigal - Sonunda

Bir karışıklık var sadece bende mi Diğer bütün hayatlar birbirinden güzel mi İsyan edemem ki nasıl geçebilir zaman Yaşamadan toparlanmadan Yeni gezegen gibi boş hayaller peşinde Eski günleri yad eder bi biçimde Teslim o..

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La 03:19

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La

Sinan Ceceli feat. Ece Seçkin - O La La Şarkı Sözleri Ne göründüğüm gibiyim Ne sandığın kişiyim Bırak onlar konuşsun Umrumda değil benim Sanma burnum havada İnanma masallara Baloya maske şartı koymuş herkes aslında ..

Ariana Grande - Problem ft. 03:27

Ariana Grande - Problem ft.

I got one more problem with you girl Seninle bir sorunum var kızım Aye Aye Baby, even though I hate ya Bebeğim,senden nefret ettiğimi düşünsem de I wanna love ya Seni sevmek istiyorum I want you-u-u Seni istiyorum And ..

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?) 02:33

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?)

Bu yıl CES 2016'da tanıtılan bu drone diğerlerinden farklı olarak yolcu taşıyabiliyor. Çinli drone üreticisi Ehang, bu drone'un sadece tek kişi taşıyabileceğini ve yatırım beklediğini söylüyor. Drone'un özellikleri şöy..

Anadolu Kartalları Film İzle 1:59:45

Anadolu Kartalları Film İzle

Özet ve Detaylar Onur, Ayşe, Mustafa, Tunç ve Fatih. Onlar, gökyüzüne hakim birer pilot olma hayaliyle yaşayan genç havacılar. Hayalleri yükseklerde fakat hedefe giderken yaşadıkları bin türlü zorluk, aile, sevgili hasre..

  • Tv Series tarafından
  • 5.380 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 3.Bölüm - Burcunun İntikam Oyunu 05:14

İki Yalancı 3.Bölüm - Burcunun İntikam Oyunu

Burcu, Cenk ve Naci'den intikam alabilmek için müthiş bir plan yapıyor! İstanbul'a döndükten sonra Burcu'yu aramayan Cenk ve Naci, gelen telefonla büyük bir şaşkınlık yaşarlar. Arayan Burcu, her ikisiyle de buluşmak iste..

  • ANKA tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeref Bey'in Türküsü - Beşiktaş Marşı 05:18

Şeref Bey'in Türküsü - Beşiktaş Marşı

ŞEREF BEY'İN TÜRKÜSÜ Günlerden Beşiktaş Tarihin adı hicran Kavuşmak zamanıydı Koşup gelmiş herbir can Havada aşkın sesi Köy içine yine doğru Bu sevdanın şahidi Dolmabahçe yolu Hasretin adı sensin Anlamsız artık herşey Y..

  • OFSAYT tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 8. Bölüm Fragmanı 00:53

İki Yalancı 8. Bölüm Fragmanı

Serkan ve Duygu, birbirlerine olan duygularını açıklıyor; ikilinin önündeki en büyük engel Alp sorun olmaktan kurtulamıyor! Serkan, Duygu'ya olan duygularını sonunda açıklamak istiyor. Yağmurlu bir havada onu öperek aşkı..

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..