#Soğukluğun 34 olduğu havada kaynar suyu havaya dökmek

Cheesecake'li Browni Tarifi 03:54

Cheesecake'li Browni Tarifi

Cheesecake katı için: 200gr. krem peynir (sarı eritme krem değil, beyaz olan) yarım bardaktan bir parmak eksik tozşeker yarım paket vanilya 1 yumurta Browni için: 60gr. kadar bitter çikolata (80 gramlık paketin son sıra..

Elmalı Kurabiye Ağızda Dağılan Mükemmel Hamur Tarifi 05:17

Elmalı Kurabiye Ağızda Dağılan Mükemmel Hamur Tarifi

Malzemeler: 4 adet rendelenmiş elma 1/2 bardak toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın 1/2 su bardağı ceviz veya fındık içi Hamuru için: 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu 200 gr. oda ısısında tereyağı 1/3 su bardağ..

Elmali Turta Nefis Elmalı Kurabiye Tarifi 03:27

Elmali Turta Nefis Elmalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 4 adet rendelenmiş elma 1/2 bardak toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın 1/2 su bardağı ceviz veya fındık içi Hamuru için: 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu 200 gr. oda ısısında tereyağı 1/3 su bardağ..

Revani Nasıl Yapılır 02:55

Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/2 su bardağı irmik 2/3 su bardağı un (1 bardaktan az) 1 kabartma tozu 1/2 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ vanilya 4 yumurta şerbeti için: 1 buçuk su bardağı tozşeker 2 su bardağı su çeyrek limon..

3 Katlı İrmikli Tatlı 01:33

3 Katlı İrmikli Tatlı

Üç Renkli İrmik Tatlısı İçin Gerekli Malzemeler; 1 paket vanilyalı puding 2 su bardağı vişne suyu 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı hindistan cevizi 1 paket vanilya 1 litre süt 1 yemek kaşığı tere..

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri 01:55

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri

Şimdi gelelim kuru köfte nasıl yapılır? 1.500 g az yağlı kıyma yoğurma kabına alınır, 2 adet rendelenip suyu sıkılan kuru soğan, 1 adet yumurta, 1 su bardağı kuru ekmek, yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı kimy..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi 04:21

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler: 1 paket veya biraz daha az (fırın kabınıza göre) haşlanmış yüksük veya penne makarna (haşlama suyunu atmayın) Kıymalı harç için: 1 adet büyük boy soğan 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 300gr. kadar kıyma 1-2 adet ça..

Tavuklu Bezelyeli Bulgur Pilavı Tarifi 02:56

Tavuklu Bezelyeli Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler: 1 adet büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet tavuk göğsü 2 su bardağı pilavlık bulgur 2 adet havuç 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı tatlı biber salçası (şart değil) 1 su bardağı don..

Renkli Patates Pastası Tarifi 01:49

Renkli Patates Pastası Tarifi

Patates salatasına renk ve farklı bir boyut :) katıyoruz. Bu şık patates pastasını hem görüntüsü hem tadıyla çok seveceksiniz. İçine giren malzemeleri damak tadınıza göre çeşitlendirebilir farklı şekillerde süsleyebilirs..

Fırında Kıymalı Patates Dizmesi Çok Pratik Fırın Yemeği 01:54

Fırında Kıymalı Patates Dizmesi Çok Pratik Fırın Yemeği

Kıymalı Patates Dizme Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 soğan 500 gr kıyma 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 2 domates 1 çay kaşığı kırmızı toz biber Y..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek 01:24

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek

Sar Pişir Tavuk Baget Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 yemek kaşığı süt 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 diş sarımsak Pul biber Karabiber Kekik Tuz 7 adet tavuk baget Hazırlanışı; 1. Uygun bir kapta süt, sıvı yağ, sarımsak, p..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş 02:47

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş

Sivas 'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. Be..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır 02:38

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere adım adım çilek reçeli nasıl yapılır gösterdik. Aslında yapımı çok basit olan bu reçeli yaparken dikkat etmeniz gereken sadece bir kaç tane püf noktası var. Videomuz içinde geçen bu noktalara dikkat..

Vişneli Saray Lokumu Tarifi 07:03

Vişneli Saray Lokumu Tarifi

Saray sarması için malzemeler 1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker ( Şeker miktarını Yarım bardak fazla kullanabilirsiniz ) 1 su bardağı tepeleme un ( Dolu dolu olsun ) 1 yemek kaşığı nişasta 2 paket va..

Sadece 3 Ana Malzemeyle Nişastasız,Yumurtasız Sütlaç Tarifi Sütlaç Tarifi 06:35

Sadece 3 Ana Malzemeyle Nişastasız,Yumurtasız Sütlaç Tarifi Sütlaç Tar

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Fırın Sütlaç için Malzemeler 1 su bardağı pirinç 2 veya 4 su bardağı sıcak su 2 lt süt ( kıvamına göre biraz daha süt ilave edebilirsiniz ) 1,5 su bardağı toz şeker İsteğe göre 1 ..

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

Coleslaw Salata Tarifi 02:18

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler: 1 küçük baş lahananın yarısı (500-600 g), 1 adet havuç, 4 yemek kaşığı sulu yoğurt, 2 yemek kaşığı süt, 4 yemek kaşığı mayonez, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı toz şeke..

 Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi 10:01

Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi

Prefiterol için Malzemeler 125 gr tereyağı 1 su bardağı su 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 su bardağı un 3 adet yumurta Prefitorol’un kreması için Malzemeler 2,5 su bardağı süt 1,5 çay bardağı toz şeker 2 ço..